2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
uzun yola dayanamazlar ozaman değilmi. mola versem molalarda salsam dışarı geri çağırdığımda gelirmi
Uzun yola dayanamazlar sanırım perişan olur pusetin içinde salınca da kaçar kedi bu korkar etraftan saklanmaya çalışır
Bizimki trafiğe de alışamamıştı kısa mesafelerde bile aracın içinde çok korkuyordu
Diğer kedileri bilemiyorum ama bizimki aşırı uysal duygusal o yüzden ben bizimkine göre konuşabiliyorum

KIzlar günaydın bugğn doktora geldik bebeğim 3 bucuk aylık 65 cm kilosu 5800 çıktı boyu gayet iyi dedi doktor tr ortalamasının baya üstünde dedi Ama kilosu az dedi yine de mamaya başlamayalım şimdilik sadece emzir huzursuzluğu filan yok çünkü huzursuzluk olursa duruma göre bakarız dedi neden böyle bu çocuk anlamıyorum o kadr da emiyor
Kilosu az değil ki hem boyu da çok iyi boşuna dert etme dicem ama hepimiz ediyoruz yine de söyliyeyim dert etme bu ay boyu uzamış bir sonraki ay kilosu artar.

Uzun yola dayanamazlar sanırım perişan olur pusetin içinde salınca da kaçar kedi bu korkar etraftan saklanmaya çalışır
Bizimki trafiğe de alışamamıştı kısa mesafelerde bile aracın içinde çok korkuyordu
Diğer kedileri bilemiyorum ama bizimki aşırı uysal duygusal o yüzden ben bizimkine göre konuşabiliyorum
sağol cnm. biraz daha araştırayım

Günaydın kizlar bebegimin boynu pişik degilde pişik olucak gibi kip kirmizi olmus ne yapabilirim bilgisi olan varmi pişik önleyici bephantrol krem bar onu sursem olurmu acaba
Ben pişik kremi sürüyorum biraz rahatlatıyor. Yüzüstü yatırmıyorsan gün içinde yatır biraz kafasını kaldırsın hava alsın o katlanma yerleri.

yapma yaa. bak bunu söylediğin iyi oldu. oğlum biraz önyargılıdır zaten bide öyle olunca hiç yaklaşmaz. yolculukta nasıl olurlar peki. evde nekadar yalnız kalabilirler. mesela ben işe geldiğimde kalabilir mi tek başına birine mi emanet etmeliyim
Screenshot_20180521-105636_Gallery.webp

Yok canim nerden cikiyor bu tekir yaramaz soylentileri :D

Hallettik canım çok şükür. Benimkinin biraz da kiskanilmak hoşuna gitti sanki ondan uzadı bu durum. Neyse ama senin dedigin kadına da sinir oldum aslanlar kovalasin onu.
Aynen benımkıde bayılır kıskanlmaya. Suyunu bıle cıkarır. Kıskanmazsam da hemen bozulur. Aslanlar kovalamış zaten bugün gidiyormuş..ggülsemmi ağlasammı bılemedım

SAol canm surdum iyiki erken farkettim
Kac gunde gecti sizin
Kuzummm ben suruyorum ama gecmıyo devqmlı oluyor oarası hava almadıgı için. Dıkkat edersen süresürekli ıslak ve nemlıdır. Arada kuruluyom arada zeytınyagı ve pişik kremı suruyorum.

Kızlar biz 15 temmuz gibi karadeniz turuna cikacagiz arabamizla. Araba koltugu henüz almadik hangi marka alsak iyi olur acaba bir de bebek dayanabilir mi sizce o zaman 5 aylik olmus olacak. Valla ben cok istiyorum cikmak ihtiyacim var buna...

Kızlar biz 15 temmuz gibi karadeniz turuna cikacagiz arabamizla. Araba koltugu henüz almadik hangi marka alsak iyi olur acaba bir de bebek dayanabilir mi sizce o zaman 5 aylik olmus olacak. Valla ben cok istiyorum cikmak ihtiyacim var buna...
Dayanir hicbirsey olmaz. Cybex serona 360 aldim ben yatis pozisyonu var. Britax romerlerde iyi. Adac testini gecmis olmasina dikkat et en onemlisi o. 2018 uretim olmali ona dikkat et.

yaşı küçük cnm. ben şöyle 8-9 yaşlarında bari düzelsin diyorum.bende kabullendim düzeltmeye çalışmıyorum ama bazen illallah getiriyo. annem çorabını giy diyorum. yavrum içinden geliyo.aklına bişi geliyor soruyor gidip yapmaya kalkıyor yada bişi dikkatini çekiyor derken yapacağı şeyi unutuyor. çocukluğun doğası aslında.çok uslu olması sağlıksız çocukluğunu yaşamalı. uyku düzeni oturuverse rahatlayacağım.

kızlar bu işleri yaparken eşlerinizle yapmaya çalışsanıza. yoksa eşleriniz tv izlerken yorulmazlar sizlerden beklentileri hep devam eder. ama beraber yapınca biraz etkinlik olur size. çamaşır asarken muhabbet edebilirsiniz mesela. bazı eşler uyumsuzdur yapmaz ama sizin eşlerinizden umutluyum yaparlar
Eşim yapıyor ben yemek hazırlıyorsam o sofra kurar kardirir ya da mesela sabah kalktık ben İpek’le uğraşıyorsam kahvaltı hazırlar çamaşır kurutma makinesi var asmıyorum ama çıkanı yerleştirmek bana düşüyor eşim hepsi nerede bilmiyor :) e ütüyü yapmaz bilmez çünkü
Yemekte bildigi birkaç şey var et va kısaltılacaksa o yapar evo beraber toplarız tozu ona yıkarım :) çamaşırları yerleştirmeyi ipek uyurken yapamıyorum çünkü bizim odada yatıyor ütü de yan odada ütünün su çekme sesine uyandığı oldu yine yapamıyorum İpek’i eşim oynarken yapabiliyorum ancak akşamları da o uyutuyor uykusu varsa ben mutfağa girişiyorum O zaman sofra vs kaliyoe tabi bana
Şimdi oruç olduğu icin pek dokundurmuyorum

KIzlar günaydın bugğn doktora geldik bebeğim 3 bucuk aylık 65 cm kilosu 5800 çıktı boyu gayet iyi dedi doktor tr ortalamasının baya üstünde dedi Ama kilosu az dedi yine de mamaya başlamayalım şimdilik sadece emzir huzursuzluğu filan yok çünkü huzursuzluk olursa duruma göre bakarız dedi neden böyle bu çocuk anlamıyorum o kadr da emiyor
Biz 5530 idik doktor gayet iyi dedi bize 3 ay 10 günlüktük bence sizin doktor biraz abartıyor mu ne

Aynen benımkıde bayılır kıskanlmaya. Suyunu bıle cıkarır. Kıskanmazsam da hemen bozulur. Aslanlar kovalamış zaten bugün gidiyormuş..ggülsemmi ağlasammı bılemedım

Ahahahha sevin bence. :halay: Bak benimkinin o kadar hoşuna gitmiş ki demek bana soylemedigi önemli bir bilgi. Kız her zaman gelmiyormus bile. Arada part time gibi çalışıyormuş. En başta niye söylemedin diyorum firsat mi verdin diyor bir de. :KK11:

Bende ayni durumdayım 3 kere deniyorsam birinde alouor oda uç emiyor acayip acıtıyor yarık hala geçmedi iyice yarıyor sonrası hep sağıyorum mastitten dolayi

Ben bugün hemşireye sordum diyor ki gece emzir. Gülsem mı ağlasam mı bilemedim canım valla. Hiç aklıma gelmedi sanki benim bu mükemmel fikir. Dedim o en kolayı ben neler denedim. Bisey bildigini sanıyor deliricem zaten bunun stresinden.

İs yerinden arkadaşımın bebesi 1 yas 5 aylık rota olmuş asiyi yaptırmamışlar 5 gundur ishal Ateş hastanelerdeyiz dedi yatış yapmamışlar ama yapabilirler dedi

Canım mama sandalyen yatar pozisyona geliyorsa öyle yapsana. Biz mutfaktaken mama sandalyesine koyuyoruz hoşuna gidiyo en azından bi yemek yediriyor
Eltimler vericek mama sandalyesini kaçtır verelim diyor yer YOk dedim bi sorayım o özellikle varsa alayım pusette durmuyor bebek arabasını mutfağa getirdik insallah onda durur

Back
X