2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar simdi okudum da ben de ugrasmayim hic utuyle o zaman. Zaten her parca haftada 2 yikaniyor.

stay strong26 stay strong26 canim 2 aylik cocuga peynir vermek ne demek. Biz kendimiz bile sut urunleri yemiyoruz alerji yapacak diye. Sakin taviz verme, allah korusun bisey olsa sen cekersin yaninda kimse olmaz. Benim arkadasin annesi emzigi mercimek corbasina bandirmis tadini ogrensin diye cocuk o gece gazdan catliyormus. Minicik sey bile onlarda buyuk etki yaratiyor.Benimki de yeni dogdugu hafta sutun yetmiyor sekerli su vericem cocuga diye tutturmustu. Daha 6 gunluktuk bana demisti emziren kadinin sutu fiskirmali senin sari su cikiyor demisti. Oturup bosu bosuna aglamistim.6. Gunde nerden o kadar sut ciksin, iste bilmiyordum ki simdi dese agzinin payini veririm.neyse bu konuya berden geldim bilmiyorum icimde kalmis cok yazdim.

Slm kızlar size birşey sorucam sizde kıyafet beden sorunu yaşıyor musunuz.? Oğluşum 70 günlük.Simdi 0-3 aylık yenidoğan kıyafetleri küçük geliyor. Küçük kıyafetleri giydirmek istemiyorum belki uzamasını engeller. bende 3-6 ay kıyafet alıyorum onlarda çok büyük geliyor :(( siz ne durumdasınız.

Slm kızlar size birşey sorucam sizde kıyafet beden sorunu yaşıyor musunuz.? Oğluşum 70 günlük.Simdi 0-3 aylık yenidoğan kıyafetleri küçük geliyor. Küçük kıyafetleri giydirmek istemiyorum belki uzamasını engeller. bende 3-6 ay kıyafet alıyorum onlarda çok büyük geliyor :KK43:( siz ne durumdasınız.
3-6 giyiyor. Diğerleri küçük geliyor. Yani giydirsem bedeni oluyorda kollar kısa geliyor. Komik oluyor :)

Kizlar benim sipa benim sag memeyi mahvetti onu sirekli çiğniyor damagiyla anlamıyorum niye. Solu guzel guzel emiyor. Sagida emiyor ama sonradan cignemeye basliyor emerken. Tutup cekistiriyor uzatıyor sakiz gibi. Napvaz boyle. Oyle yapinca cikarip tekrar veriyorum ama her çekiştirmede canimdan cann gidiyor

Slm kızlar size birşey sorucam sizde kıyafet beden sorunu yaşıyor musunuz.? Oğluşum 70 günlük.Simdi 0-3 aylık yenidoğan kıyafetleri küçük geliyor. Küçük kıyafetleri giydirmek istemiyorum belki uzamasını engeller. bende 3-6 ay kıyafet alıyorum onlarda çok büyük geliyor :KK43:( siz ne durumdasınız.
Biraz da markaya gore degisiyor. Mesela carters cok dar bedenleri. Buyuk olmasi onemli degil bence ama dar ve Ozellikle ayaktan kastigini hissettigim ayakli tulum ve altlarin hepsini cikarttim dolaptan.

Kızlar bısey sorucam emzırdıkten sonra hemen arkasından sağdığınız hiç oluyormu?kaç cc cıkıyor benden tek göğüs 10 cc bile cıkmadı

Kızlar bısey sorucam emzırdıkten sonra hemen arkasından sağdığınız hiç oluyormu?kaç cc cıkıyor benden tek göğüs 10 cc bile cıkmadı
Emmesine bağlı canım. Demekki güzel emmiş. Benimki tam ememiyo burnu tıkalı olduğu için az emiyo sonra emmem diye ağlayınca sağıp zorla biberonla içiriyorum ben 80 cc çıktığıda oluyo 20 cc çıktığıda

Sen hangi marka ile sağıyosun canım hangi marka senin pompan ben hala minik süt pompası ile sağıyorum çarsamba gelicek herlde

Kızlar bebeğinizin burnunu nasıl açıyorsunuz??? Ben otribebenin burun aspiratörünü aldım suyu falan yok. Direkt çekecek miyim. Zarar veririm diye korkuyorum

Kizlar benim sipa benim sag memeyi mahvetti onu sirekli çiğniyor damagiyla anlamıyorum niye. Solu guzel guzel emiyor. Sagida emiyor ama sonradan cignemeye basliyor emerken. Tutup cekistiriyor uzatıyor sakiz gibi. Napvaz boyle. Oyle yapinca cikarip tekrar veriyorum ama her çekiştirmede canimdan cann gidiyor
Benimki her ikisini de öyle yapıyo. Sonradan huy edindi bunu çok canımı acıtıyo

Bizim alerji belirtilerimiz iyiden iyiye belli olmaya başladı kızlar. Yüzü döküntü yaptı egzamaya çeviriyor. Kakası çok tuhaf çamur gibi mukus sadece. Kokusu çok kötü. Bugün 3 drfa yaptı. 2sini bez emmişti yani o şekilde mukus bi tuhaf. Gazı şiddetlendi ve çoğaldı. Buna üzülmekle geçiyor zamanım. Kakada kan yok onu kontrol ediyorum sürekli. Alerji uzmanına gidicez bakalım ne diyecek

6 aylık giydiriyorum ben. E bebekten aldıklarım yıkayınca çekiyor gibi. Küçük gelip bacaklarını sıkıştırmasındansa büyük olsun rahat rahat giysin kafasındayım. Hem öyle olunca büyüdüğünü daha net görebiliyorum.

Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor?bugün sabahtan beri 3 yaptık dün 1 di.çok geldi bana
Benimkinin günü gününe tutmuyor. Bazen hiç yapmıyor bi ara 2 güne bir yapıyordu. Dün gece 1 kere yaptı mesela sırtına kadar çıktı ishal olmuş yavrucak. Bugün de 2 defa yaptı çok takılmıyorum sayısına

Back
X