- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.381
Anneler gününüz kutlu olsun hanımlar sağlıkla nice anneler günlerimiz olsun yavrularımızla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum muayene oldum yeni mastit oldum ya tıkanıklık YÖK iltihap var benim kız emmedigi icin bence oluyor pompada o kadar vakum yapmıyor azalıyor benceSaol canım belki bi tıkanıklık felan vardır önce benim gece sağmadığımdan sabah tek memeden 160 a yakın çıkardı şimdi 110 120 zorla çıkıyo. Galiba tembelliğe alışıyo memelerde :)
Evet acıktırabilir diye düşünmüştüm bende aynen ama acaba kendini emzikle avuturmu diye çekiniyorum ama ne yapayım seviyor çocuk emziği inşallah dediğin gibi azalmaz canımBen emmesi azalır olayına pek inanmıyorum cnm. Aksine daha da acıktırabilir diye düşünüyorum. sürekli sakız çiğneyince acıkmak gibi. BaZen evet ortalama haftanın 1 günü memesiz durmuyor. Ama bazen bir gün hiç emzik kullanmadığımda oluyor
Olabilir canım. Biz elimizden geleni yapıyoruz artık gittiği kadar napalımYok kuzum muayene oldum yeni mastit oldum ya tıkanıklık YÖK iltihap var benim kız emmedigi icin bence oluyor pompada o kadar vakum yapmıyor azalıyor bence
Hayır bebeğinin ihtiyacını anlıyor canım. Ona göre üretim yapıyorSaol canım belki bi tıkanıklık felan vardır önce benim gece sağmadığımdan sabah tek memeden 160 a yakın çıkardı şimdi 110 120 zorla çıkıyo. Galiba tembelliğe alışıyo memelerde :)
Emmesine emiyor da işte ben panik yaptım biraz sanki hep mama ile besliyormusumda simdi mama olmayınca sanki yetmeyecek gibi hisse kapıldım mamayı da günde 1 ya da 2 kere veriyordum aslında da .. mamayı kestim süt ve süt ürünlerini kessem mı acaba Dr a bisi demeden .. muallakta kaldım hepBenim de öyle olmuştu, 1 gece uykusuz kaldığım günün ertesi günüydü, beslenmeme uykuma dikkat etmediğim zamandı
Bol su tüketmeni tavsiye ederim
O zaman tekrar Eskş hale geliyor
Burda okumuştum ben eğer sağarsan tazyikli olur diye
Gerçekten de sağladığım zaman meme reddi oldu, boğuluyor gibi oluyordu
Sapmayı bıraktıkça düzeldi, emiyor şimdi
Canım kilo alımların nasıl acaba meme istemesınin sebebi sütünün azlığı olabilirmi?
Hepımızın azalabiliyor zaman zaman
Nankörlük değil de ozaman lar bende senin gibi düşünüyodum. Bana bi yere gitmek biriyle oturup sohbet etmek haram felan diyodum ama ne güzel günlermiş şimdi daha rahatım orası ayrı ama keske emse yine sırtım ağrısa yine tek başıma kaldam razıyım
Kızlar benim bebe iyice emziğe düştü bugün uzun yol geldik birde yolculuğu hiç sevmiyor ağlıyor sürekli diye emzikte verdim hep iyice emzik bağlımlısı olacak korkuyorum Aç kalır emmesi azalır diye ben sadecee uyurken emzik vermek istiyorum aslında. Emzik veren kızlar nasıl yapıyorsunuz
Bizde bebeği koklatıyoruz arada bizimki pek oralı değilmiş havalarında ama böyle hep bir meraklılık içinde , gidiyor bebeğin ana kucağının oyuncaklarıyla falan oynuyor hırçın hırçın , bebek yokken bebeğin beşiğinin içine atlama girişiminde bulundu kaç kere cibinliğe takılı kaldı , ağa takılmış balık gibi oluyordu garibim
Cnm olabilir ne yazık ki . instagramdaki kedili paylaşımın çok hoş ya güldüm bayağı, ah bu yaramaz tatlı kediler Sizinki de eksik kalmamış maşallah birşeyden
Yani bende onu düşündüm çünkü kediler zaten mekanları kısıtlandığında, evden birisi gittiğinde veya yeni birisi geldiğinde psikolojileri bozulabiliyormuş.
Evet canim hemen hemen aynı gibi 3.Ay kilosunu Bend e öğrenemedim daha tartilamadik:) ya bi ara aldi annem baya tutturduydu ama yine istemiyo ancak tatlı biseye batırıp(yanlış aslinda) verirsem alıp emiyo onunda tadı bitince atiyo yine..karnı tokken versem eme eme çenesi yorulup kendi kendine uyur ama malasef almiyoBizim bebeler hemen hemen aynı sanırım canım bİzimkşde 2. Ay kontrolğnde 58 cm 5100 gr dı 3. Ay kilosunu öğrenemedik ama biz. Emziği yusuf arasta öğürüyordu sürekli midesi bulanıyordu ben verdim sürekli alıştı uyuturken filan çok rahat oluyor ama ben korkuyorun bu seferde aç kalır mı diye
Yok takmıyorum da sadece fikirlerini pat diye söylemeleri hoşuma gitmiyo..Ben emziğe 1.5 ayda alıştırdım sürekli kusacak gibi oluyodu birden vermedim önce ucunu emdi sonra sonra komple verdim. Şimdide sadece akşam uykusuna dalcağı zaman veriyorum bazwnde gündüz uykusunda. Rahat oluyo gercekten. Sen milleti takma bizim ki 2 nisanda 6300 dü mevlüdünde birsürü kişi hiç kilo aldıramamışsın hiç büyümemiş felan dedi insanon canı sıkılıyo ama milleti susturamıyosun işte
Kediye müdahale etmiyceksin zaten hiç doğası gereği meraklı hayvanlar bir kere her yeri koklayıp tanırsa bidaha pek sokulmaz hoş bizimki hala büyük karyolanın içine atlıyor odanın kapısı kapalı duruyo kız diğer küçük beşikte yatiyo umrunda değilmiş gibi durur taktik o zaten ama sen mutfağa gidince harekete geçer atlar..ben tras ettirdim bide baygın geldi eve sersem gibiydi çok komik oldu ama çok şükür tüy dökülmüyo artık:)Bizde bebeği koklatıyoruz arada bizimki pek oralı değilmiş havalarında ama böyle hep bir meraklılık içinde , gidiyor bebeğin ana kucağının oyuncaklarıyla falan oynuyor hırçın hırçın , bebek yokken bebeğin beşiğinin içine atlama girişiminde bulundu kaç kere cibinliğe takılı kaldı , ağa takılmış balık gibi oluyordu garibim
Cnm olabilir ne yazık ki . instagramdaki kedili paylaşımın çok hoş ya güldüm bayağı, ah bu yaramaz tatlı kediler Sizinki de eksik kalmamış maşallah birşeyden
Yani bende onu düşündüm çünkü kediler zaten mekanları kısıtlandığında, evden birisi gittiğinde veya yeni birisi geldiğinde psikolojileri bozulabiliyormuş.