Hmm bizim belirtiler bizim gorduklerimizi sayayim mukuslu yesil kaka dogdugu gunden beri var. Sonra bir ara kanli kaka gorduk makatta catlak var demisti doktor ama tekrarlamaya devam etti. Sonra huzursuzlugu baslamisti meme emmesi baya zorlasmisti. Gece uyumasinda sorun yoktu cok sukurde gazman gibi dolaniyorduk ama. Yuzunde isilik gibi benek benek olmustu 15 gunlukken ben yymurta yemiyordum renkler gitmisti ama yuzunde puturluk vardi. Kusmamizda hat safhadaydi cok sukur ara ara duruluyor ara ara cok oluyor.
Doktorun gordugu ise yuzundeki puturlukler egzamaymis. Bizim diger tespitlerimizi de dogruladi.
Test olarak kan kaka ve idrar tesleri yapildi. İdrar temiz cikti kusmasi enfeksiyondanda olabilirmis. Kakada laktoz intoleransini gosteren bisey varmis oyle dedi. Kandada bisey vikmadi ama cikmamasi normal daha kucuk dedi buyuyunce cikar dedi. Onun icin deri testi yapicak 6. Ayda.
Tedavide laktoz icin bi damla verdi. Bide diyete basladim. Bende sut ve urunleri icinde olan hazir gidalar dahil. Dana eti. Kuruyemisler. Donates cilek kivi portakal mandalina patlican . Avokado. Mercimek. Butun hazir paketli gidalar yasak. Oyle zeytinle sabah kahvaltisi bazlama ekmegim :)) ekmeklerde dahi sut tozu vs olabiliyor dikkat etmek gerek firina sorup aliyorum be
Bu durumlarda anne situ almasi daha avantajli cunku herseyi anne araciligiyla aliyo bagisikligi gucleniyo. Mamalar son care kilo vs alamazsa veriliyor sanirim. Ozel receteli manalar onlar.
Hurma ve incir yiyorum bide doktor dedi.