- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.361
İnşallah canımm inşallahhhhBırakmaz canım o seni merak etme hiç..O zamanlar benim kızda bi yaptı öyle ama geri emdi acikinca mecbur emecek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımm inşallahhhhBırakmaz canım o seni merak etme hiç..O zamanlar benim kızda bi yaptı öyle ama geri emdi acikinca mecbur emecek...
Çok iyi anlıyorum seni ben de kendime engel olamıyorum çok stres yaptım biraz da inat oldum ama acaba bu bebeğim için kötü mudur zorluyorum bazen eninde sonunda emcek diye.biberon vermemek için zorla emziriyorum çok ağlıyor sakinlestiriyorum 5 dk sonra yine deniyorum.bi kaç denemeden sonra başarılı oluyorum zıplayarak emziriyorum falan.bu sefer de genzine kaçıyor bölük porcuk emiyor yani ve ağlıyor. .her şekilde kendimi suçluyorum.olmuyor yani.biberonla da tam güzel emmiyor bizimki rahah bi beslenmemiz yok canim cok sikkin...onda da ağlıyor bazen neden ki acaba..Elimde değil çok üzülüyorum. Ya bu reddedilmişlik duygusu çok zor. Mesela bazen uyurken yanına yatıyorum ozaman uyuyo öyle seviniyorum ki beni istediği için sanki emzirmeyince kopucak benden gibi geliyo. Biliyorum fazla stres yapıyorum ama bazen insan kendine engel olamıyo
Açıksa da emmiyor bazen canım benimki de oyleBırakmaz canım o seni merak etme hiç..O zamanlar benim kızda bi yaptı öyle ama geri emdi acikinca mecbur emecek...
Ya aslında beni etkileyen bi tanıdığımız severlen seni ben götürüyüm nasıl olsa emmiyosun anne aramazsın bakarım sana dedi aslında kötü amaçla demedi ama o dediği resmen beynimde yankılanıyo hep. Eşimde kızıyo emmiyosa emmiyo sağıp veriyosun olmadı mama yer dünyanın sonumu bu kadar ağlatma diye ama bilmiyorum işte belki emer diye hep deniyorum emmeyince zorla memeyi ağzına sokuyorum arada öyle yapınca 2 dakika felan alıyo. Yeme konusunda Zorlamıyorum aslında acıkıyo bende veriyorum. Sadece geceleri az yiyo 4 saatte 40 cc felan ozaman 60 bari olsun diye ağzına sıkıyorum :)Emziemediğinde senden kopmayacak bunu biliyorsun sende. Bu arada 600 ml anne sütü üzerine birde 200 ml mama ne demek kuzu. Senin dediğinin yarısını içiyor merve. Belki de çok yedirdiğin için emmekten yemekten soğuyordur. Şuan sana bağlı olsun diye yavrunun canını acıtma gülüm. Bencillik olur bu. Senin yanında emsin anasına bağlansın falan diye mi konuşuluyor. O senin kokunu zaten ayırt ediyordur. Hatta beni zorla yedirmeye çslışan hatun kişi diyordur![]()
Benimkide öyle bi hastalığını bilmediğim zaman vermedim cocuk 10 gün emmedi emmedikçe uyudu huzursuz bile olmadı 3 saate bi 30 cc zorla içti biberonu da kabul etmedi sonra az daha hastaneye yatıracaklardı. Ben yastıkta emzirdiğim için biliyo yattığı an bi çığlık. Gezerek emziriyim diyorum yok beceremiyorum almıyo. Acıkınca çok ağlıyo bende kıyamayıp biberonla veriyorum ilk almıyo ama sonra alıyo onu. Benimki bide yine aynı olacak korkusuÇok iyi anlıyorum seni ben de kendime engel olamıyorum çok stres yaptım biraz da inat oldum ama acaba bu bebeğim için kötü mudur zorluyorum bazen eninde sonunda emcek diye.biberon vermemek için zorla emziriyorum çok ağlıyor sakinlestiriyorum 5 dk sonra yine deniyorum.bi kaç denemeden sonra başarılı oluyorum zıplayarak emziriyorum falan.bu sefer de genzine kaçıyor bölük porcuk emiyor yani ve ağlıyor. .her şekilde kendimi suçluyorum.olmuyor yani.biberonla da tam güzel emmiyor bizimki rahah bi beslenmemiz yok canim cok sikkin...onda da ağlıyor bazen neden ki acaba..
Açıksa da emmiyor bazen canım benimki de oyle
Ben genelde gece uykusuna gecerken veriyorum. 1 2 kerede gündüz uykusuna gecerken. Ama ne yalan söyleyim gecen kuzene gittik çok huzursuzlandı bende verdimKızlar benim bebe iyice emziğe düştü bugün uzun yol geldik birde yolculuğu hiç sevmiyor ağlıyor sürekli diye emzikte verdim hep iyice emzik bağlımlısı olacak korkuyorum Aç kalır emmesi azalır diye ben sadecee uyurken emzik vermek istiyorum aslında. Emzik veren kızlar nasıl yapıyorsunuz
Ohaaa. Fizyolojik olarak evet anneye bağlı kalmıyor ama psikolojik olarak annesinin kokusuna kucağına muhtaç o yavru.Ya aslında beni etkileyen bi tanıdığımız severlen seni ben götürüyüm nasıl olsa emmiyosun anne aramazsın bakarım sana dedi aslında kötü amaçla demedi ama o dediği resmen beynimde yankılanıyo hep. Eşimde kızıyo emmiyosa emmiyo sağıp veriyosun olmadı mama yer dünyanın sonumu bu kadar ağlatma diye ama bilmiyorum işte belki emer diye hep deniyorum emmeyince zorla memeyi ağzına sokuyorum arada öyle yapınca 2 dakika felan alıyo. Yeme konusunda Zorlamıyorum aslında acıkıyo bende veriyorum. Sadece geceleri az yiyo 4 saatte 40 cc felan ozaman 60 bari olsun diye ağzına sıkıyorum :)
Bende ayni pişmanlığın yaşamıştım hala daha yasiyorum unutamadımSabah eşim ağlarken görünce ne oldu dedi. Anlattım. Güldü Allah aşkına nasıl sarstın bi göster dedi. Böyle dedim sen altını alırken daha çok sarsılıyor bu bebe sen buna sarstım diye mi ağlıyorsun hissetmemiştir bile dedi. Ama ben onu tepki olarak yaptım sonuçta. Kendimi affedebileceğimi sanmıyorum. Canı yanmazsa neden uyumasın. Ben bunu bile anlayışla karşılamadım. Kaldı ki o daha 84 gündür dünyada olan bir bebek...
Ben emmesi azalır olayına pek inanmıyorum cnm. Aksine daha da acıktırabilir diye düşünüyorum. sürekli sakız çiğneyince acıkmak gibi. BaZen evet ortalama haftanın 1 günü memesiz durmuyor. Ama bazen bir gün hiç emzik kullanmadığımda oluyorKızlar benim bebe iyice emziğe düştü bugün uzun yol geldik birde yolculuğu hiç sevmiyor ağlıyor sürekli diye emzikte verdim hep iyice emzik bağlımlısı olacak korkuyorum Aç kalır emmesi azalır diye ben sadecee uyurken emzik vermek istiyorum aslında. Emzik veren kızlar nasıl yapıyorsunuz
Ama o uyurken ben bakıyorum ona nefes alıyor mu sağa sola donmus mu yüz üstü mü battaniye ağzına çekilmiş mi kaynis mi diyeKalkip emzirirken ac canim zaten. Brbis uyurken kapatacaksin.
Masallah allah zaval vermesin sütun iyi ben gece boyu emzirmedim red var sağ memeyi sabah sagdim sıka sıka 80 cx ancak çıktı tas gibi memeden masallah kuzumYa yastıkta emziriyorum ya yattığım an çıldırıyo artık çocukta korku olmuş önce unutuyodu şimdi unutmuyo bugün emdi 2 dakika felan sonra emerken cık diye bi ses çıkarıyo sonra genzine kaçıyo morarıyo zaten ondan sonra biberonu bile almıyo az unutturup biberonu veriyorum. Sütüm şimdilik günde 600cc felan çıkıyo 200 de mama veriyorum inşallah azalmaz
Su cocuga bi ellesme artik birak uyusunAma o uyurken ben bakıyorum ona nefes alıyor mu sağa sola donmus mu yüz üstü mü battaniye ağzına çekilmiş mi kaynis mi diye
Benim gece görüşümde zayıf miyop üstüne astimattan lambayla bile göremediğim oluyor :)
Bariz kıskanıyor ve evin sahibi benim moduna girmiş :) ama ne yapılır fikrim yok kuzum veterinere de sorabilirsinSlm kızlar size kedisi olanlara bir sorum olacak, ya bizimde ne zamandır bir problemimiz var hala düzelmedi nasıl düzelecek bilmiyoruz. Kedimiz sanırım bebeği kıskanıyor.ilk ay bebeğin odasına hiç almadık şimdi de yalnız bırakmadan akşamları aynı odaya alıyoruz. Son 1 aydır kedimiz tuvaletinin dışına işemeye başladı. Kısırlaştırmadan önce Kızgınlığa girdiğinde bile bunu yapmamıştı. Belli 3-4 nokta var oralara işiyor. Hatta bi de gidiyor bebek arabasının alt sepetine işiyorTemizlemekten gına geldi , bi de kıskanmasın diye onu da sürekli seviyoruz, oynuyoruz halbuki . Böyle bir durumla karşılaşan var mı , ne yapabilirim bilmiyorum
![]()
Ellemiyorum anam bakıyorum :) kusuyor cunku hala :)Su cocuga bi ellesme artik birak uyusun![]()
Bebekle iletisim kurmssini sağlayın koklasın tanısin..benimksi bebek gelmeden önce sürekli uyur uyanır yarim saat kadar evin içinde deli gibi koşar kendi kendini kovalar bağırır kudurur sonra gelip kucağıma yatar uyurdu şimdi onu kucağımda görünce gelip yine kucağıma yatmaya oraya sığmaya çalışıyor olmadı durmadan evin içinde koşuyor (eskisinden fazla) ve hircinlasti ams bebeğe karşı gayet nazik davranıyor ağzını kokluyor elini ayağını yüzünü kasıyor elinde yani tek zararı evi dağıtmak![]()
Kedi cisinde amonyak var amonyakli bir deterjanla temizliyorsan yine gelir yapar oraya. Birde kedide cis yapma ozellikle yeni bir yerde bolge isaretlemedir. Kimi kedi yanagini surter kimi iser oraya. Seninki iseme yontemini secmis olabilir.
Bariz kıskanıyor ve evin sahibi benim moduna girmiş :) ama ne yapılır fikrim yok kuzum veterinere de sorabilirsin
Bizimki benim kiza ilgili. Surekli takip ediyor oyun halisinda yanina yatiyor vs. Hafif hafif aglarsa yanina gidip bakiyor patisiyle dokunuyor ama kizim cigligi basarsa hemen koltuk alti :)Bizde bebeği koklatıyoruz arada bizimki pek oralı değilmiş havalarında ama böyle hep bir meraklılık içinde , gidiyor bebeğin ana kucağının oyuncaklarıyla falan oynuyor hırçın hırçın , bebek yokken bebeğin beşiğinin içine atlama girişiminde bulundu kaç kere cibinliğe takılı kaldı , ağa takılmış balık gibi oluyordu garibim
Cnm olabilir ne yazık ki . instagramdaki kedili paylaşımın çok hoş ya güldüm bayağı, ah bu yaramaz tatlı kediler Sizinki de eksik kalmamış maşallah birşeyden
Yani bende onu düşündüm çünkü kediler zaten mekanları kısıtlandığında, evden birisi gittiğinde veya yeni birisi geldiğinde psikolojileri bozulabiliyormuş.
Sözde bebek seviyolar ama ben bu konuda hassas olduğum için galiba cümleleri cımbızla seçip beynime kazıyorum oda etkiliyo galiba beniOhaaa. Fizyolojik olarak evet anneye bağlı kalmıyor ama psikolojik olarak annesinin kokusuna kucağına muhtaç o yavru.
Saol canım belki bi tıkanıklık felan vardır önce benim gece sağmadığımdan sabah tek memeden 160 a yakın çıkardı şimdi 110 120 zorla çıkıyo. Galiba tembelliğe alışıyo memelerde :)Masallah allah zaval vermesin sütun iyi ben gece boyu emzirmedim red var sağ memeyi sabah sagdim sıka sıka 80 cx ancak çıktı tas gibi memeden masallah kuzum
Benim de öyle olmuştu, 1 gece uykusuz kaldığım günün ertesi günüydü, beslenmeme uykuma dikkat etmediğim zamandıKızlar dün akşamdan beri mama vermiyorum devamli emziriyorum ama göğüslerim artık iyice yumuşadı sıkınca süt gelmekte zorlaniyor doyuyormudur ya ?