- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #53.321
Dün 3 kere bugün yapmadı dahaKızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor?bugün sabahtan beri 3 yaptık dün 1 di.çok geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün 3 kere bugün yapmadı dahaKızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor?bugün sabahtan beri 3 yaptık dün 1 di.çok geldi bana
A101 de hazır börekler var hepsi Harika üstünden yumurtayı sur ver fırına hiç uğraşma yapmakla kuzumBörek daha mantıklı börek alıyım
Hallettim cnm. Yarına hazır sayılırız. Korktuğum gibi olmadı bebiş öğlen uyuyunca bi koşu kek ve poğaça yaptım.A101 de hazır börekler var hepsi Harika üstünden yumurtayı sur ver fırına hiç uğraşma yapmakla kuzum
Kaka sayıları hergün değişiyor cnm. Çok emerse çok kaka yapıyor. Az emerse az yapıyor. Zaten ishal durumu olursa sen tahmin edersin.Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor?bugün sabahtan beri 3 yaptık dün 1 di.çok geldi bana
3-6 giyiyor. Diğerleri küçük geliyor. Yani giydirsem bedeni oluyorda kollar kısa geliyor. Komik oluyor :)Slm kızlar size birşey sorucam sizde kıyafet beden sorunu yaşıyor musunuz.? Oğluşum 70 günlük.Simdi 0-3 aylık yenidoğan kıyafetleri küçük geliyor. Küçük kıyafetleri giydirmek istemiyorum belki uzamasını engeller. bende 3-6 ay kıyafet alıyorum onlarda çok büyük geliyor( siz ne durumdasınız.
Biraz da markaya gore degisiyor. Mesela carters cok dar bedenleri. Buyuk olmasi onemli degil bence ama dar ve Ozellikle ayaktan kastigini hissettigim ayakli tulum ve altlarin hepsini cikarttim dolaptan.Slm kızlar size birşey sorucam sizde kıyafet beden sorunu yaşıyor musunuz.? Oğluşum 70 günlük.Simdi 0-3 aylık yenidoğan kıyafetleri küçük geliyor. Küçük kıyafetleri giydirmek istemiyorum belki uzamasını engeller. bende 3-6 ay kıyafet alıyorum onlarda çok büyük geliyor( siz ne durumdasınız.
Emmesine bağlı canım. Demekki güzel emmiş. Benimki tam ememiyo burnu tıkalı olduğu için az emiyo sonra emmem diye ağlayınca sağıp zorla biberonla içiriyorum ben 80 cc çıktığıda oluyo 20 cc çıktığıdaKızlar bısey sorucam emzırdıkten sonra hemen arkasından sağdığınız hiç oluyormu?kaç cc cıkıyor benden tek göğüs 10 cc bile cıkmadı
Sen hangi marka ile sağıyosun canım hangi marka senin pompan ben hala minik süt pompası ile sağıyorum çarsamba gelicek herldeKızlar bısey sorucam emzırdıkten sonra hemen arkasından sağdığınız hiç oluyormu?kaç cc cıkıyor benden tek göğüs 10 cc bile cıkmadı
Avent ile canımSen hangi marka ile sağıyosun canım hangi marka senin pompan ben hala minik süt pompası ile sağıyorum çarsamba gelicek herlde
Benimki her ikisini de öyle yapıyo. Sonradan huy edindi bunu çok canımı acıtıyoKizlar benim sipa benim sag memeyi mahvetti onu sirekli çiğniyor damagiyla anlamıyorum niye. Solu guzel guzel emiyor. Sagida emiyor ama sonradan cignemeye basliyor emerken. Tutup cekistiriyor uzatıyor sakiz gibi. Napvaz boyle. Oyle yapinca cikarip tekrar veriyorum ama her çekiştirmede canimdan cann gidiyor
6 aylık giydiriyorum ben. E bebekten aldıklarım yıkayınca çekiyor gibi. Küçük gelip bacaklarını sıkıştırmasındansa büyük olsun rahat rahat giysin kafasındayım. Hem öyle olunca büyüdüğünü daha net görebiliyorum.Slm kızlar size birşey sorucam sizde kıyafet beden sorunu yaşıyor musunuz.? Oğluşum 70 günlük.Simdi 0-3 aylık yenidoğan kıyafetleri küçük geliyor. Küçük kıyafetleri giydirmek istemiyorum belki uzamasını engeller. bende 3-6 ay kıyafet alıyorum onlarda çok büyük geliyor( siz ne durumdasınız.
Patates salatası da çabuk oluyoHa bide o mevzu var bebek bu 5 dakikada emip bitirsin istiyolar sonra laf yiyorum yüzünüzü göremedik diye e gel beraber emzirelim
Benimkinin günü gününe tutmuyor. Bazen hiç yapmıyor bi ara 2 güne bir yapıyordu. Dün gece 1 kere yaptı mesela sırtına kadar çıktı ishal olmuş yavrucak. Bugün de 2 defa yaptı çok takılmıyorum sayısınaKızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor?bugün sabahtan beri 3 yaptık dün 1 di.çok geldi bana