2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlaaar 2 gün sonra iş arkadaşlarım bebek görmeye gelecekler. 13 kişiler. Salı gününe kadar ne temizlik ypabilirim ne de hamur işi yetiştirebilirim. Yarına yarım günlük bi temizlikçi abla ayarladım. Bi kek çırpıyım. Bi dondurulmuş sarma var onu pişiriyim. Kuru pasta ve tatlı koyayım bi de çay... yaaa başka bişey yetiştiremem kiii yeter mi sizce :(

Kızlaaar 2 gün sonra iş arkadaşlarım bebek görmeye gelecekler. 13 kişiler. Salı gününe kadar ne temizlik ypabilirim ne de hamur işi yetiştirebilirim. Yarına yarım günlük bi temizlikçi abla ayarladım. Bi kek çırpıyım. Bi dondurulmuş sarma var onu pişiriyim. Kuru pasta ve tatlı koyayım bi de çay... yaaa başka bişey yetiştiremem kiii yeter mi sizce :KK43:
Mikrodalga firinin ve silikon kek kalibin varmi varsa 2 dakikda hazirlanan 10 dkda pisen kek tarifi vereyim

Teşekkür ederim kızlar aminn inşallah çok korkuyorum bronşit felan olacak diye çok küçük daha
Kızlaaar 2 gün sonra iş arkadaşlarım bebek görmeye gelecekler. 13 kişiler. Salı gününe kadar ne temizlik ypabilirim ne de hamur işi yetiştirebilirim. Yarına yarım günlük bi temizlikçi abla ayarladım. Bi kek çırpıyım. Bi dondurulmuş sarma var onu pişiriyim. Kuru pasta ve tatlı koyayım bi de çay... yaaa başka bişey yetiştiremem kiii yeter mi sizce :KK43:
kuru pasta yerine börek al bence börek sarma kek Ee tatlı da demişsin Tamamdir bence :)

Hemen ver cnm :)
1.5 su bardagi sut 1 su bardagi seker 4 kasik kakao 2 yumurta 1 cay bardagi siviyag 2 su bardagi un 1 paket vanilinli seker yada 1 tatli kasigi vanilya aromasi. 1 paket kabartma tozu.Ilaveten istersen ceviz vs koyabilirsin ben bazen koyuyorum bazen koymuyorum. Bu tarife damla cikolata olmuyor sadece aklinda olsun. Hepsini kaba koy cirp 2 3 dk hangi sira oldugu vs fark etmez bodoslama koy cirp. Kabi yagla icine dok mikrodalgaya at 800 watt 9 dk afiyet olsun :) ustune taze cilek vs de koyarsan gorsel solen olur :)

A101 de üçgen kesilmiş yufkalar var, en hazırından , peynirli börek sar, atıver fırına. 5 dk almaz
ben genelde geceden doğrarım salata malzemelerini, saklama kabına, geleceklerine yakın karıştırırım. Basit bir tane seç.
Zaten sarma/börek/salata/ en çok yenenlerden
Kek/kuru pasta/tatlı daha ne olsun
3 malzemeli ağızda dağılan çok pratik herkes tarafından sevilen bi tarif var
Pudra şekeri/sıvı yağ/krem şanti tabiki de un,

Bi de hazır kek , hazır krema al. Üstüne çilekle süsle
Geçende veliler geldi, bunu da geceden yaptım .
Kek zaten 2 ye bölünmüş oluyor.
Ben birini üstüne blenderdan geçiriyorum , köstebek gibi oluyor
Keki de sütle ıslatıyorum . Ki sert kalmasına imkan vermemek için
Kekten daha kolay geliyor bana en azından kabardı söndü derdi yok.

Hemen kötü düşünme nane limon ıhlamur filan iç ve bol su sütun onu iyileştirecek merak etme
İnşallah canım ama halsiz biraz biraz çekiyo yoruluyoz süt pompam da sipariş verdim ama 3 gün tatil malum saha kargoya verilmedi küçük pompa ile sağıp zorla ağzına tutmaya çalışıyorum

1.5 su bardagi sut 1 su bardagi seker 4 kasik kakao 2 yumurta 1 cay bardagi siviyag 2 su bardagi un 1 paket vanilinli seker yada 1 tatli kasigi vanilya aromasi. 1 paket kabartma tozu.Ilaveten istersen ceviz vs koyabilirsin ben bazen koyuyorum bazen koymuyorum. Bu tarife damla cikolata olmuyor sadece aklinda olsun. Hepsini kaba koy cirp 2 3 dk hangi sira oldugu vs fark etmez bodoslama koy cirp. Kabi yagla icine dok mikrodalgaya at 800 watt 9 dk afiyet olsun :) ustune taze cilek vs de koyarsan gorsel solen olur :)
Canım çok teşekkür ederim :)) inşallah güzel olur. Hazır almaktan ziyade hiç yoktan ev yapımı kek olsun istiyorum.

Benimki akşama kadar uyuyo ama canım. Ben gece uykusunu gündüz uyuyo diye düşünmüştüm. Alerjimiz yok bence ama huzursuzluk yapar diye süt ürünü pek yemiyorum zaten
Ayni şekild e bende gündüz uykusunda sıkıntı yaşıyorum bi türlü uyumuyo ne yemek yiyebiliyorum ne wc gidebiliyorum ne ev işi yapabiliyorum akşam 8den 9 dan önce yok bazen 7bucukta2kendiliginden uyuyo yani ne yapsam gündüz uyutamadim:(

Biri tas gibi birisi yumus yumus kulak memesi hamur kivaminda ama ikisinde de sut var. Sert olani emiklettim 45 dk emdi hala sut vardi biraktiginda digerini yani yumusak olani sagdim 130 cc sut cikti demek ki onda da sut var. Hayir biri fuze gibi biri portakal diserdan bakincadsncok komik duruyordu :KK70:

Bizimkiler terbiyesiz cikti :KK70: ceza vericem artik erkenden egitmek lazim :KK70:

Ohooo 3 ay daha mi bekleyecegiz. Gerci benim ki ek gidaya erken gececek gibi. 6. Ayda ise donecegim o guzden 5. Ayda gececegiz sanki.
Benim kv bugun kafasına göre gecirmeye çalıştı ek gıdaya ay cok sinirliyim ağzına süzme peynir vermeye çalışıyo az daha bağıracaktım napiyosun diye hayır sakin vermeyin dedim he öylemi dio bide ya :( bugün çocuğu mahfetti zaten olay bitti babaanne yok artık hala da yok bebek sevmeyi bilmiyorlar!okadar doluyum da yarın patlarım artık burda :)

Back
X