2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay kizlar biran once dogum iznine ayrilmak istiyorum ya, hava soguk usuyorum. Karnim agriyo halsizim.

Bebek hazirliklari ne durumda, zaman cok cabuk geciyor ben simdiden bebegimin odasini hazirlamaya basladim iyice agirlasmadan enerjim biraz varken bazi islerim bitsin istiyorum.

Siz neler yaptiniz ?

Kizlar temziligimizin nekadarini yapiosunuz yani ole genel temzlik mi yuzeysel yoksa dipten koseden mi
Bir tek camları yapmıyorum canım sadece içten siliyorum geri kalan tüm temizliğimi yapıyorum bazen dip köşe bazen yüzeysel ama dinlene dinlene tabi , hepsini aynı gün yapmıyorum bir gün mutfağı ve banyoyu bir gün salonu bir gün diğer odaları yatak odası ve misafir odalarını sık sık temizlemiyorum onlar geç kirleniyor , en çok banyo mutfak ve salon bu üçü sık sık kirleniyor bir de 3 yaşında kızım var sağolsun 5dk oturmaz mutfaktakileri salona salondakileri mutfağa tasir yediği içtiğini yere çok döker falan işim daha çok oluyor bu yüzden ama bazen de iş yaparken sancım oluyor hemen bırakıyorum uzanıyorum

Ben geçmiyorum canım görevli bana bakınca elimi karnıma tutarak geçiyorum önünden hemen anlıyor gülümsüyorlar :)

ay canim benim fazla yuklenme kendine o sorunlari bende yasiyorum. Fazla temizlik hareket alisveris falan cocuk hersey fazla geliyor her aksam agridan kivraniyorum. Iyi degil iste ama birininde yapmasi gerekiyor sagolsun esim cok yardimci oluyor ama iste erkegin yaptigi nereye kadar, hafif is olsa dahi butun gun hareketten bile insan yorgun dusuyor.

Ben daha agirlasmadan bazi hazirliklarimi tamamlamak istiyorum surda 2 ay sonra daha cok zorlanicam o yuzden simdiden en azindan bebegin hazirliklarini yavas yavas yapmaya calisiyorum. Son 2 ayimda anca yemek ev isi derken ben yeterince yorulurum hem bebegin iyi gelismesi icin bol bol dinlenmek gerekicek.

Aynen canım akşam olunca ağrım oluyor bazen sancılar korkutuyor beni ama çocukla çok zor oluyor ilk hamileliğimde haftada bir temizlik yapardım geri kalan günlerde anca yemek ve bulaşık olurdu ama bunda ilk çocuk o kadar yoruyor ki eşim sağolsun yardımcı oluyor ama bir ev süpürmesi var ki görmen lazım o kadar uğraşıp nereyi süpürdü ki bu diyorum bütün kırıntılar tozlar aynen duruyor :) alış verişi ben yapmıyorum Allah'tan liste yapıp veriyorum eşim alıyor hepsini sağolsun , ama var ya ev temiz olunca içim açılıyor :) Allah yardımcımız olsun bir an önce yaz gelse de sağ salim doğurup rahata ersek inşallah

ben d aleksandre diye bi cihaza gitmiştim. soğutmalı mı hatırlamıyorum. ama vajinal doğumdan sonra o bölgede eksiler dikişler vs. olursa lazer yapılır mı hiç bilmiyorum. bilen varsa aydınlatsın lütfen.
Ben sezeryandan sonra gittim ama aradan 6 ay 1 yıl gecmisti

Zararlı tabi ben gecmiyorum hamileyim diyorum tamam diyorlar ama metroda güvenlik için yaptirirlarmi bilemiyorum

Ben de sabun düşünüyorum birde minik kavanoz içinde şekerler olabilir, internette arada bakıyorum modellere.
Bende çok hevesliyim hastane odası süslemek istiyorum minik kolonya sisesi mavi kurdaleli plekside ismi yazacak ..çikolata alıp süslemek istiyorum cam sebilde limonata düşünüyorum ama Mevlüt yapmiycam oyüzden hastane odasında hediyelikler olsun doğumdan sonra eve gelenlerede ikram ederim diye düşünüyorum

oyle canim amin rabbim kolaylik versin. Doktorada soyledim ben geceleri bazen agridan duramiyorum uyaniyorum. Artik sicak su torbasiyla yatiyorum o biraz iyi geliyor agrilara. allaha sukur lekelenme veya su falan gelmeyince insan bir nebze rahatliyor ama yinede zor iste. Valla alisverise bende gonderiyorum ama gonderdiklerimin hepsini almiyor beyefendi bulamiyormus markette e tabi insanin devamli kullandigi markalar falan oluyor. Bizde genelde beraber gidiyoruz malum ben tasiyamiyacagim icin ama gundelik bazen ekmek sut gibi aliyorum gel git derken tabi onlarda yoruyor. Ama en cokta su camasir isi insani yoruyor. Yikayip as topla utule yerlestir falan derken.

Annem zaten bana kiziyor yardimci aliyim diyorum yardimcilar gittikten sonra memnun olmuyorum kendim tekrar yapiyorum veya elleri cok yavas oluyor yahu diyorum bu insanlar nasil temizlik yapiyor acaba kendi evlerindede mi boyleler. Sorma gecenlerde biri gelmis eee en ust mutfak dolaplarini silemem yuksekten korkuyorum. Hamile halimle ben mi cikiyim bosuna cagirdim sanki onu. deli mi ne. Universite Ogrencisi bir kizkardesim var dedim ona gozunu seviyim tatlim sen gel 2 kat maas vercem harclik yaparsin guldu tamam abla diye. tabi para almazda yardimcilardan biktim duzgun bir is yapani bulamiyorum.

Bn herzmn mecbur deilim ama keyfine geçmiyorm ztn uyarısında da yazıyor hamile geçemez die. Çantamı veriyorum kenardan geçiyorm..
Canım bunların 3 de kız ama ilk ve ikinci resimde resmen pipi gibi çıkıntı var.
Teşekkür ederm cnm dr baktı karşıdan göründü bak bunlar dudakları dedi de burda da paylşışmıştı ya bakayım dedm zahmet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…