- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.441
Bana kalsiyum kan ilacı balık hapı verdi magnezyum vermedi 16.haftada gittiğim kontrolumdeKızlar magnezyumu nasıl alıyorsunuz. Benim suda çözünen toz şeklinde içerken çok zorlanıyorum. Var mı aranızda magnezyumu tablet formunda olan hap gibi yutan. İçmesem akşama bacak ağrım başlıyo
Muzun çok faydası oluyor kramplaraKızlar magnezyumu nasıl alıyorsunuz. Benim suda çözünen toz şeklinde içerken çok zorlanıyorum. Var mı aranızda magnezyumu tablet formunda olan hap gibi yutan. İçmesem akşama bacak ağrım başlıyo
Canım senin kayınvaliden miydi 3. Yapmayın diyen,? Sanki burda öyle birşey okumuştum. İstemiyorsa sende kalmak zorunda değilsin.Bi insan kütük olunca napabilirim. Çok çok çok diretirse giderim yaparım doğumu yerleşirim evlerine ama burunlarından getiririm huzur vermem dünya kaç bucakmış görürler
Canın o okutuyorsa sende oku kocanı felak nas ne gelirse aklına niyet önemli olan bi sürü dua var faydası olurÇocuklarım olmasa ahh sen nereye gidersin git oğlumu bırak bidaha yüzünü göremezsin demişti bana yıllar önce gidemem ki onları bırakamam bide üçüncüyü yapıyorum lan insan demez mi ulan bu kadın demekki ömrünü vermiş bana üçüncü çocuğu bile istiyo diye daha çok hoş tutması gerek ama annem de annem babamda babam 13 yıldır evliyiz tam değişti iyiyiz diyorum bişey çıkıyo adamın huyu değişiyor okutuyormu ne iyice işkillendim artık
Aynen canım benimkiydi yeter iki tene diyordu sürekli bakalım duyunca napacak eşim söylerken telefonla dinlemek istiyorum.ben istiyorum anne allahaşlah ben doğurcam anne diyodum yok senin sağlığın için diyorum ben diyordu sonraCanım senin kayınvaliden miydi 3. Yapmayın diyen,? Sanki burda öyle birşey okumuştum. İstemiyorsa sende kalmak zorunda değilsin.
Maşallah cnm bazen minyon oluyor bebisler. Benim iki oğlum da hep öndeydi ve biri 38 biri 37 de 4 er kilo doğdular yapi meselesi sanırım. Yine iri bir bebis geliyor belli bakalım kısmı erkekmiBenimki burdaki takvime göre gidiyor. 16. Haftada boyu 11cm kilosu 120 grdı. Yada benimki ufak ☺
Valla canım ya ne bileyim bide her sene izin dönüşü illa eşimin alt üst iç çamaşırları kalır sonra gönderir kargoyla yada gelirlerse getirir ne bilim eltimde diyodu bizimkilerde kalıyo diye benim çocukların hiç bişi kalmaz hep eşimin kalır toplarımda hep hele bu son gelişte resmen valizden alınmış gibi kargoyla atlet gönderdi bi baktım benim yumuşatıcı kokuyo tekrar yıkanmamışta iyice işkillendim hiç çekmeceye koymadan attım çöpe allah sorsun yapıyorsadaCanın o okutuyorsa sende oku kocanı felak nas ne gelirse aklına niyet önemli olan bi sürü dua var faydası olur
Hahha aynı benim kv vallaOna neymis senin cocuk sayindan ister 3 yaparsin ister 5 yaparsin sanki kendi bakicak. Ben ayni sehirdeyim 1 bucuk yillik evliyim evime 3 kere gelmistir. 10 gunde bir ararsa arar bebegi sorar ama daha ince igne almisligi yapmisligi yok. Gel bak desem ay oram agriyo buram agriyo der ama fink fink gezmesinden eskik kalmaz. Gelme biz hallediyoruz desem yillarca kotuler ay beni istemediler diye. Eltimi hala kotuluyo bana beni istemedi cok uzuldum bilmesek inanicaz.
Evet muz bebek içinde kramplar içinde çok faydalı. 2 haftadır yemek yemeye başladım doğru düzgün muzu unutmuşum tamamen. Saol canımMuzun çok faydası oluyor kramplara
Bütün takviyeler osteozinç içindemi canım. Çok iyiymiş doktorla konuşayım. Bide b vitamini özellikle kullandığınız bi marka varmı. B12 plus diyosun birsürü marka çıkarıyorlar. Aldım birini ama sanki doğru şeyi kullanmıyor gibiyimBen osteozinc alıyorum cnm, kalsiyum magnezyum d vitamin ve çinko takviyesi, kapsül şeklinde
Suda eriyen tablet değil demi. Hap formunda bişey arıyorum. Sıvı tüketemiyorum. Suyu bile ne kadar zorlasam şimdilik 1,5 litre ancak.Bende dün başladım Dr um yazdı tablet şeklinde magnimore
Ben tablet olarak aliyorumKızlar magnezyumu nasıl alıyorsunuz. Benim suda çözünen toz şeklinde içerken çok zorlanıyorum. Var mı aranızda magnezyumu tablet formunda olan hap gibi yutan. İçmesem akşama bacak ağrım başlıyo
Bana neden yazmio doktorum vitamindir balik hapidir folikasiti birak dedi tamm sunu bunu yazim demedi ha aslinda istemiorun ilac kullanmakta oda vermio zaten
Bütün takviyeler osteozinç içindemi canım. Çok iyiymiş doktorla konuşayım. Bide b vitamini özellikle kullandığınız bi marka varmı. B12 plus diyosun birsürü marka çıkarıyorlar. Aldım birini ama sanki doğru şeyi kullanmıyor gibiyim
Ewet bise solemdim ama akintimdan bahsetmistim ilac vermek istemiorum dedi 1 lt suyun icine ev sirkesi koy dedi iki yemek kasgi siringayla sık dedi dogalll ilaclar onerio benim doktor:)Canım ben ağrılarım var dediğimde vermişti, sen söylemediysen ondan ihtiyaç duymamıştır
Hap şeklinde canım arkadaşımın da öyleym iş bende suda eriyen sevmiyorum sansima Dr bunu yazmışSuda eriyen tablet değil demi. Hap formunda bişey arıyorum. Sıvı tüketemiyorum. Suyu bile ne kadar zorlasam şimdilik 1,5 litre ancak.
Okudum canımİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?