2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim 15 haziran da doğdu sadece kolsuz yada kısa kollu bady ve altına corap oturdu evde penye yelek uyanınca yarım saat duruyordu o da terletiyor dışarı cıkınca penye battaniye alıyordum yanıma duruma göre ilk bi hafta uzun penye ince tulum giydi o kadar o da vucut ısısı dengelensin die dedi dr sonra kontrolde cıkardı bady corap eve artık böyle gidin ve böyle kalsın dedi

Teşekkür ederim,en çok citcitli body ve penye yeleklere yoneleyim gece uyurken de citcitli body ustune penye battaniye olur mu, bir de gobek bağı bodylerde sorun oluyor mu

Teşekkür ederim,en çok citcitli body ve penye yeleklere yoneleyim gece uyurken de citcitli body ustune penye battaniye olur mu, bir de gobek bağı bodylerde sorun oluyor mu
evet yatarken bady penye battaniye göbek bağı hastane cıkısı iki tane almıştım ben onun yandan cıtcıtlı yada bağlamalı bady var onları kullandım ama diğerinide kullandım sorun olmadı ilk 2 gün bi korkuyor insan ama sonra alışıyorsun 1 haftada düşüyor en gec

Ayrintili yaptirmayi dusunmeyen var mi ?
Ben ikili üçlü vs testi yaptirmiyorum bu 3.gebeligim ama ayrintiliyi her hamileligimde yaptırdım çünkü kalp ciğer vs bi organinda problem olur doğumdan sonra hemen müdahale edilmesi gerekebilen bir durum olursa eğer problemi anlayana kadar bebeğe zararı olabilir düşüncesiyle yaptiriyorum

Benim adım beyza eşim benim adımı koymak istiyor ama ben istamiyorum karışıklık oluyo ama anlamı çok güzel beyaz günahsız kadın demek

16 haftalık,gerçi dr büyük ihtimalle kız dedi ama bebek hareket edince bacak arasında ufak bir çıkıntı gördüm klistoris olabilir dedi.20.haftada netleşir dedi
Canım banada kız dedi büyük ihtimal 15 buçukta çıkıtntı var ama klitoris olablir bir dühakine daha da netleşir

Benim adım beyza eşim benim adımı koymak istiyor ama ben istamiyorum karışıklık oluyo ama anlamı çok güzel beyaz günahsız kadın demek
Evet canım anlamı çok güzel aslında ama Azra yı uzun süredir düşünüyorum ve seviyorum doğuma kadar belki başka isimlerde buluruz

Hanımlar benim bugün alttan ağrım olmaya başladı kısa süreli iğne batirir gibi sizdede varmı normal mi acaba

Kesinlikleee efeler nasil kizlarrr bildiginiz tanidiginiz var mi
Benim kardesimin adi efe. Cok sakin uslu bir bebek ve cocuktu. Gel oynayalim dedigimde gelirdi git ders caliscam dedigimde giderdi. Biraz icine kapaniktir ve anneye cok duskundur. Oy kuzum benim kardesimi ozledim suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…