2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kadar bulantıdan sonra ben ikinci çocuktan vazgeçtim şuan. Cesaret ister diye düşünüyorum ikinci bebek. Birde diyorum belki hiç bulanmaz çok iyi geçer . Zor bir karar ama
Su an yasadiklariniz çok yeni böyle dusunmeniz çok normal :) ama insan unutuyor ben doğumdan hiç korkmam hamilelikten korkardim ama geçecek az kaldı bebeginizi kucaginiza aldiginizda hicbirsey hatirlamayacaksiniz :)

Hamileyken gitmiyorum ki once gidiyordum simdi de seanslarimi ertelettirdim.
ben d aleksandre diye bi cihaza gitmiştim. soğutmalı mı hatırlamıyorum. ama vajinal doğumdan sonra o bölgede eksiler dikişler vs. olursa lazer yapılır mı hiç bilmiyorum. bilen varsa aydınlatsın lütfen.

Kızlar selam, daha önce konuştunuz mu ben fark etmedim ama aklıma takılıyor hep.
Metroda, AVM de filan X ray cihazlarından geçiyormusunuz ? Ben her sabah akşam metroda geçmek zorunda kalıyorum doktorada sormayı unuttum. Zararlı mıdır ?

internetteki tüm doktorlar istisnasız zararsız diyor ama ben yine de geçmiyorum..havalimanlarında hamileyim deyince zaten elle arıyorlar. avm lerde de yanından geçiyorum cihazın veya hamilelik durumunu söylüyorum yine.

Ben doktoruma sormadım ama ne olur ne olmaz geçmiyorum. Güvenliklere söylüyorum yanından geçiriyorlar. Ama dediğim avmler tabi kolay oluyor.

ben d aleksandre diye bi cihaza gitmiştim. soğutmalı mı hatırlamıyorum. ama vajinal doğumdan sonra o bölgede eksiler dikişler vs. olursa lazer yapılır mı hiç bilmiyorum. bilen varsa aydınlatsın lütfen.
O çok acitiyor yaa bana da denemek icin bir kac atış yapmislardi.

Ben girdim ama doğumdan 1 yıl sonra evet çok can yakıyo. Kesiler iyileşmiş olduğu için sorun yaratmadı tabi. Zaten doğumdan hemen sonra da girmek isterseniz izin vermeyeceklerdir diye dusunuyorum

Kızlar daha önce paylaşmıştınız ama tam kimdi hatırlamıyorum erkek ile kız arasındaki benzerlik ve farkı gösteren görseli
Canım bunların 3 de kız ama ilk ve ikinci resimde resmen pipi gibi çıkıntı var.

Eklentiler

• 080490CA-CB37-4BDC-9A65-26DA5BD11986.webp
    19 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…