2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar magnezyumu nasıl alıyorsunuz. Benim suda çözünen toz şeklinde içerken çok zorlanıyorum. Var mı aranızda magnezyumu tablet formunda olan hap gibi yutan. İçmesem akşama bacak ağrım başlıyo
Bana kalsiyum kan ilacı balık hapı verdi magnezyum vermedi 16.haftada gittiğim kontrolumde

Kızlar magnezyumu nasıl alıyorsunuz. Benim suda çözünen toz şeklinde içerken çok zorlanıyorum. Var mı aranızda magnezyumu tablet formunda olan hap gibi yutan. İçmesem akşama bacak ağrım başlıyo
Muzun çok faydası oluyor kramplara

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi insan kütük olunca napabilirim. Çok çok çok diretirse giderim yaparım doğumu yerleşirim evlerine ama burunlarından getiririm huzur vermem dünya kaç bucakmış görürler
Canım senin kayınvaliden miydi 3. Yapmayın diyen,? Sanki burda öyle birşey okumuştum. İstemiyorsa sende kalmak zorunda değilsin.

Canın o okutuyorsa sende oku kocanı felak nas ne gelirse aklına niyet önemli olan bi sürü dua var faydası olur

Canım senin kayınvaliden miydi 3. Yapmayın diyen,? Sanki burda öyle birşey okumuştum. İstemiyorsa sende kalmak zorunda değilsin.
Aynen canım benimkiydi yeter iki tene diyordu sürekli bakalım duyunca napacak eşim söylerken telefonla dinlemek istiyorum.ben istiyorum anne allahaşlah ben doğurcam anne diyodum yok senin sağlığın için diyorum ben diyordu sonra

Benimki burdaki takvime göre gidiyor. 16. Haftada boyu 11cm kilosu 120 grdı. Yada benimki ufak ☺
Maşallah cnm bazen minyon oluyor bebisler. Benim iki oğlum da hep öndeydi ve biri 38 biri 37 de 4 er kilo doğdular yapi meselesi sanırım. Yine iri bir bebis geliyor belli bakalım kısmı erkekmi

Canın o okutuyorsa sende oku kocanı felak nas ne gelirse aklına niyet önemli olan bi sürü dua var faydası olur
Valla canım ya ne bileyim bide her sene izin dönüşü illa eşimin alt üst iç çamaşırları kalır sonra gönderir kargoyla yada gelirlerse getirir ne bilim eltimde diyodu bizimkilerde kalıyo diye benim çocukların hiç bişi kalmaz hep eşimin kalır toplarımda hep hele bu son gelişte resmen valizden alınmış gibi kargoyla atlet gönderdi bi baktım benim yumuşatıcı kokuyo tekrar yıkanmamışta iyice işkillendim hiç çekmeceye koymadan attım çöpe allah sorsun yapıyorsada

Hahha aynı benim kv valla

Ben osteozinc alıyorum cnm, kalsiyum magnezyum d vitamin ve çinko takviyesi, kapsül şeklinde
Bütün takviyeler osteozinç içindemi canım. Çok iyiymiş doktorla konuşayım. Bide b vitamini özellikle kullandığınız bi marka varmı. B12 plus diyosun birsürü marka çıkarıyorlar. Aldım birini ama sanki doğru şeyi kullanmıyor gibiyim

Bana neden yazmio doktorum vitamindir balik hapidir folikasiti birak dedi tamm sunu bunu yazim demedi ha aslinda istemiorun ilac kullanmakta oda vermio zaten

Canım ben ağrılarım var dediğimde vermişti, sen söylemediysen ondan ihtiyaç duymamıştır

Evet canım yazdığım 4 takviye aynı kapsülde. B vitamini kullanmıyorum, buna ek olarak femix omega verdi, omega ve folik asit. B vitamini vermedi doktorum cnm

Canım ben ağrılarım var dediğimde vermişti, sen söylemediysen ondan ihtiyaç duymamıştır
Ewet bise solemdim ama akintimdan bahsetmistim ilac vermek istemiorum dedi 1 lt suyun icine ev sirkesi koy dedi iki yemek kasgi siringayla sık dedi dogalll ilaclar onerio benim doktor:)

Suda eriyen tablet değil demi. Hap formunda bişey arıyorum. Sıvı tüketemiyorum. Suyu bile ne kadar zorlasam şimdilik 1,5 litre ancak.
Hap şeklinde canım arkadaşımın da öyleym iş bende suda eriyen sevmiyorum sansima Dr bunu yazmış

İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Okudum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…