2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar , geçmişi yeni okudum yine. Bebekleri hasta olanlar hepinize geçmiş olsun , etiketleyemedim tek tek . Liviya Liviya sana da geçmiş olsun canım inşallah iyi olursun bir an önce , biz iyi olmasak bebekler ne halde olur. Gurbetlikten konu açılmış bende kaç gündür onun depresyonundayim kendi memleketimi çok özledim ama gidemiyorum şu an . Burda yalnız olmak çok zor geliyor. Annem ben okuyorum diye bana hiç bir şey yaptirmazdi el kapısı öyle olmuyor gerçekten .mecbur kalıyorsun yapmaya. Bebekler durmuyor , sürekli bizi istiyor ama evin halini görünce daha kötü oluyorum bende. He bi de burda sürekli misafir olayı var o da ayrı , kendime bakamıyorum bi de misafir geliyor :-)
Evet kuzum el kapisi oyle olmuyormus kimse anne yerini tutamazmis bende iki haftadr depresyondayim ozledim ailemi ulkemi bir ay kaldi gitmemize ama sabredemiyorum bi yandan cok şükür annem babam iyi sagliklari yerinde şükrediyorum ne aileler var kimsenin kimseye bi hayri yok tek dertleri para para para o misafir derdide bnde de var misafir gelmeyi biliyo ama yardma ihtiyaçim olunca herkes calisiyor oluyo Allah yavrularimiz icin saglik sihat versin kendimiz ilgilenelim kimseye muhtaç olmiyalim insallah

nemesis nemesis stillac 1 kutu kac gun gidiyor ona gore arkadasima siparis vericem canim ondan soruyorum.
Bir de motilium diye bi ilac var sut artirmak icin ondan icemler varmis normalde mide rahatlatmak icin kullanan var mi?

Canım benim eşim midesini üşüttü de dun acile gittik. Doktor mide bulantısına iyi grlsin diye bu ilacı verdi. Süt yapıyorsa ben de içeyim.

Aşık oldum esim burdan taa Rusya ya geldi uc kez once ailem istemiyordu cok uzak diye baktılar bn cok istiyorum sonra tamm dediler. Ozmn annem söylemişti kizim gurbette yalniz olmak zor iyi dusun diye esimi seviyorum cok şükür mutluyum Robbim evlat nasip etti ama cok özlüyorum hp agliyorum hastaligimi etkiside var hasta olunca annem basimdan ayrilmazdi büyüdüğümü anne olgumu tek başıma mücadele etmem gerektigini yeni yeni anlıyorum sizinle konuşmak iui geldi tatlim cok saol
Gurbet en çok hastayken vurur insanı:/

Ben gece gündüz farkını anlamaları için odayı karartmamak gerekiyor diye biliyorum
Canım ben Çanakkale de yaşıyorum burda akşam 9 da hala karanlık olmuyo sabah 6 da da baya baya aydınlık öyle olunca benimki aydınlıkta gece uykusuna dalamıyo yatak odasının aptalca kolon ve kirişleri yüzünden storda kullanamıyorum

Günaydın ana canlar :) bizim yatak odasının sabah akşam güneş içinde. Güneşlik ışığı kesmiyo. Karanlıkta iyi uyuyo. ne yapabilirim?
Gunduz kapkaranlik olmamasi gerekiyor zaten ama loş bir oda olmali yani direk gunes isigi alirsa uykuya geciste zorlanir.Istersen odasina cocuklar icin satilan yapiskanli siyah perdeler var onlar gibi bisey kullanabilirsin. Pinar sibirsky diye uyku danismani var biliyorsundur o satiyordu. Ben de kendi odasina gecince alicam.

Back
X