2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya banada dr um vitamin ve omega vermedi söyledm ama onlar daha sonra dedi acaba alıp kullansam kendim bi sorun olur mu özellikle magnezyum kalsiyum almak istiyorum kemiklerim sağlam olmasnı istiyorumzve diş sağlığına cok önem variyorum kaybetmek istamiyorum bisdiş kolay yerine gelmiyo :)))

Merhaba :) Bulantının, hamileliğin zor geçmesinin bence yaşınızla alakası yok. Hatta bana göre çok gençsiniz. Ben 38 yaşındayım ve ne bulantım oldu ne de hamileliğe bağlı bir zorlanma :) İlk hamileliğimi de 36 yaşında yaşadığımı ve yine çok rahat geçtiğini düşünürsek :) Tabii ki insan ömründe 1 sene bile fark ediyor ama zor geçmesinin yaşla hiç alakası yok bence.

Ne bileyim annem sen niye böylesin biz böyle olmadık falan deyince bende ona bağladım. Bazen bebekten bebeğe de değişiyormuş. Halama oğlunda hiçbirşey olmamış ama kızında 9 ay yatmış. İnş en kısa sürede biter bulantılar. Et ve tavuktan biberden yağda pişen şeylerden hatta sebze yemeği de yiyemiyorum yağda soğan salça kavurma kokusu bitiriyor beni. Sabredeceğiz çare yok tabi.

Çok teşekkürler canım inşallah iyi gelir hemen yapicam.

En kısa sürede biter inşallah sıkıntıların. Saydıklarını yiyemiyorsan da bence doktorunun verdiği vitaminleri aksatma. Doktorum bana yiyemezen vitaminler karşılar bebeğin ihtiyacını demişti. İlk haftalarda zaten fazla bir ihtiyacı olmuyor. Ben yiyebildiğim için sorun yok. Hatta ben de keşke bulantım olsaydı yiyemeseydim kilo almaya geç başlardım diye düşünüyorum :)

Kizlar temziligimizin nekadarini yapiosunuz yani ole genel temzlik mi yuzeysel yoksa dipten koseden mi

Kizlar temziligimizin nekadarini yapiosunuz yani ole genel temzlik mi yuzeysel yoksa dipten koseden mi
Dip köşe cam kapı olduğunda kadın çağırıyorum. sadece süpürge toz almaca vs işlerde yapabildiğimce kendim yapıom ama genelde her işimi aynı gün yapmıyorum. bi gün süpürge başka bigün toz gibi gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…