- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.501
Ne güzel canım ben daha tam net hissedemiyorum bişeyler oluyor ama çok az 6 7 ayda gör sen aşağıya bi vuruyorlar sanırsın Doğum başladı.rabbim sağlık versin en çok ta insan bu duyguları özlüyorKızlar 19. Haftamın ilk günü bebişim artık kendini tamamıyle hissettirdi artık dışarıdan da belli oluyor hatta ilk defa bugün eşime elini karnıma koy dedim koyar koymaz bi hareket yaptı eşimin yüz ifadesi değişti çok güzel bi his ya Bu hissi yaşatan Rabbime şükürler olsun
Canim benim ilk bebegim de temmuz da dogmustu. Ilk zamanlar sadece zibin takimi bile yetti. Sonra kosa kollu citcitli badi giydirdim hep. Corap lazim. Minik kisacik oluyor zaten. Ne kadar sicak da olsa ayaklari usutmemek lazim. 0-3 ay sicaga gelecek bu nedenle patikli tulumlari 0-3 ay almayin. Zaten cabuk buyuyorlar. 2 aydan itibaren 3-6 ya gececez. Bu da eylul ekim yapar. Ayakli tulum alacaksaniz bir iki tane 3-6 ama daha cok 6-9 alin. Patikli tulumlar cok seker ama hemen ayaklardan cekiyor. Ben patikli tek alt ustune ayri ust olanlari daha cok kullanmistim.
Ilk aylar bol agiz bezi 3 tane zibin takimi 1 tane 10 lu 1 tane 5 li hastane cikisi bolca yarim kollu citcitli atlet idare eder gibi.
En kullanışlı park yatak mıdır normal beşik almak mantıklı mı sizce odamda yerim varbizim park yatağımız bu işte
Çok güzel canım park yatak gerçekten çok kullanışlı ben çocuklara hiç oda yapmadım gezici olduğum için aöa iyikide yapamamışım büyük oğlum çok nazlı bişi alıyorum bu bebek işi bişi yapıyorum severken bile ben bebekmiyim diyo sanki kendi daha 9 olmadı herşeye kulp buluyor.ikinci oğlana hamileyken 3 ayımda büyüğüne genç odası yaptık yine küçüğe park yatak kullandım şimdi oda 5 yaşında odaya bide ona da yatak aldık abi kardeş yatıyorlar şimdi sıra bunda en küçüğede yeter sanırım o park yatak allahın izniylebizim park yatağımız bu işte
ben park yatak tercih ettim.. en azından birkaç sene rahat edeyim diye... büyükte aldım... bence çok kullanışlı... beşik gibi sallanma özelliği de var istersen sabitleme özelliği de.. benim küçük 3 yaşına girecek şu an kendi inip kendi yatabiliyor rahatlıkla ben memnunum ama yine de siz bilirsinizEn kullanışlı park yatak mıdır normal beşik almak mantıklı mı sizce odamda yerim var
Canım görünmüyo ama başı böyle olanlara kız diyorlar internette yani başı yukarda olanlara maşallah allah bağışlasın minik kuzucukSizce bebeğimin cinsiyeti ne
bende şimdi küçüge yatak alıcam abisiyle aynı odada kalacak... park yatağı da gelecek olan kullanacak... bu işler böyleÇok güzel canım park yatak gerçekten çok kullanışlı ben çocuklara hiç oda yapmadım gezici olduğum için aöa iyikide yapamamışım büyük oğlum çok nazlı bişi alıyorum bu bebek işi bişi yapıyorum severken bile ben bebekmiyim diyo sanki kendi daha 9 olmadı herşeye kulp buluyor.ikinci oğlana hamileyken 3 ayımda büyüğüne genç odası yaptık yine küçüğe park yatak kullandım şimdi oda 5 yaşında odaya bide ona da yatak aldık abi kardeş yatıyorlar şimdi sıra bunda en küçüğede yeter sanırım o park yatak allahın izniyle
Bende sanırim onu daha çok sevdim:)Ben bej pembe olani sevdim. Renginden dolayi
Cinsiyet kesinleşince alırım şuan arastırıyorum en son kız dediği icin tabi kız modellerine daha çok bakıyorum:) hem tasimasida kolaymıs bende o yuzden dusunuyorum ama bakalm3 de güzel bence ama her iki cinsede uyması açısından en sondakini alırdım sanırım.. benim küçük oğluşum 3 yıldır park yatakta yatıyor.. gayet memnunum.. hiçbir aksilik yaşamadım da çok şükür.... bir süre daha yatacak inşallah
Az soyledim tatlim. Kv evinde kira vermeden oturur. Ben ev alip kendi evime gecesiye kadar cok iyiydi. Ben ev aldiktan sonra 2 sene agladi ev kucuk, carsida, gurultu oluyir cabuk kirleniyor. Agladi agladi geldi 2 sokak arkamda ev aldi. Sonra evini kiraya verip sikayet ettigi evde oturmaya devam etti. 8sene gecti hala evine gecmedi. Tek derdi benim de evim var diyebilmekmis demekki. Zaten kira vermiyor bir de kira geliri elde etto. Kimse de demedi ki kizim sen ağlıyordun evim soyle boyle diye. Niye tasinmadin o vakit demi?
Kendisi huysuzun onde gideni surekli laf sokan bir yapisi var ama hem kv ye hem de diger kadin akrabalara hep kocasinin huysuz oldugunu soyler. Her oturma gununde kocam huysuz diye sizlanir durur en son kadinlara adamin huyu duzelsin diye tefriciye okuttu. Millette okudu saka gibi demi. Hatta kv de de okudu.
Ilk cocuklar okula gidiyor bizim. Kendisi ogretmen cocugunu kendi calistigi okula yazdirdi. Biz olsak cocuk ogleden sonra gidiyor diye biz de derslerimizi ona gore ayarlariz cocugumuzla.gider geliriz demi. O ne yapti. Derslerini sabaha aldirdi. Cocuguna kv sabah bakiyor kahvaltisi beslenmesi cocugu okula goturmesi herseyini yapiyor. Hanim oglen isten geliyor cocuk zaten okula gonderilmis o da gezmelerine gidiyor.
Dunya bunlara guzel.... hepinize ornek olsun. Millet nasil isini yaptiriyor. Ben icindeyim sirrini cozemedim. Cozen varsa bana da anlatsin
teşekkür ederimCanım görünmüyo ama başı böyle olanlara kız diyorlar internette yani başı yukarda olanlara maşallah allah bağışlasın minik kuzucuk
Ada Zeynep istiyordum ben ama bu bebeğimde sanırım oğlan.Benim beğendiğim isimler Ada Zeynep Asya Azra Asel mira miray bi tanıdığın yeğenin adı maysa güzel isimler var Melisa Melis İlayda Aleyna ılgın ırmak Başak bunlar hep çevremde duyduğum ve beğendiğim isimler ha nehir de var belki biri hoşuna gider Nilsu var mesela çok hoşGün boyu kız ismi bakıyorum bulamıyorum istediğim gibi bişe lina çok hoşuma gitti ama anlamsız line hurma fidasi demek aslı oymuş bakalım. İsmiyle sevmek istiyorum onu
Neden kimse bisey demiyor cunku sessiz boynu bukuk zavalli duruyor. Ben icim disim bir kalbimden gecen agzimda. Sevdigimde belli sevmedigimde. Icimde ayri his besleyip yuzune farkli davranmam. Bir nevi siyaset yapmam. Kaybettigim nokta ki bence kayip goreceli bir kavram, bu noktadir diye dusunuyorum. Kv bana demisti ki senin annen var ablan var onun burda kimsesi yok.. onun da anasi var aslinda her sene gelip yaninda 3 ay kalip gidiyor. Yaaa bunu da yaptirabiliyor.İnanki okurken bazı yerlerde kendimi gülmekten alıkoyamadım tek kelimeyle bravokurs açsın da yazılalım talebesi olalım o eltinin bu ne böyle kadın bu dünya ya sefa sürmeye gelmiş ben onu anladım anlattıklarından.Bunca şeye rağmen kimsede ağzını açmıyor ya onlarada hayret ettim
Allah kolaylık versin...Gunaydin kizlar .Okul var bugun yaa gece bas agrisindan uyuyamadim cok yorgunum
Aksama yemek ayarladim.Hazirlanip cikcam .Insallah esim gelir götürür yürüyemiyorum
Amin canim .Cocuklari okula yeniden adapte etmek cok zor .Bir de enerjim yok hic .Degilse okulumu isimi cok seviyorum .Allah kolaylık versin...
Sabah benim oğluşumda büyük bir isteksizlikle gitti okula...
sağlıla doğdu canım ben korktuğum ile kaldım şimdi cok iyi cok şükürGecmisolsun canim. Peki testler dogru cikti mi. Bebegin saglam dogdu insallah
Ben de kizlarda nehir irmak doga gibi dogal isimleri cok begenirim sanki buyunce de halleri tavirlari cok hos oluyor. Yada benim tanidiklarim oyle :)Ada Zeynep istiyordum ben ama bu bebeğimde sanırım oğlan.Benim beğendiğim isimler Ada Zeynep Asya Azra Asel mira miray bi tanıdığın yeğenin adı maysa güzel isimler var Melisa Melis İlayda Aleyna ılgın ırmak Başak bunlar hep çevremde duyduğum ve beğendiğim isimler ha nehir de var belki biri hoşuna gider Nilsu var mesela çok hoş
Tamam teşekkür ederimben park yatak tercih ettim.. en azından birkaç sene rahat edeyim diye... büyükte aldım... bence çok kullanışlı... beşik gibi sallanma özelliği de var istersen sabitleme özelliği de.. benim küçük 3 yaşına girecek şu an kendi inip kendi yatabiliyor rahatlıkla ben memnunum ama yine de siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?