2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet var. Hatta en başta kakasının tamamı mukustan oluşuyordu. Şimdi de aşırı sulu ve yer yer mukus görüyorum. 2.ay kontrolüne gidince söylicem doktora. Ben süt diyeti yapmadım hiç, yapsam mı ki denemek amaçlı??

Benimki de memekolik. Ama 1.aya göre azaldı diyebilirim. Sabahları çok keyifli sadece, biraz ana kucağında duruyor ben kahvaltı ediyorum ufaktan evi topluyorum. Sonra başlıyor ağlamaya. Akşama kadar ya meme ya kucakta gezme şeklinde. Memede uyuyup da koyarsam bazen 5dk uyuyor, o arafa tuvalete gitme ufak bi iş yapma şeklinde geçiyor. Bende içimi karartmak istemiyorum. Üzerine çok düşününce bunalıyorum. Zamana bıraktım. Zamanın çabuk geçtiğini düşünüyorum. Bu günleri de özleriz bence, bu minik hallerini. 4-5ayda hareketlenince ağlamayacaklar bence.
Bi dene istersen cnm bak bakalım bi değişiklil görecek misin

Eğer sağıp besleniyorsa evet. Ben sağarak besledim başta mamada vermedim büyük oğlumda bu hesabı tutturmaya calısıyordum. Aa diyelimki fazlasını talep etti iciyordu ama en az bu kadar almasını sağlıyordum.
Benim bebe bi kerede 50 cc ancak içiyor emerken ne kadar gidiyordur bilmiyorum ama bu hesaba göre çok çok az oluyo:/

Benim sırt ağrım inanılmaz öncesinde de vardı iğne tedavisi görüyodum hamile kalınca yarım kaldı pazartesi fizik tedaviye başlıcam. Bildiğin bıcak saplanmış gibi bi ağrı
Aynen öyle hele emzirirken berbat oluyorum hangi göğsümü emiyorsa o taraf ağrıdan acıdan mafoluyo bide sezeryan ya benim hala o bastıramalarin etkisi var bide :(

Ayni bizim saatler ama bazen 1 saatte bir bile uyandigi olabiliyor. Aynen gunduz ancak kucakta uyuyor ben de bazen hic yerimden kipirdamadan duruyorum uyusun diye. O da en en fazla 1 saat uyuyor.
Reflu yastigi ben almadim yataginin altina battaniye koyup hafif kaldiriyorum.
Evet Benimki de kucakta uyusa da en fazla 1 saat...1 saat popomu kaldırmadan oturuyorum kanepede :) artik acıyo:)battaniye denedim olmadı ya olmadı uyanınca tekrar deniyim ama çok deli yatiyo benim kız ya :(

Evet var. Hatta en başta kakasının tamamı mukustan oluşuyordu. Şimdi de aşırı sulu ve yer yer mukus görüyorum. 2.ay kontrolüne gidince söylicem doktora. Ben süt diyeti yapmadım hiç, yapsam mı ki denemek amaçlı??

Benimki de memekolik. Ama 1.aya göre azaldı diyebilirim. Sabahları çok keyifli sadece, biraz ana kucağında duruyor ben kahvaltı ediyorum ufaktan evi topluyorum. Sonra başlıyor ağlamaya. Akşama kadar ya meme ya kucakta gezme şeklinde. Memede uyuyup da koyarsam bazen 5dk uyuyor, o arafa tuvalete gitme ufak bi iş yapma şeklinde geçiyor. Bende içimi karartmak istemiyorum. Üzerine çok düşününce bunalıyorum. Zamana bıraktım. Zamanın çabuk geçtiğini düşünüyorum. Bu günleri de özleriz bence, bu minik hallerini. 4-5ayda hareketlenince ağlamayacaklar bence.

Bende tadını şıkarmak
Kızlar yeşil ve mukuslu kaka olunca alerjisi var demek mio_O

Bizimde oldu yeşil mukuslu ve ilaç gibi tuhaf kokulu. Doktor kan önemli dedi. Üşütünce oluyormuş bide. 1 gün sürdü geçti. Sürekli olursa alerjiden şüphelenebiliriz bnce

neden mama veriyorsun , doymuyor mu, ya da kilosu mu az doktor tavsiyesi mi

bana göre ya bir gün önce yeşillik yedin demek kimisine göre ön sütü çok aldı demek

anne sütü içinde bu hesap geçerli mi?
Canım ben dr a sormadan başladım en baştan mamayı anne sütü de alıyor bol bol dr kilo alımı az olunca basla mamaya demişti günde iki kere 60 cc ver dedi çok ağlarsa 90 cc ver dedi benim zaten başından beri verdigimi bilmiyodu mama karşıtı bi dr çünkü ondan söylemedim..doymuyor gibi de geliyor bi de..

Iyi geceler uykusuz subat anneleri kulubü. Yoklugumda 313 entry girilmis okuyamadim...

Size bir sorum var. Benim buyuk oglan en az 45 dk emerdi. 2 aylikken kilosu 6 bucik olunca daha az emzirmemi soylemisti doktoru. Ufak oglan da en fazla 5 dakika emiyor. Ama kilo alimi normal. Bi de ust dudagi dışa dönmedigi icin bastirdigi yer hem aciyor hem de onun agzidan hava girdigi icin aşırrı gaz soruni yasiyoruz.
Ozetle dudak bağından suphelenmekte haklı mıyım? Ve nasıl anlarim? Sonucta her insanin ust dudaginda bag oluyor kafam cok karıştı

2 aylık olcaz hala bi uyuma şeklimiz yok çıldırcam. Ya şöyle yapıyımda uyusun yok. Sarıyorum yok serbest bırakıyorum yok kucağıma alıyorum yok yerine koyuyorum yok sallıyorum yok. Bi çocuk nasıl sallanmaktan hoşlanmaz ya umrunda değilz delircem 9 dan beri kollarım koptu bide gezdir diyo beyefendi. İkimizinde gözleri kıpkırmızı oldu. Napıcağımı şaşırdım uyku şurubu felan olsa hemen vercem o durumdayım uyu artık felan diye kızmaya başladım

2 aylık olcaz hala bi uyuma şeklimiz yok çıldırcam. Ya şöyle yapıyımda uyusun yok. Sarıyorum yok serbest bırakıyorum yok kucağıma alıyorum yok yerine koyuyorum yok sallıyorum yok. Bi çocuk nasıl sallanmaktan hoşlanmaz ya umrunda değilz delircem 9 dan beri kollarım koptu bide gezdir diyo beyefendi. İkimizinde gözleri kıpkırmızı oldu. Napıcağımı şaşırdım uyku şurubu felan olsa hemen vercem o durumdayım uyu artık felan diye kızmaya başladım
Humana iyi geceler cayi var tatlim. Prensip olarak bir bebek toksa gazi çıktıysa alti temizse aglamamasi gerekir de icraatta oyle olmuyor iste... Humanayı dene istersen

Back
X