2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar günaydın sağlık ocağında ki bayanla görüştüm de bu ay iki asi var dedi 4. Ay aşilariymis
Sizler iki asi mi 1 asi mi oldunuz 4. Aya girenler

6yasinda 1.sinifta.yemek yemek bile onun icin vakit kaybi canim.bi yemegi sicak sicak bitirip kalktigini hatirlamiyorum.akilli soz dinler ama diyorum ya cok hareketli.kabullendim artik ben.
yaşı küçük cnm. ben şöyle 8-9 yaşlarında bari düzelsin diyorum.bende kabullendim düzeltmeye çalışmıyorum ama bazen illallah getiriyo. annem çorabını giy diyorum. yavrum içinden geliyo.aklına bişi geliyor soruyor gidip yapmaya kalkıyor yada bişi dikkatini çekiyor derken yapacağı şeyi unutuyor. çocukluğun doğası aslında.çok uslu olması sağlıksız çocukluğunu yaşamalı. uyku düzeni oturuverse rahatlayacağım.
Aynen eşim geldi kizi oyaladı derken yemek yap ha his uykusu gelirse eşim uyutuyor uyuduysa birlikte yemek yiyoruz uyumazsa dönüşümlü yiyoruz pusete koyup yanimiZda Dursun dedik durmuyor ki insallah mama sandalyesine geçince bu durum düzelecek aksamda dediğin gibi sofrayı kaldır mutfağı topla temizle çamaşır at sagma yap derken Benim de pil bitiyor

Bak yeni uyudu daha eşim büyük ihtimal içerde beni bekliyo ama çamasır atmam lazım telde 3 gündür kuru çamaşırlar var onları katlıcam yine gidemicem yanına. Bazen yeter diye bağırmak istiyorum ha daha bide süt sağcam uyku desen gözümden akıyo vaktim yok ki oturmaya oda haklı ama kaça bölüneceğimi şaşırıyorum artık bu halimizede çok üzülüyorum

Ahnen benimde sağma yapmam lazım iftardaydık uyku gözümden akıyor lavaboya aiktim biraz sağma yapamayacağım yatacağım artık mastit de hak getire böyle olunca sürekli olurum ama uyku gözümden akıyor 6::30 da uyandı bizim kız gecede 2 saate bir kalkti bi de bu çıktı bu aralae o yüzden pestilim çıkıyor resmen
Eşimsw maç izliyor
Çamaşırı sabah atıyorum kurtulmayı da yapıyorum akşam va boş zamanda da yerleştirmek kaliuor e bi de bu ısın ütüsü var
kızlar bu işleri yaparken eşlerinizle yapmaya çalışsanıza. yoksa eşleriniz tv izlerken yorulmazlar sizlerden beklentileri hep devam eder. ama beraber yapınca biraz etkinlik olur size. çamaşır asarken muhabbet edebilirsiniz mesela. bazı eşler uyumsuzdur yapmaz ama sizin eşlerinizden umutluyum yaparlar

KIzlar günaydın bugğn doktora geldik bebeğim 3 bucuk aylık 65 cm kilosu 5800 çıktı boyu gayet iyi dedi doktor tr ortalamasının baya üstünde dedi Ama kilosu az dedi yine de mamaya başlamayalım şimdilik sadece emzir huzursuzluğu filan yok çünkü huzursuzluk olursa duruma göre bakarız dedi neden böyle bu çocuk anlamıyorum o kadr da emiyor

Geçen yemeğe gittik mafetti bizi yemek yemeyi bırakın masada oturtmadı bile..
O am sinirlenmektense , kokladım kokladım kucağımda olma anının tadını çıkardım
O olmasaydı , şuan bebesiz olsaydım, bu yediğim yemeğin yine tadı olmayacaktı...
evet kabullenmek en güzeli. stres yapsan ne olacaktı ki dimi. ufacık yavru

kızlar özellikle kedi besleyen annelerimiz. biz eve kedi alacağız ama ben korkuyorum accuk. oğlum bazen dengesiz davranabilir mi. hayvana zarar verirmi. kedi çocuklara zarar verirmi. ona ait bir köşe vs olmalımı. tatile gidince komşular ilgilenince problem yaşarllarmı yada yolculukta nasıl olurlar vs vs. ben çok müptelası değilim aslında kedini. dokunamam. hani çok zayıf yeni doğmuş bebeğe dokunamazsınız ya. onun gibi. ama evde bize arkadaşlık etsin çocuklarda hayvan sevgisi olsun istiyorum.evim bahçeli olaydı alırdım bir köpek ama apartman işte. kedili yaşamı anlatın bana. :)

KIzlar günaydın bugğn doktora geldik bebeğim 3 bucuk aylık 65 cm kilosu 5800 çıktı boyu gayet iyi dedi doktor tr ortalamasının baya üstünde dedi Ama kilosu az dedi yine de mamaya başlamayalım şimdilik sadece emzir huzursuzluğu filan yok çünkü huzursuzluk olursa duruma göre bakarız dedi neden böyle bu çocuk anlamıyorum o kadr da emiyor
Boyu uzun olduğu için zayıf bence boya gidiyor gayet normal canım çok da az değil kilosu

kızlar özellikle kedi besleyen annelerimiz. biz eve kedi alacağız ama ben korkuyorum accuk. oğlum bazen dengesiz davranabilir mi. hayvana zarar verirmi. kedi çocuklara zarar verirmi. ona ait bir köşe vs olmalımı. tatile gidince komşular ilgilenince problem yaşarllarmı yada yolculukta nasıl olurlar vs vs. ben çok müptelası değilim aslında kedini. dokunamam. hani çok zayıf yeni doğmuş bebeğe dokunamazsınız ya. onun gibi. ama evde bize arkadaşlık etsin çocuklarda hayvan sevgisi olsun istiyorum.evim bahçeli olaydı alırdım bir köpek ama apartman işte. kedili yaşamı anlatın bana. :)
Cuma benim siyam kedim vardı evlenince anneme emanet ettim şimdi gül gibi geçiniyolar
Haftanın 3 4 günü ordayız
İlk zaman kedicik bizim oğlana alışamadı kokluyor kaçıyordu devamlı
Siyamlar aşırı uyumlu kediler 1 kere pati atmışlığı yoktur
Korkmasına rağmen bizim oğlanı koruyor uyurken kapısında bekliyor falan :)
Ama diğer kediler için aynı şeyi söyleyemem tekirler özellikle şımarık oluyolar

Cuma benim siyam kedim vardı evlenince anneme emanet ettim şimdi gül gibi geçiniyolar
Haftanın 3 4 günü ordayız
İlk zaman kedicik bizim oğlana alışamadı kokluyor kaçıyordu devamlı
Siyamlar aşırı uyumlu kediler 1 kere pati atmışlığı yoktur
Korkmasına rağmen bizim oğlanı koruyor uyurken kapısında bekliyor falan :)
Ama diğer kediler için aynı şeyi söyleyemem tekirler özellikle şımarık oluyolar
yapma yaa. bak bunu söylediğin iyi oldu. oğlum biraz önyargılıdır zaten bide öyle olunca hiç yaklaşmaz. yolculukta nasıl olurlar peki. evde nekadar yalnız kalabilirler. mesela ben işe geldiğimde kalabilir mi tek başına birine mi emanet etmeliyim

Günaydın kizlar bebegimin boynu pişik degilde pişik olucak gibi kip kirmizi olmus ne yapabilirim bilgisi olan varmi pişik önleyici bephantrol krem bar onu sursem olurmu acaba

yapma yaa. bak bunu söylediğin iyi oldu. oğlum biraz önyargılıdır zaten bide öyle olunca hiç yaklaşmaz. yolculukta nasıl olurlar peki. evde nekadar yalnız kalabilirler. mesela ben işe geldiğimde kalabilir mi tek başına birine mi emanet etmeliyim
Akşama kadar kalırlar
odaya kapatmazsan sıkıntı yok ama odasına filan kapatırsan talan eder orayı çok sıkılırlar çünkü
Annem mutfakta unutmuş 2 saat bizimkini de eve gelmiş bi ton laf yemiş meyavv miyav hahha :)
Tatile giderken tek bırakmaktan yana değilim ozaman ben çok üzülüyorum emanet edeceğin birileri varsa çok güzel olur

Aynen eşim geldi kizi oyaladı derken yemek yap ha his uykusu gelirse eşim uyutuyor uyuduysa birlikte yemek yiyoruz uyumazsa dönüşümlü yiyoruz pusete koyup yanimiZda Dursun dedik durmuyor ki insallah mama sandalyesine geçince bu durum düzelecek aksamda dediğin gibi sofrayı kaldır mutfağı topla temizle çamaşır at sagma yap derken Benim de pil bitiyor
Canım mama sandalyen yatar pozisyona geliyorsa öyle yapsana. Biz mutfaktaken mama sandalyesine koyuyoruz hoşuna gidiyo en azından bi yemek yediriyor

Cnm kilosu az değilki 25 persantilde. Bu ay aldığı kilo mu az acaba neden öyle dediki

Akşama kadar kalırlar
odaya kapatmazsan sıkıntı yok ama odasına filan kapatırsan talan eder orayı çok sıkılırlar çünkü
Annem mutfakta unutmuş 2 saat bizimkini de eve gelmiş bi ton laf yemiş meyavv miyav hahha :)
Tatile giderken tek bırakmaktan yana değilim ozaman ben çok üzülüyorum emanet edeceğin birileri varsa çok güzel olur
uzun yola dayanamazlar ozaman değilmi. mola versem molalarda salsam dışarı geri çağırdığımda gelirmi

Back
X