- 12 Nisan 2009
- 8.337
- 29.425
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.541
Kaç haftaliksiniz ben nubunu göremedimSizce bebeğimin cinsiyeti ne
Evet canım bir kaç parça 0-3 alcam birazda 3-6 yavaş yavaş almaya başlarım beğendiğim şeyleriGule gule kullansin annesi. Ayakli patik ve uzun kollari en kucuk 3-6 hatta mumkunse 6-9 alabilirsiniz.
16 haftalık,gerçi dr büyük ihtimalle kız dedi ama bebek hareket edince bacak arasında ufak bir çıkıntı gördüm klistoris olabilir dedi.20.haftada netleşir dediKaç haftaliksiniz ben nubunu göremedim
12 haftada kızda erkektede şekil aynı oluyor 13.yada 14.haftada kızsa eğer şekil geri çekiliyor ve klitorise dönüşüyor 16 da ozaman kesindir :) Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin inşallah ..Ay zaman gecsede biran önce kucagimiza alsak16 haftalık,gerçi dr büyük ihtimalle kız dedi ama bebek hareket edince bacak arasında ufak bir çıkıntı gördüm klistoris olabilir dedi.20.haftada netleşir dedi
Ya bunun kaynana gelin olayida deil insanlikla alakasi var canim benim annem komsumuzun hamileligi skntılı geciodu ne yapssa gtrrdu yesin yapamaz die bise filan kaldirma beni cagir derdi yani insan komsusunu dusunuokenn yaa insanin evladinin cocugu olucak canin senin. Anlamiorum nasil duyarsiz kaliorlarrr yaaa sonradaaa o torun yaklasmayincaaa da tepki gosterilerSelam kızlar güne kusmayla başladım.
Okula gittim dizilerime kadar ıslandım.
Eşimi aradım kaynanam 4 5 gündür ne arıyor ne soruyor.
Ben aradığımda da miymiy konuşuyor.
Bugün annelere gidicez mi dedim.
Kaynanam kızıyla bizim ev şahinimize oturmaya gelcekmiş eşime söylemiş.
Bende bana şöylemedi dedim. Eşimde beraber onlarla donersin dedi.
Bende bana haber vermedikleri için esinle döncem.
Aramaya geljnce konuşmaya gelince hasta oluyorlar.
Kendilerine gelince gezmeye gelince maşallah turrp gibiler.
Insan bir arayıp sorar üst katıma geliyorlar.
Hamileliğim zor geçiyor biliyorlar ustelik
Ya bunun kaynana gelin olayida deil insanlikla alakasi var canim benim annem komsumuzun hamileligi skntılı geciodu ne yapssa gtrrdu yesin yapamaz die bise filan kaldirma beni cagir derdi yani insan komsusunu dusunuokenn yaa insanin evladinin cocugu olucak canin senin. Anlamiorum nasil duyarsiz kaliorlarrr yaaa sonradaaa o torun yaklasmayincaaa da tepki gosteriler
El iyisi desene neme yarar gelinine torununa iyi olmadiktan soraaa ele iyiligi var haklisin oleside arkadas vardi diodu k.v gorseniz bumu bole yapan kadin dersiniz diodu yaniB3nim kaynanamda komşu olarak iyidir.
Ama gösteris sırf yardım etti ne kadar iyi insan desinler diye yapar.
Bana bir gram yararını göremedim...
El iyisi desene neme yarar gelinine torununa iyi olmadiktan soraaa ele iyiligi var haklisin oleside arkadas vardi diodu k.v gorseniz bumu bole yapan kadin dersiniz diodu yani
o zaman o yüzden yapardır bilenmiştir annene.yengesinden ne biliomuş yengesi özelini bunamı anlatıo laf olsun die boş boş konuşuo işte.ağırlaştık tabi ilk çünkü herkonuda agırlaştık hemde[/QUOTE
Kendi çağırıp durdurmadı daha annem 1 ay olmuştu gideli gel gel gel dedi annem geldi bişeyler oldu bu defa dolduruluyor belli tlfnundan annesiyle aramalarıda silmiş Allaha havale ediyorum canım.
Canım benimde içim dışım bir ama kavga dövüşüm olmadığı sürece ters davramanıuorum istemediğim zaman istemiyorum diyemiyorum ha sus bişi olmasın idare et he he de geç onlar cahil görmemişler diye diye eşim hep oyalıyo ama nereye kadar cahil cahil diyip benim hayatım yaşım geçiyo benim ne suçum.bilerek ağlamıyorum ama ağlayınca da gerçekten üzüldüğüme inanmıyorlar rol yapıyorum duygu sömürüsü yapıyorum sanıyorlar demekki kendide öyle yapıyormuş.eltim için ondada var iki tane oda görecek bakalım dur sen diye diye yıllardır eltimi anlattı durdu kaynanası ölmüş gitmiş kadın ha bire anlatıyo bıktım bıktım bende onun şeylerini dinlemekten ama artık dinlemiyorum kafam rahat uzağım doğumumu da evimde yapıcam gelen gelsin ben onlara gidemem gidersem 40 lısın sen diyip göndermicekler biliyorum en iyisi gitmemek gelsin istiyorsa ablamıda çağıracam Ablam gelmezse arkadaşımıda çağırıcam o geliyorsa artık benimkilerde gelecek ailemden kimse gelmiyordu onlara çekincelerine ama geçti o günler gelecekler kısasa kısasNeden kimse bisey demiyor cunku sessiz boynu bukuk zavalli duruyor. Ben icim disim bir kalbimden gecen agzimda. Sevdigimde belli sevmedigimde. Icimde ayri his besleyip yuzune farkli davranmam. Bir nevi siyaset yapmam. Kaybettigim nokta ki bence kayip goreceli bir kavram, bu noktadir diye dusunuyorum. Kv bana demisti ki senin annen var ablan var onun burda kimsesi yok.. onun da anasi var aslinda her sene gelip yaninda 3 ay kalip gidiyor. Yaaa bunu da yaptirabiliyor.bedef ablami nasil getirtecem diye dert yanarken aklima geldi. Bunun anasi bir gelir 3 aydan once gitmez. Bu sene kasim basi geldi hala burda. Bu ya marifet ya da şans.
Ben icimi disimi kimseye anlatmam. Ama iyi gozlemciyimdir olan biteni anliyorum salak degilim. Suan tek yaptigim onlari kendi hallerine birakmak. Bugun senin bana ihtiyacın yok diyen kv, yarin elden ayaktan dustugunde benim kapima gelecek. Cunki yillardir evinde oturup manen ve madden somuren elticik adim gibi eminim ki kv ihtiyac duydugunda cekip gidecek. O zaman soyleyecek iki lafim olur herhalde.
Sonuc cemkirmeyecez aglayacaz sizlayacaz zavalli duracaz... ben o treni kacirdim imkani olan yapsin
Begüm var kardeşi belinay var belinayda çok hoş bak anlamlarına benceEvet hepside çok güzel aslında son zamanlarda kız yeğen kuzen çok doğdu hepside iki isim koydu bütün isimleri bitirdiler bana bi asel ve mira kaldı artık belki ikisinden birini koyabilirim maysa da farklıymış anlamına bakıyım teşekkürler
Canım kim ne derse desin gerçekten bi insanın ismi huyuna yüzüne yansıyo gerçekten bende çok şahit oldumBen de kizlarda nehir irmak doga gibi dogal isimleri cok begenirim sanki buyunce de halleri tavirlari cok hos oluyor. Yada benim tanidiklarim oyle :)
Hayırlı olsun kızın... msj atsaydın keşke gözden kaçırabilirsim....Merhaba kızlar benimde cumartesi günü kızım olacağı netleşti dayanamadım ufak tefek bişeyler aldım..isim konusunda eşim beyza istiyor ben Azra bakalım ikna edebilirsem Azra olacak..cicişlerimiz nasıl ilk çocuk olacagi için çok heyecanlıyiz
bunlar hep heyecandanHayırlı olsun kızın... msj atsaydın keşke gözden kaçırabilirsim....
merhaba tesekkurler bana bugun imza attirdilar sknt degilde genel takibini yapalim drdiler rutin kontrol ona gdecegim bi sknt yasamadnz dmi tetanoz olmadiniz dieMerhaba... Ben ilk hamileliğimde tetanoz aşısı yaptırmadım. Gidip imza da atmadım :) Bence gerek yok. Ama bir sonraki gidişinde sor istersen..
Hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Doktoruma sorduğumda, gerek olmadığını, Tetanoz aşısının eskiden ameliyathane şartlarının kötü olmasından dolayı yapıldığını, şimdi ise son derece modern, temiz ameliyathaneler ve aletler kullanıldığından, gerek görmediğini söylemişti. Bence yaptırdığımız her iğne, aldığımız her ilaç bir şekilde bebeği etkiliyor. Bunu minimuma indirmek gerek. Doktorunuzun fikrini tabii ki sorun derim. Benim doktorumun yaptığı açıklama beni ikna etmişti.merhaba tesekkurler bana bugun imza attirdilar sknt degilde genel takibini yapalim drdiler rutin kontrol ona gdecegim bi sknt yasamadnz dmi tetanoz olmadiniz die
Yaptırmanın faydalı olduğunu düşünüyorum. Ben yaptırıcam. Doktorum 21 - 22. haftalarda gel dedi.Ayrintili yaptirmayi dusunmeyen var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?