- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.781
Bildiğim 2 yaşYastık kullanma kaç ayda başlıyor kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim 2 yaşYastık kullanma kaç ayda başlıyor kızlar
İki yaş diye biliyorum canım ama ben düz kafa yastığına yatırıyorum oyun halısında filanYastık kullanma kaç ayda başlıyor kızlar
Onu denedim. Sonra allah carpti. Gunduz uykusunu gece uykusuyla karistirdi. 1de yatti aksam 9a kadar uyanmadi. Sonra 9da hirtlayio gece 4 de kadar uyumadi. Tovbe ettim. Eski duzene donebilmem 5 gun surdu uyku sasincaUykuya dalamiyor demi ! Ya yine bildik bir tabir ama atak dönemi ya bir yeri acıyor kasinyor senin ev sıcaktı bilmiyorum hava durumunu nasıl banyo genelde akşam yapiyor ama gündüz de mı yaptırıp yatirsan en azından gündüz uykulari düzene girene kadar
Benimki bir gece 2 gibi bir de 5.30-6 gibi uyaniyor aciktigi icin canim. Ilk zamanlar sabah uyandiginda daha uyumuyordu canı sıkılmış gibi sesler cikariyordu ama sonra babasi 7 de işe gidince bebegi yanima almaya başladım ben uyurken o da bana bakarak tekrar uyumaya başladıYok bizde 9 da uyusa da aynı. Oğlumda öyleydi. Gün doğarken açardı gözlerini
Şimdi burasi da kapandi yagmur oncesi bunalimdi demek ki ben ciktigimda valla yagsa da rahatlasakYok eskisehir daha isinamdi. Hava kapali suan ama. Sanirim yagmur yagacak ben cikamadan hava kapandi gok gurluyor![]()
O zaman sen onlara uyacaksin demek ki tatlim:))Gun icinde uyudugu zamanlarda da oyle canim.aksam 6da uyku bastiriyo.son uyku saati kac olmali onu dusunuyorum.bi de galiba genetik buyuk oglum kacta yatarsa yatsin en gec 7de kalkacak.
Burda gok delindi birazdan orda da delinirŞimdi burasi da kapandi yagmur oncesi bunalimdi demek ki ben ciktigimda valla yagsa da rahatlasak
Biraz takıntı oldu galiba bende :)Bebeğinin durumu da senin sütun de maşallahi var kendini rahatlat artık sen bence :)))
Aynen öyle canımbende bebek arabasının kışlık tulumunu çıkarttım geç bile kalmışım :) markete gittik 5 dak yol aşırı sıcak eve geldiğimde kızın elleri sıcacık hemen soydumAlt iki tane giydirmistim cok sicakmis cikattim canm cok sicakti hm cok ruzgar vardi valla ne giydiricegimi şaşırıyorum
Bizimki 10 da yatıyo sabah 10 da kalkıyo gece 2 kere kalkıyo azcık mama yiyo yatıyo. 10 da kalkınca da 1 saat durup geri uyuyo 12.30 gibi uyanıyo benim uyku düzenide gena sayılmaz öğlene kadar yatıyoruz gerci daha 2 haftadır böyle önceleri gece 3 4 te yatıyoduBenimki 7 de yatiyor sabah 5 engec 5 bucuk ayaktayiz yaacok zorlaniyorum acaba daha gec mi yatirsam
Selim mi? Canım benimkinin ismi de Selim. Adaşı varmis oglumun![]()
İyi olmaniza sevindim canm uzun zmndr seni gormeyince merak ettim masallah Selim paşamiza kac aylik oldunuz
Bizimki 10 da yatıyo sabah 10 da kalkıyo gece 2 kere kalkıyo azcık mama yiyo yatıyo. 10 da kalkınca da 1 saat durup geri uyuyo 12.30 gibi uyanıyo benim uyku düzenide gena sayılmaz öğlene kadar yatıyoruz gerci daha 2 haftadır böyle önceleri gece 3 4 te yatıyodu
Maaşallahı varBizimki 10 da yatıyo sabah 10 da kalkıyo gece 2 kere kalkıyo azcık mama yiyo yatıyo. 10 da kalkınca da 1 saat durup geri uyuyo 12.30 gibi uyanıyo benim uyku düzenide gena sayılmaz öğlene kadar yatıyoruz gerci daha 2 haftadır böyle önceleri gece 3 4 te yatıyodu
Ay hadi inşallahBurda gok delindi birazdan orda da delinir![]()
Ateş, huzursuzluk falan da oldu mu?Aynı gün ishal oldu hemşire söylemişti
Ben yatağına yatırırsam 20 dk sonra kalkıyorAl iste yine bir oglen uykusu faicasi yasadik. Uykusu gekiyir deli gibi agliyor aglamaktan yorgun dusup kucagimda uyuyor. Yatirdim yerine simdi 15 20 dkya kalkar sonra yine uyksuuz. Valla napcam ben bu oglen uykusu icini bilmiyorum hic. Onuda bir rutine oturtmam lazim.