- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.481
Okudumİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Bn hssettim... karnımn altına elimi koydum ve sanki nabız atışı gibi bişeydi.. başka gissedemedim henüz.. rabbim herkese nasip etsinKızlar gunaydin bişey sorcam bebeğinin hareketlerini hisseden varmı benim ilk gebeliğim olduğu için anlamakta zorlanıyorum kendimide dinlemiyorum. Arada bir karnimin alt kısmında ağrı oluyor ama ne bilim anlamadım.
Karnımın alt tarafında öyle nabız atisi gibi bişey bende hissettim eğer o bebegin hareketiyse rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Isteyen herkese de nasip etsin.Günaydın kızlar mutlu haftalar...
Öğretmenlere hayırlı olsun yeni dönem..
Bn hssettim... karnımn altına elimi koydum ve sanki nabız atışı gibi bişeydi.. başka gissedemedim henüz.. rabbim herkese nasip etsin
Benim 3.gebeligim 2 aylıkken hissetmeye başladım hissettigim ilk önce atma gibiydi sonra bariz hareketti itme gibi birseydi doktor muayene ederken çok hareketli Bşk nasıl hareket ediyor derken hissettigim ayniydi..Bu haftalarda artık kayma gibi tekme gibi hissedilir hareketlerKızlar gunaydin bişey sorcam bebeğinin hareketlerini hisseden varmı benim ilk gebeliğim olduğu için anlamakta zorlanıyorum kendimide dinlemiyorum. Arada bir karnimin alt kısmında ağrı oluyor ama ne bilim anlamadım.
Bazen hakediyorlar. Aslinda guclu kadin olmayacaksin. Dogururum da ev de toplarim tasinirim da.. demeyeceksin. Hep aglayacaksin. Nasil olacak cok korkuyorum ya evi toplarken bebege bisey olursa. Ya da yolda dogum sancisi tutarsa. Ya yolda birden suyum gelirse. Hep felaket senaryoları kur ve gercekten endiseli davran. O zaman sana kızamayacak ve care uretmeye baslayacak bence. Bana deki sen oyle mi yapiyorsun nerdeeee ben de guclu kadinim her isi kendi halleden cinsten. Bunlar benim elticigin taktikleri. Sonuc herkes ona kul kole onun pesinde. Cocuk dogurmus ev kalabalik umrunda degil. Cunki kalabaligin tamami ona hizmet icin var. Sutunu sagar dolaba koyar kafayi vurup yatar. Bebek sabaha kadar susmaz kendi annesi bizim.kv sabah kadar bebek sallarlar. Madem kacis yok o zaman hizmet ettir. Merak etme fazla dayanamazlar... benim kv bir hafta bakti bebege simdi ozlediginde gidiyor. Boylelerine benim elti gini olmak lazim da o akil bizde yok maalesef
Amin canim benim cumlemize :) öncelikle alışveriş için acele etme derim ama gözüne hoş gelen seyleride al mutlaka :). Ben park beşik pek sevmiyorum aslında kullanışlı diyen çok ama bilmiyorum sevemedim bi türlü . Sana tavsiyem büyüyen beşik alman olur hem uzun süre kullanirsin tabi senin tercihin. Bebek arabasida ben bile su an almadım kızım dogunca almak istiyorum . Kıyafet olarakta 0,3 3,6 arası çok şey alma derim çünkü maglum gelenlerden getirendd çok oluyor ve çabucak buyuyorlar . Benim kuzenim bir çok şeyi giydiremeden bebeği büyüdü . Ben alacaklarimi liste yaptım sizde buna bakarak fikir edinebilirsiniz :)
Kızlar 19. Haftamın ilk günü bebişim artık kendini tamamıyle hissettirdi artık dışarıdan da belli oluyor hatta ilk defa bugün eşime elini karnıma koy dedim koyar koymaz bi hareket yaptı eşimin yüz ifadesi değişti çok güzel bi his ya Bu hissi yaşatan Rabbime şükürler olsun
Gün boyu kız ismi bakıyorum bulamıyorum istediğim gibi bişe lina çok hoşuma gitti ama anlamsız line hurma fidasi demek aslı oymuş bakalım. İsmiyle sevmek istiyorum onu
çok şükür bin şükürdarısı başımıza inşallah ,bende bazen içerden hissediyorum eşime sende dokun diyorum heyecanla geliyor ama hissedemiyor üzülüyorum inşallah en kısa zamanda bizim bebişde belli eder kendini babasına
Az soyledim tatlim. Kv evinde kira vermeden oturur. Ben ev alip kendi evime gecesiye kadar cok iyiydi. Ben ev aldiktan sonra 2 sene agladi ev kucuk, carsida, gurultu oluyir cabuk kirleniyor. Agladi agladi geldi 2 sokak arkamda ev aldi. Sonra evini kiraya verip sikayet ettigi evde oturmaya devam etti. 8sene gecti hala evine gecmedi. Tek derdi benim de evim var diyebilmekmis demekki. Zaten kira vermiyor bir de kira geliri elde etto. Kimse de demedi ki kizim sen ağlıyordun evim soyle boyle diye. Niye tasinmadin o vakit demi?takdir ettim eltini yapabilene helal olsun
Anladım arada kasıkta ağrı oluyor karnimin alt bölgesi agriyor dünde alt taraf agridi sanki böyle ayakla baskı yapılıyor gibiydiBenim 3.gebeligim 2 aylıkken hissetmeye başladım hissettigim ilk önce atma gibiydi sonra bariz hareketti itme gibi birseydi doktor muayene ederken çok hareketli Bşk nasıl hareket ediyor derken hissettigim ayniydi..Bu haftalarda artık kayma gibi tekme gibi hissedilir hareketler
Canim benim ilk bebegim de temmuz da dogmustu. Ilk zamanlar sadece zibin takimi bile yetti. Sonra kosa kollu citcitli badi giydirdim hep. Corap lazim. Minik kisacik oluyor zaten. Ne kadar sicak da olsa ayaklari usutmemek lazim. 0-3 ay sicaga gelecek bu nedenle patikli tulumlari 0-3 ay almayin. Zaten cabuk buyuyorlar. 2 aydan itibaren 3-6 ya gececez. Bu da eylul ekim yapar. Ayakli tulum alacaksaniz bir iki tane 3-6 ama daha cok 6-9 alin. Patikli tulumlar cok seker ama hemen ayaklardan cekiyor. Ben patikli tek alt ustune ayri ust olanlari daha cok kullanmistim.bizimkiler kısmetse yaz bebesi olucakya çorap giyer mi dersin?
Ben bej pembe olani sevdim. Renginden dolayiGünaydın kızlar park yatak araştırıyorumda bunları beğendim nasıllar
3 de güzel bence ama her iki cinsede uyması açısından en sondakini alırdım sanırım.. benim küçük oğluşum 3 yıldır park yatakta yatıyor.. gayet memnunum.. hiçbir aksilik yaşamadım da çok şükür.... bir süre daha yatacak inşallahGünaydın kızlar park yatak araştırıyorumda bunları beğendim nasıllar
Bende 5 10 tane zıbın yarim kol fln almayı düşünüyorum çorapta dediginiz gibi hastane çıkışı zaten alincak bi kac tanede yazlık pijama takimi almayı düşünüyorum. Eylul gibide artık kisliklari almayi dusunuyorum kisacasi fazla bisey almayacagim ben.Canim benim ilk bebegim de temmuz da dogmustu. Ilk zamanlar sadece zibin takimi bile yetti. Sonra kosa kollu citcitli badi giydirdim hep. Corap lazim. Minik kisacik oluyor zaten. Ne kadar sicak da olsa ayaklari usutmemek lazim. 0-3 ay sicaga gelecek bu nedenle patikli tulumlari 0-3 ay almayin. Zaten cabuk buyuyorlar. 2 aydan itibaren 3-6 ya gececez. Bu da eylul ekim yapar. Ayakli tulum alacaksaniz bir iki tane 3-6 ama daha cok 6-9 alin. Patikli tulumlar cok seker ama hemen ayaklardan cekiyor. Ben patikli tek alt ustune ayri ust olanlari daha cok kullanmistim.
Ilk aylar bol agiz bezi 3 tane zibin takimi 1 tane 10 lu 1 tane 5 li hastane cikisi bolca yarim kollu citcitli atlet idare eder gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?