2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hepside çok güzel aslında son zamanlarda kız yeğen kuzen çok doğdu hepside iki isim koydu bütün isimleri bitirdiler bana bi asel ve mira kaldı artık belki ikisinden birini koyabilirim maysa da farklıymış anlamına bakıyım teşekkürler

Bana da kiz olabilir dendi ama netlesmedi. Kizim olursa hep adini Melike koymak istedim. Ama Defne, Nehir, Buket gibi isimler de hoş. Ablamin kizi oldu Ipek Mihra koydu. Mihra yardimsever kadin demekmis. Eltim Serra koydu. Serra bolluk bereket demekmis.

Merhaba kızlar benimde cumartesi günü kızım olacağı netleşti dayanamadım ufak tefek bişeyler aldım..isim konusunda eşim beyza istiyor ben Azra bakalım ikna edebilirsem Azra olacak..cicişlerimiz nasıl ilk çocuk olacagi için çok heyecanlıyiz

Eklentiler

• 2018-02-05 04.18.37-01.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 88
Cok tatliii kacinci hafta da tahminda bulundu canim doktor

güzel günlerde giyinsin prenses

Saglikli gunlerde giysin prenses. Hangi bedenden aldin acaba 0-3 mu 3-6 mi? Begendigim modeller oldu ama bedene karar veremedim.

Gule gule kullansin annesi. Ayakli patik ve uzun kollari en kucuk 3-6 hatta mumkunse 6-9 alabilirsiniz.

Maysa yı bende çok beğeniyorum. TRT çocukta bir çizgi film var Maysa ile Bulut diye oradaki kız gibi sevimli akıllı olacakmış gibi geliyordu. Ama eşim pek beğenmedi. Anlamıda çok güzel türkmence ilkbahar, yaz çiçeği anlamına geliyormuş arapça da yürüyüş demekti sanırım .

Yok suan dusunmuorum cnm aci durumu nasil arkadasa yapilisini gordum baya aci cekisyordu kuaforle alakalimi acaba
Evet acıyor ama acı eşiğide önemli. Biz bir kaç kişi gitmiştik. Benim eşiğim yüksektir yani acıdı ama öyle dayanamayacağım kadar değil. Benden sonrakiler çok fena oldular.

kizlar saglikocagina gttim bugün tetanoz asisi vurulmak istemiyorum dedim.
imza attırdı yolladi. ikinci doz içinde imza atmam gerekiomu acaba?
Merhaba... Ben ilk hamileliğimde tetanoz aşısı yaptırmadım. Gidip imza da atmadım :) Bence gerek yok. Ama bir sonraki gidişinde sor istersen..

Saglikli gunlerde giysin prenses. Hangi bedenden aldin acaba 0-3 mu 3-6 mi? Begendigim modeller oldu ama bedene karar veremedim.
Saol canım 0_3 unisex bişeyler almıştım bunlarida 3_6 aldım çok çabuk büyüyor bebekler bir gidigini bidaha giyemiyo diyo etrafımdakiler o yüzden 0-3 çok almayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…