2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel canım ben daha tam net hissedemiyorum bişeyler oluyor ama çok az 6 7 ayda gör sen aşağıya bi vuruyorlar sanırsın Doğum başladı.rabbim sağlık versin en çok ta insan bu duyguları özlüyor

saol tatlım çok yardımcı oldun ben o zaman 0-3 ay almayı bırakmalıyım biran önce :) kızımın boy ve kilosuna göre doğdukdan sonra takip edip almak en doğrusu gibi .. Atlet tarzında ve kısa kollu tarzda çıtçıtlı badiler aldım,geçen kipa da indirim vardı ordan birkaç tane ayaksız tayt ve kısa kollu badi aldım , 1-2 tane sade hastane çıkışım eksik kaldı birde dediğin gibi mendiller lazım, daha biberon , yıkama küveti vs hiçbirine başlamadık neler lazım neler ..

bizim park yatağımız bu işte
Çok güzel canım park yatak gerçekten çok kullanışlı ben çocuklara hiç oda yapmadım gezici olduğum için aöa iyikide yapamamışım büyük oğlum çok nazlı bişi alıyorum bu bebek işi bişi yapıyorum severken bile ben bebekmiyim diyo sanki kendi daha 9 olmadı herşeye kulp buluyor.ikinci oğlana hamileyken 3 ayımda büyüğüne genç odası yaptık yine küçüğe park yatak kullandım şimdi oda 5 yaşında odaya bide ona da yatak aldık abi kardeş yatıyorlar şimdi sıra bunda en küçüğede yeter sanırım o park yatak allahın izniyle

En kullanışlı park yatak mıdır normal beşik almak mantıklı mı sizce odamda yerim var
ben park yatak tercih ettim.. en azından birkaç sene rahat edeyim diye... büyükte aldım... bence çok kullanışlı... beşik gibi sallanma özelliği de var istersen sabitleme özelliği de.. benim küçük 3 yaşına girecek şu an kendi inip kendi yatabiliyor rahatlıkla ben memnunum ama yine de siz bilirsiniz

bende şimdi küçüge yatak alıcam abisiyle aynı odada kalacak... park yatağı da gelecek olan kullanacak... bu işler böyle

Ben bej pembe olani sevdim. Renginden dolayi
Bende sanırim onu daha çok sevdim:)

Cinsiyet kesinleşince alırım şuan arastırıyorum en son kız dediği icin tabi kız modellerine daha çok bakıyorum:) hem tasimasida kolaymıs bende o yuzden dusunuyorum ama bakalm

kizlar saglikocagina gttim bugün tetanoz asisi vurulmak istemiyorum dedim.
imza attırdı yolladi. ikinci doz içinde imza atmam gerekiomu acaba?

İnanki okurken bazı yerlerde kendimi gülmekten alıkoyamadım tek kelimeyle bravo kurs açsın da yazılalım talebesi olalım o eltinin bu ne böyle kadın bu dünya ya sefa sürmeye gelmiş ben onu anladım anlattıklarından.Bunca şeye rağmen kimsede ağzını açmıyor ya onlarada hayret ettim

Gün boyu kız ismi bakıyorum bulamıyorum istediğim gibi bişe lina çok hoşuma gitti ama anlamsız line hurma fidasi demek aslı oymuş bakalım. İsmiyle sevmek istiyorum onu
Ada Zeynep istiyordum ben ama bu bebeğimde sanırım oğlan.Benim beğendiğim isimler Ada Zeynep Asya Azra Asel mira miray bi tanıdığın yeğenin adı maysa güzel isimler var Melisa Melis İlayda Aleyna ılgın ırmak Başak bunlar hep çevremde duyduğum ve beğendiğim isimler ha nehir de var belki biri hoşuna gider Nilsu var mesela çok hoş

Gunaydin kizlar .Okul var bugun yaa gece bas agrisindan uyuyamadim cok yorgunum
Aksama yemek ayarladim.Hazirlanip cikcam .Insallah esim gelir götürür yürüyemiyorum

Neden kimse bisey demiyor cunku sessiz boynu bukuk zavalli duruyor. Ben icim disim bir kalbimden gecen agzimda. Sevdigimde belli sevmedigimde. Icimde ayri his besleyip yuzune farkli davranmam. Bir nevi siyaset yapmam. Kaybettigim nokta ki bence kayip goreceli bir kavram, bu noktadir diye dusunuyorum. Kv bana demisti ki senin annen var ablan var onun burda kimsesi yok.. onun da anasi var aslinda her sene gelip yaninda 3 ay kalip gidiyor. Yaaa bunu da yaptirabiliyor. bedef ablami nasil getirtecem diye dert yanarken aklima geldi. Bunun anasi bir gelir 3 aydan once gitmez. Bu sene kasim basi geldi hala burda. Bu ya marifet ya da şans.
Ben icimi disimi kimseye anlatmam. Ama iyi gozlemciyimdir olan biteni anliyorum salak degilim. Suan tek yaptigim onlari kendi hallerine birakmak. Bugun senin bana ihtiyacın yok diyen kv, yarin elden ayaktan dustugunde benim kapima gelecek. Cunki yillardir evinde oturup manen ve madden somuren elticik adim gibi eminim ki kv ihtiyac duydugunda cekip gidecek. O zaman soyleyecek iki lafim olur herhalde.
Sonuc cemkirmeyecez aglayacaz sizlayacaz zavalli duracaz... ben o treni kacirdim imkani olan yapsin

Ben de kizlarda nehir irmak doga gibi dogal isimleri cok begenirim sanki buyunce de halleri tavirlari cok hos oluyor. Yada benim tanidiklarim oyle :)

Tamam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…