2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Okudum canim Allah kabul etsin insallah tum isteyenlereee versin minik mucizelerini

Okudum canım Rabbim inşallah herkese nasip etsin

İyi geceler kızlar...
Maşallah ne konuşulmuş ne konusulmuş ben iki gündür Bebek görmeye gidiyorum o yüzden pek katılım sağlayamadım

Okudum allah kabul etsin inşallah. İlişkiye adet olduğu saatlerde girsin bnmde 4yıl olmadı çok şükür nasip oluyor

Okudum canım inşy nasip olur benim arkadaş beş sene olmadı çocuğu bütün doktorlarçbişeyi yok diyodu en son bülent tıraş diye bi dr var ona gitti tedavi etti kızı sorunu varmış ve şuan ikizlere hamile iyi bi dr şart bu tarz şeylerde

Allah aenden eazı olsunnnn

Okudum . Hayırlı vakitte sağlıklı bir evladı olur inşallah

Okudum . Hayırlı vakitte sağlıklı bir evladı olur inşallah

Allah razı olsunnnnnn

Gün boyu kız ismi bakıyorum bulamıyorum istediğim gibi bişe lina çok hoşuma gitti ama anlamsız line hurma fidasi demek aslı oymuş bakalım. İsmiyle sevmek istiyorum onu

Gün boyu kız ismi bakıyorum bulamıyorum istediğim gibi bişe lina çok hoşuma gitti ama anlamsız line hurma fidasi demek aslı oymuş bakalım. İsmiyle sevmek istiyorum onu
Ben de oyle ya ismiyle sevmek istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor bebegim, kızım şeklinde hitap ediyorum :)

ben ilk gebeliğimde kız olursa bunu koycaktım ama nasip olmadı düşük oldu .. ama hala içimde İnşallah Allah ım nasip eder kız erkek farketmez tabi sağlıklı olsunlarda.kız ismi olarak yani :)

Okudm cnm

Okudm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…