- 22 Aralık 2017
- 2.098
- 1.694
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.461
Okudum canim Allah kabul etsin insallah tum isteyenlereee versin minik mucizeleriniİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Okudum allah kabul etsin inşallah. İlişkiye adet olduğu saatlerde girsin bnmde 4yıl olmadı çok şükür nasip oluyorİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Okudum canım inşy nasip olur benim arkadaş beş sene olmadı çocuğu bütün doktorlarçbişeyi yok diyodu en son bülent tıraş diye bi dr var ona gitti tedavi etti kızı sorunu varmış ve şuan ikizlere hamile iyi bi dr şart bu tarz şeylerdeİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Allah aenden eazı olsunnnnHayırlı olsun canımFolic asidini ihmal etme . Kendini yoracak , zorlayacak hateketlerden kaçın . Olabildiğince vitamin - mineral - sebze ağırlıklı beslen . Kuruyemiş ve meyveni de ihmal etme . İstersen kadın doğum doktorunun yanısıra birde diyetisyenle görüşebilirsin . Hazır şu an bulantıların başlamamışken beslenmeni düzenli tutmalısın . Paket gıdalardan uzak dur . Kendini her türkü stresten uzak tutmalısın . Kese - kalp atışı - bebek hepsi sırayla görünecektir . İlk etapta 2 günde bir betahcg artışı takipleniyor ama doktorun zaten çağırmış detayları konuşursunuz . Sağlık ocağına bildirim yapabilirsin . Aklıma gelenler bunlar . Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun
Okudum . Hayırlı vakitte sağlıklı bir evladı olur inşallahİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Okudum . Hayırlı vakitte sağlıklı bir evladı olur inşallahİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Allah razı olsunnnnnnBol su icmelisin. 2 kisilik beslenme simdiden gereksiz kilo alirsin. En onemlisi folikasite baslamadiysan folik basla. Ben b12 takviyeli folidoce kullandim 12 hafta bitimine kadar. Cig kiymaya el surme. Etin ve yumurtan iyi pismis olsun. Disarda emin yesil salata yeme. Ayrica hasta degil gebesin. Hayatina kaldigin yerden devam etmelisin. Beta hcg degerine gore 4 gun sonra karindan keseyi gorebilirsin canim. Hayirli olsun. Gozun aydin
Evet alabiliyoruz ben surekli kullaniyorum, bulantim hala gecmedi onun icin de mide koruyucu bile kullaniyorum. Doktorum ve gastroentoloji uzmani sakinca gormediMide ağrısı yasadigimizda rennie tablet alabiliyor muyuz,bilgisi olan var mı
Aa iyi o zaman yaa, teşekkür ederim:)Evet alabiliyoruz ben surekli kullaniyorum, bulantim hala gecmedi onun icin de mide koruyucu bile kullaniyorum. Doktorum ve gastroentoloji uzmani sakinca gormedi
Ben de oyle ya ismiyle sevmek istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor bebegim, kızım şeklinde hitap ediyorum :)Gün boyu kız ismi bakıyorum bulamıyorum istediğim gibi bişe lina çok hoşuma gitti ama anlamsız line hurma fidasi demek aslı oymuş bakalım. İsmiyle sevmek istiyorum onu
ben ilk gebeliğimde kız olursa bunu koycaktım ama nasip olmadı düşük oldu .. ama hala içimde İnşallah Allah ım nasip eder kız erkek farketmez tabi sağlıklı olsunlarda.kız ismi olarak yani :)Gün boyu kız ismi bakıyorum bulamıyorum istediğim gibi bişe lina çok hoşuma gitti ama anlamsız line hurma fidasi demek aslı oymuş bakalım. İsmiyle sevmek istiyorum onu
Okudm cnmİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Bu seferlik hallettim zorlanmadım ama bi dahaki sefere mecburen kuaföre gidicem.ama siz kendiniz yapıcaksınız eğilmek kasılmak falan zor olabilir bence kuaförü tercih edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?