2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Okudum

Günaydın kızlar. Nifty yaptıranların artık belli olmuştır sonuçları. testleriniz temiz değil mi?

Kızlar gunaydin bişey sorcam bebeğinin hareketlerini hisseden varmı benim ilk gebeliğim olduğu için anlamakta zorlanıyorum kendimide dinlemiyorum. Arada bir karnimin alt kısmında ağrı oluyor ama ne bilim anlamadım.

Günaydın kızlar mutlu haftalar...
Öğretmenlere hayırlı olsun yeni dönem..
Bn hssettim... karnımn altına elimi koydum ve sanki nabız atışı gibi bişeydi.. başka gissedemedim henüz.. rabbim herkese nasip etsin

Karnımın alt tarafında öyle nabız atisi gibi bişey bende hissettim eğer o bebegin hareketiyse rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Isteyen herkese de nasip etsin.

Benim 3.gebeligim 2 aylıkken hissetmeye başladım hissettigim ilk önce atma gibiydi sonra bariz hareketti itme gibi birseydi doktor muayene ederken çok hareketli Bşk nasıl hareket ediyor derken hissettigim ayniydi..Bu haftalarda artık kayma gibi tekme gibi hissedilir hareketler

takdir ettim eltini yapabilene helal olsun

bizimkiler kısmetse yaz bebesi olucakya çorap giyer mi dersin?

çok şükür bin şükür darısı başımıza inşallah ,bende bazen içerden hissediyorum eşime sende dokun diyorum heyecanla geliyor ama hissedemiyor üzülüyorum inşallah en kısa zamanda bizim bebişde belli eder kendini babasına

canım benim inşallah o günde gelecek... bizimki de dün coştu sanırım.. dışarıdan bile hissettim bir hareketini... sanırım güçleniyor artık kızım

takdir ettim eltini yapabilene helal olsun
Az soyledim tatlim. Kv evinde kira vermeden oturur. Ben ev alip kendi evime gecesiye kadar cok iyiydi. Ben ev aldiktan sonra 2 sene agladi ev kucuk, carsida, gurultu oluyir cabuk kirleniyor. Agladi agladi geldi 2 sokak arkamda ev aldi. Sonra evini kiraya verip sikayet ettigi evde oturmaya devam etti. 8sene gecti hala evine gecmedi. Tek derdi benim de evim var diyebilmekmis demekki. Zaten kira vermiyor bir de kira geliri elde etto. Kimse de demedi ki kizim sen ağlıyordun evim soyle boyle diye. Niye tasinmadin o vakit demi?
Kendisi huysuzun onde gideni surekli laf sokan bir yapisi var ama hem kv ye hem de diger kadin akrabalara hep kocasinin huysuz oldugunu soyler. Her oturma gununde kocam huysuz diye sizlanir durur en son kadinlara adamin huyu duzelsin diye tefriciye okuttu. Millette okudu saka gibi demi. Hatta kv de de okudu.
Ilk cocuklar okula gidiyor bizim. Kendisi ogretmen cocugunu kendi calistigi okula yazdirdi. Biz olsak cocuk ogleden sonra gidiyor diye biz de derslerimizi ona gore ayarlariz cocugumuzla.gider geliriz demi. O ne yapti. Derslerini sabaha aldirdi. Cocuguna kv sabah bakiyor kahvaltisi beslenmesi cocugu okula goturmesi herseyini yapiyor. Hanim oglen isten geliyor cocuk zaten okula gonderilmis o da gezmelerine gidiyor.
Dunya bunlara guzel.... hepinize ornek olsun. Millet nasil isini yaptiriyor. Ben icindeyim sirrini cozemedim. Cozen varsa bana da anlatsin

Anladım arada kasıkta ağrı oluyor karnimin alt bölgesi agriyor dünde alt taraf agridi sanki böyle ayakla baskı yapılıyor gibiydi

bizimkiler kısmetse yaz bebesi olucakya çorap giyer mi dersin?
Canim benim ilk bebegim de temmuz da dogmustu. Ilk zamanlar sadece zibin takimi bile yetti. Sonra kosa kollu citcitli badi giydirdim hep. Corap lazim. Minik kisacik oluyor zaten. Ne kadar sicak da olsa ayaklari usutmemek lazim. 0-3 ay sicaga gelecek bu nedenle patikli tulumlari 0-3 ay almayin. Zaten cabuk buyuyorlar. 2 aydan itibaren 3-6 ya gececez. Bu da eylul ekim yapar. Ayakli tulum alacaksaniz bir iki tane 3-6 ama daha cok 6-9 alin. Patikli tulumlar cok seker ama hemen ayaklardan cekiyor. Ben patikli tek alt ustune ayri ust olanlari daha cok kullanmistim.
Ilk aylar bol agiz bezi 3 tane zibin takimi 1 tane 10 lu 1 tane 5 li hastane cikisi bolca yarim kollu citcitli atlet idare eder gibi.

Günaydın kızlar park yatak araştırıyorumda bunları beğendim nasıllar
3 de güzel bence ama her iki cinsede uyması açısından en sondakini alırdım sanırım.. benim küçük oğluşum 3 yıldır park yatakta yatıyor.. gayet memnunum.. hiçbir aksilik yaşamadım da çok şükür.... bir süre daha yatacak inşallah

Bende 5 10 tane zıbın yarim kol fln almayı düşünüyorum çorapta dediginiz gibi hastane çıkışı zaten alincak bi kac tanede yazlık pijama takimi almayı düşünüyorum. Eylul gibide artık kisliklari almayi dusunuyorum kisacasi fazla bisey almayacagim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…