- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.041
aranıyorsun güzelimBurdayım canım ailevi olaylar varda sürekli watsupptayım
Bir tek camları yapmıyorum canım sadece içten siliyorum geri kalan tüm temizliğimi yapıyorum bazen dip köşe bazen yüzeysel ama dinlene dinlene tabi , hepsini aynı gün yapmıyorum bir gün mutfağı ve banyoyu bir gün salonu bir gün diğer odaları yatak odası ve misafir odalarını sık sık temizlemiyorum onlar geç kirleniyor , en çok banyo mutfak ve salon bu üçü sık sık kirleniyor bir de 3 yaşında kızım var sağolsun 5dk oturmaz mutfaktakileri salona salondakileri mutfağa tasir yediği içtiğini yere çok döker falan işim daha çok oluyor bu yüzden ama bazen de iş yaparken sancım oluyor hemen bırakıyorum uzanıyorumKizlar temziligimizin nekadarini yapiosunuz yani ole genel temzlik mi yuzeysel yoksa dipten koseden mi
Onu sanırım Afilim92 paylaşmıştı canımKızlar daha önce paylaşmıştınız ama tam kimdi hatırlamıyorum erkek ile kız arasındaki benzerlik ve farkı gösteren görseli
Kimde tuttu bu takvim bende tuttu mesela
Ben geçmiyorum canım görevli bana bakınca elimi karnıma tutarak geçiyorum önünden hemen anlıyor gülümsüyorlar :)Kızlar selam, daha önce konuştunuz mu ben fark etmedim ama aklıma takılıyor hep.
Metroda, AVM de filan X ray cihazlarından geçiyormusunuz ? Ben her sabah akşam metroda geçmek zorunda kalıyorum doktorada sormayı unuttum. Zararlı mıdır ?
Bir tek camları yapmıyorum canım sadece içten siliyorum geri kalan tüm temizliğimi yapıyorum bazen dip köşe bazen yüzeysel ama dinlene dinlene tabi , hepsini aynı gün yapmıyorum bir gün mutfağı ve banyoyu bir gün salonu bir gün diğer odaları yatak odası ve misafir odalarını sık sık temizlemiyorum onlar geç kirleniyor , en çok banyo mutfak ve salon bu üçü sık sık kirleniyor bir de 3 yaşında kızım var sağolsun 5dk oturmaz mutfaktakileri salona salondakileri mutfağa tasir yediği içtiğini yere çok döker falan işim daha çok oluyor bu yüzden ama bazen de iş yaparken sancım oluyor hemen bırakıyorum uzanıyorum
Aynen canım akşam olunca ağrım oluyor bazen sancılar korkutuyor beni ama çocukla çok zor oluyor ilk hamileliğimde haftada bir temizlik yapardım geri kalan günlerde anca yemek ve bulaşık olurdu ama bunda ilk çocuk o kadar yoruyor ki eşim sağolsun yardımcı oluyor ama bir ev süpürmesi var ki görmen lazım o kadar uğraşıp nereyi süpürdü ki bu diyorum bütün kırıntılar tozlar aynen duruyor :) alış verişi ben yapmıyorum Allah'tan liste yapıp veriyorum eşim alıyor hepsini sağolsun , ama var ya ev temiz olunca içim açılıyor :) Allah yardımcımız olsun bir an önce yaz gelse de sağ salim doğurup rahata ersek inşallahay canim benim fazla yuklenme kendine o sorunlari bende yasiyorum. Fazla temizlik hareket alisveris falan cocuk hersey fazla geliyor her aksam agridan kivraniyorum. Iyi degil iste ama birininde yapmasi gerekiyor sagolsun esim cok yardimci oluyor ama iste erkegin yaptigi nereye kadar, hafif is olsa dahi butun gun hareketten bile insan yorgun dusuyor.
Ben daha agirlasmadan bazi hazirliklarimi tamamlamak istiyorum surda 2 ay sonra daha cok zorlanicam o yuzden simdiden en azindan bebegin hazirliklarini yavas yavas yapmaya calisiyorum. Son 2 ayimda anca yemek ev isi derken ben yeterince yorulurum hem bebegin iyi gelismesi icin bol bol dinlenmek gerekicek.
Ben sezeryandan sonra gittim ama aradan 6 ay 1 yıl gecmistiben d aleksandre diye bi cihaza gitmiştim. soğutmalı mı hatırlamıyorum. ama vajinal doğumdan sonra o bölgede eksiler dikişler vs. olursa lazer yapılır mı hiç bilmiyorum. bilen varsa aydınlatsın lütfen.
Zararlı tabi ben gecmiyorum hamileyim diyorum tamam diyorlar ama metroda güvenlik için yaptirirlarmi bilemiyorumKızlar selam, daha önce konuştunuz mu ben fark etmedim ama aklıma takılıyor hep.
Metroda, AVM de filan X ray cihazlarından geçiyormusunuz ? Ben her sabah akşam metroda geçmek zorunda kalıyorum doktorada sormayı unuttum. Zararlı mıdır ?
Bendede tutmadi kız gosteriyorNiye bende tutmadıgerçi doktor kesin konuşmadı ama
Erkek ve kız bebeklerin cinsel organ benzerliği gibi bişeyi paylaşmıştınız sanırımNeyi paylaşmışım kine
Ben de sabun düşünüyorum birde minik kavanoz içinde şekerler olabilir, internette arada bakıyorum modellere.sabun falan yapmayı ya da yaptırmayı düşünüyormusunuz ?
Ben her gün metroya biniyorum ve geçmiyorum çantamı uzatıyorum görevliye ona tutuyor aleti o kadar.Zararlı tabi ben gecmiyorum hamileyim diyorum tamam diyorlar ama metroda güvenlik için yaptirirlarmi bilemiyorum
güzel birşey bulursan benimle de paylaşır mısın ?Ben de sabun düşünüyorum birde minik kavanoz içinde şekerler olabilir, internette arada bakıyorum modellere.
Bende çok hevesliyim hastane odası süslemek istiyorum minik kolonya sisesi mavi kurdaleli plekside ismi yazacak ..çikolata alıp süslemek istiyorum cam sebilde limonata düşünüyorum ama Mevlüt yapmiycam oyüzden hastane odasında hediyelikler olsun doğumdan sonra eve gelenlerede ikram ederim diye düşünüyorumBen de sabun düşünüyorum birde minik kavanoz içinde şekerler olabilir, internette arada bakıyorum modellere.
Aynen canım akşam olunca ağrım oluyor bazen sancılar korkutuyor beni ama çocukla çok zor oluyor ilk hamileliğimde haftada bir temizlik yapardım geri kalan günlerde anca yemek ve bulaşık olurdu ama bunda ilk çocuk o kadar yoruyor ki eşim sağolsun yardımcı oluyor ama bir ev süpürmesi var ki görmen lazım o kadar uğraşıp nereyi süpürdü ki bu diyorum bütün kırıntılar tozlar aynen duruyor :) alış verişi ben yapmıyorum Allah'tan liste yapıp veriyorum eşim alıyor hepsini sağolsun , ama var ya ev temiz olunca içim açılıyor :) Allah yardımcımız olsun bir an önce yaz gelse de sağ salim doğurup rahata ersek inşallah
Bn herzmn mecbur deilim ama keyfine geçmiyorm ztn uyarısında da yazıyor hamile geçemez die. Çantamı veriyorum kenardan geçiyorm..Kızlar selam, daha önce konuştunuz mu ben fark etmedim ama aklıma takılıyor hep.
Teşekkür ederm cnm dr baktı karşıdan göründü bak bunlar dudakları dedi de burda da paylşışmıştı ya bakayım dedm zahmet olduCanım bunların 3 de kız ama ilk ve ikinci resimde resmen pipi gibi çıkıntı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?