- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.401
Kızlar ancak girebildim geç oldu ama Analar gününüz kutlu olsunnn öpüldünüz hepiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hormon değişikliğinden felandır. Benim bekarken çok olurdu doktor normal demişti koku kaşıntı yoksa normal benceGünaydin canlarım, sabah sabah "iğrenc, tiksinç, böğk" bir soru ile karsinizdayim.
Son günlerde acayip akıntım var yaa :'( aynı durumda olan var mı? Koku kaşıntı yok yani mantar ya da enfeksiyon oldugunu sanmiyorum. Pufff :'(
Kremi banada verdi doktor. Dikis izi icin. Dogum kontrol hapi kullanmiyorum onu bilemedm.Ben bugün farkli bir doktora gittim muayene olmaya. Bana hem doğum kontrol hapı hem de sezeryan dikiş yerine sürmem için krem verdi. Cerazette hap, contratube de krem. Kullanan var mı? Sütü etkiler mi diye sordum hayır dedi. İyi korunmami söyledi adet olmasam da. 1 yıla kadar olmayabilirsin dedi.
Oldum mu olmadım mı Belli değil 1.02 gün sürdü ara kanama gibi bir şeydi beklemedeyim kızım üç aylıkSezeryan olan arkadaşlar , adet olup ertesi ay zamanında oldunuz mu tekrar ? Yoksa düzensiz mi oldu acaba ?
Ben bugün farkli bir doktora gittim muayene olmaya. Bana hem doğum kontrol hapı hem de sezeryan dikiş yerine sürmem için krem verdi. Cerazette hap, contratube de krem. Kullanan var mı? Sütü etkiler mi diye sordum hayır dedi. İyi korunmami söyledi adet olmasam da. 1 yıla kadar olmayabilirsin dedi.
Biraz daha azalttım canım stresini akışına bıraktım artık kısmet bu işler tek sağlıklı olsunlarda gerisi boşesther Canım bence çok fazla streslisin . Senin bebis seni emdi emiyor. Anne sütü alıyor bunları düşün . Benimki baştan beri beni reddetti. Hiç istemedi beni. Ben dalga geçtim hatta memede zehir olsa ancak bu kadar reddedilebilirim diye. Sütüm de yok sagarak da gelmiyor . Ama inan senin kadar stres yapmıyorum. Burda sadece mama veren arkadaşlar var. Biz o zaman depresyondan çıkmayalım
Olumsuzluk düşünmek yerine bebeğine odaklan iyi gelir bence. @kaancelil de dediği gibi çok çabuk buyuyorlar baksana. Kıymetini bilelim.
Biz 2 dozluk olanı tercih ettik sağlık ocağında yaptılar asi kartinada yazıldıRota virüsü aşısı yaptıracağım 2 doz mu 3 doz mu yaptırsam sizler yaptırdınız mı bir de sağlık ocağı mı yapıyor
Bugub bende dr a gittim dikis yerim aciyur birde bombelik gitmedi nem olduğu için nokta gibi açılma olmuştu bana hiç öyle krem önermedi krem ne işe yarıyor ?Ben bugün farkli bir doktora gittim muayene olmaya. Bana hem doğum kontrol hapı hem de sezeryan dikiş yerine sürmem için krem verdi. Cerazette hap, contratube de krem. Kullanan var mı? Sütü etkiler mi diye sordum hayır dedi. İyi korunmami söyledi adet olmasam da. 1 yıla kadar olmayabilirsin dedi.
Sadece emziriyor musun ? Mama da veriyor musun ? Ya da sen çilek domates portakal gibi asit seviyesini yüksek şeyler yedinmi ya da son günlerde degisik bişey yedinmi ? Ne zamandır var ? Ay ne çok soru sordum :)) şundan oğlumda da vardı bu kadar kırmızı değildi ama cumadan beri mamayı kestim sanki kizarikliklari azaldı gibi geldi bende süt ürünlerini kestim Dr a gidecez alarji varmı yokmu diye randevu alamadıkKızlar bebeğimin yüzü böyle oldu. Once kabukluydu sonra sabunlu bezle biraz ovup duruladim. Kabklari kopup yapiskan bir hal aldi. Egzama sanırım böyle olan var mı