2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hissesiyorsun ama değil mi? İki tane birde, biri dursa öteki durmaz :)
Bazen içeriden bir dokunma hissi oluyor ama anlık bir şey ve sonradan anlıyorum minnaklar dokundu diyorum ama durdukları yeri falan anlamıyorum, doktor son iki gidişimde göbek deliğimin üzerine bile usg cihazıyla bastırdı demek ki yukarı çıkmış biri diye düşündüm, artık zaten göbeğim iyice çıktı gizlenemeyecek durumdayım.

Kizlar temziligimizin nekadarini yapiosunuz yani ole genel temzlik mi yuzeysel yoksa dipten koseden mi
Bütün evi süpürge bile yapsam çok yoruluyorum hemen kasıklarıma doğru inen bir ağrı oluyor ve ben o yüzden çok yüzeysel yapabiliyorum. Genel olan her şeyi eşim yapıyor sağolsun.

Kızlar doktor bana sadece regenesis max diye mineral vitamin desteği verdi başka bişey kullanmıyorum.Hamile iki arkadasima anasaglikdan ayrıca devit.3 vermişler damla size de kullaniyomusunuz merak ettim
Ben devit 3 demir omega 3 ve multivitamin kullaniyorum bir de b12 eksikligim oldugu icin haftalik igne

Ben iki kızimda 4 aya kadar hiçbirşey yiyemedim hep yattim hep kustum su bile icemiyordum hayattan sogumustum resmen şimdi 35 yasindayim 3.gebeligim hiç kusmadim hersey yiyiyorum rahat geçiyor bu erkek belki cinsiyet farkindan bilemiyorum

Kızlar daha önce paylaşmıştınız ama tam kimdi hatırlamıyorum erkek ile kız arasındaki benzerlik ve farkı gösteren görseli

Ben de göbeğin altında sol tarafta hissediyorum. Özellikle akşamları yemekten sonra. Pıt pıt atışlar oluyor. Damar atması gibi seyirme gibi. Senin de mi öyle canım ?

Kizlar temziligimizin nekadarini yapiosunuz yani ole genel temzlik mi yuzeysel yoksa dipten koseden mi
Ben tembel kadınım :) hiç birini yapmıyorum. Haftada bir kadın gelip dip köşe yapıyo. Bir kerede ya arkadaşım geliyo yada kuzenim yüzeysel silip süpürüyor. Ben anca yemek yapıp mutfağı temizliyorum birde işe başladım çok zorlanıyorum. Gözüm hep uykuda bıraksalar 18 saat uyurum

:) iki tane olunca tabi çıkmışlardır yukarı. Benimde göbeğim çıktı, artık eğilirken bile bacaklarımı açıyorum, sıkışıyor gibi oluyor. Yüzüstü yatamıyorum, en çok zorlandığım şeyy :)

Ben de göbeğin altında sol tarafta hissediyorum. Özellikle akşamları yemekten sonra. Pıt pıt atışlar oluyor. Damar atması gibi seyirme gibi. Senin de mi öyle canım ?

Evet aynen öle damar atması gibi, ama dün iki defa rahmin tam üzeri kısımda sanki elini yada ayağını bastırıyormuş gibi dışarı doğru gerilme hissettim, hemen elimi attım baktım dışarıdan hissedilmiyor ama içeriden hissettirdi, artık iyice güçlendi bizim minnoşlar sanırım :)

Bu kadar bulantıdan sonra ben ikinci çocuktan vazgeçtim şuan. Cesaret ister diye düşünüyorum ikinci bebek. Birde diyorum belki hiç bulanmaz çok iyi geçer . Zor bir karar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…