- 20 Haziran 2017
- 484
- 572
- 23
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.221
dun yaptrdm cnm daha enfeksion normalde cok cikardi. ama dun iyi ciktiEnfeksiyon mu var canin acaba oda agri yaparmsi idrar enfeksiyonu
Çook şanslısınızBen 13 haftada ogrendim canin
Banada doktorum normal olduğunu söylüyor ama halen başlarda olduğum için erken kilo almaktan çok korkuyorum, bende astım var nefes almamı kötü etkiler bu durum.Ben de 3 kg aldım toplamda yani ikiz olduğu için normal bence doktorum da gayet iyi gidiyorsun diyor.
Yaman a uygyn erkek ilk erhan geldi aklma kız yaren olabilir kaan da uyumluÇook şanslısınızBelli olsa da isim armaya başlasak :) Oğlumun ismi Yaman :) Ona uygun kız veya erkek ismi bakıp duruyorum. Yaman ismiyle uyumlu erkek olursa, Yalın, Kaan, Aslan veya Karan, kız olursa Yade, Yaz, Nefes, Alya, Lina var aklımda. Fikirleriniz varsa alabilirim.
Teşekkür ederimm. Yaren ismi benim de hoşuma gitti. Çarşamba'yı bekliycez bakalımYaman a uygyn erkek ilk erhan geldi aklma kız yaren olabilir kaan da uyumlu
Ben doktor yapılması gerekiyor derse yapılmalı diye düşünüyorum. Türk milleti olarak zaten günlük çaydan ekmekten hamur işinden çikolatadan o yükledikleri kadar şekeri hergün alıyoruz. Bi kerelik yüklemeyle birşey olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki şeker hastalığı varsa bu daha büyük tehlikeler doğuruyor.Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Genelde aileden gelen seker rahatsızlığı varsa bas gösteriyor. Ben sekeri hayatımdan cikarali cok oldu .Sadece bir kac kez tatli aserdigim icin kucuk seyler yemistim .Bir dr tanidigim esine yaptırmadi yükleme bana da tavsiye etmiyor .Kafam karisti.Ben doktor yapılması gerekiyor derse yapılmalı diye düşünüyorum. Türk milleti olarak zaten günlük çaydan ekmekten hamur işinden çikolatadan o yükledikleri kadar şekeri hergün alıyoruz. Bi kerelik yüklemeyle birşey olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki şeker hastalığı varsa bu daha büyük tehlikeler doğuruyor.
Haklisin canim hayirli evlat olduk tan sonra cinsiyet e takilmak ne haddimize ki benim ilk çocuğum redaci ile oldu bunada çok sukur. Insanlar sadece sinir bozuyor isteBen ve @bedef var canım herkese bakma bisveb benim etrafımda da var bu tarz dusunceli tipler Allah sağlık versin evlat yetiştirmek bu zamanda cinsiyet e bakmıyor hayirli ahlâklı sahlsağl yetiştirmek dileğiyle
Ben de bu konuyu merak ediyorum şeker yüklemesi pek istemiyor gibiyim aç karına 75-100Gr şeker almak bana iyi gelmez midem bulanır bununla birlikte gün içinde tek seferde bu kadar şeker almiyorum ama seker sorunu olup olmadığını açlık kan şekeri ve trigliserid değerine bakilarak da on gorulebilir nitekim şeker yüklemesinden sonra bebek direkt diyabetik diyemiyorlarmis genetik yatkınlık varsa zaten zaten ilerleyen zamanlarda aile bireylerinde cikiyormus.Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Benim bugün başladı. Uzun zamandır istediğim ama sürekli ertelediğim evle ilgili şeyler vardı. Artık yaptım yaptım yoksa iki bebekten sonra senelerce kalacak. Balkon kapatılcak, panjurlar değişicek bütün ev badana boya vs vs bebek odasında atıl bir gömme dolabım vardı çekmeleri bile bozuk açılmayan bugün söktürdüm, tamire gitti böylece başladık. Sanırım 1 ay sürcek bütün işler en az. yardıma gelecekte pek kişi yok hayırlısı valla.
Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Hayırlısı olsun inşallah cnm..Teşekkür ederimm. Yaren ismi benim de hoşuma gitti. Çarşamba'yı bekliycez bakalım
Bana 12 saat aç gel test yapıcaz o sonuca göre şeker yüklemesine karar vericem dedi...Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Bende öyleyim canım. 7 kilo vermiştim 6 sını almıştım bugün baktım kalan 1 kiloyuda almışım. Aslında başlangıca bakılınca hiç almamış oluyoruz ama moral bozucu bu hız. Sanırım uzun süre yememekten ve çıkarmaktan kaynaklı vücut farklı bi denge kuruyo. Normal yemeye geçincede depoladı. Bir hafta daha takip edicem böyle devam ederse diyetisyene gidicem. Çünkü gerçekten yediğim çok fazlada değil zararlı şeylerde değil. Tatlı şeker abur cubur paketli gıda hamur işi pilav kızartma yok ekmek taş çatlasa 2-3 dilim. Ben normalde böyle yesem 40 kilo kalırdımKızlar merhaba ben 6 kilo vermiştim bulantı döneminde ama şu iki hafta içinde 5 kilosunu birden aldm bu normal mi moralim bozuldu yahuçokta yemiyorum aslında
Tabii ki bunun bilincindeyim canim. Ben de bebegim icin en iyisini isterim .Aşıyı yaptircam dogumhane steril olsa bile.o an gelisen olagan disi bir durum tehlike yaratabilir cunku .Seker yüklemesi ile ilgili de farkli riskler varmis arastirmistim .Simdi yaptiracak olanların aklini kurcalamak istemiyorum.Kızlar yapılması gereken bütün herşeyi yaptırın sonuçta karnımızda bi can taşıyoruz ve bunun vebali var,2 li 3 lu 4 lu tarama testlerini evet bende yaptırmadım çünkü yaptirsamda kararım degismeyecegi için fakat tetanoz asisi gibi şeker yüklemesi gibi şeyleri yaptırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?