2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ve bedef var canım herkese bakma bisveb benim etrafımda da var bu tarz dusunceli tipler Allah sağlık versin evlat yetiştirmek bu zamanda cinsiyet e bakmıyor hayirli ahlâklı sahlsağl yetiştirmek dileğiyle

Hamileliğin etkisidir o canım gevşemeye çalış güzelce çayını abur cuburunu ve ya meyveni yanına al güzel bir film aç izle ve ya müzik dinle sakinleş , çıka biliyorsan biraz dışarı çık yürüyüş yap , mağazalara bak bebiş kıyafetlerine bak , bir kaç bir şey al kendine ve ya bebişine , biraz bakım yap kendine ben öyle çok mutlu oluyorum , başka yapmaktan hoşlandığın bir şeyler yap eve kapanma ve vaktini internette geçirme daha da bunaltiyor insanı , bebeğin geldikten sonra neler yapacaksın onları düşün sahip olduklarını düşün Allah'ın sana verdiği bu mucize için insanlar yıllarca nasıl uğraşıyor onu düşün böyle böyle motive et kendini canım o durumlar geçicidir emin ol

Ben de 3 kg aldım toplamda yani ikiz olduğu için normal bence doktorum da gayet iyi gidiyorsun diyor.

Hayırlısıyla bir hissetsek valla başta kalp atışları duyulcak mı telaşı şimdi hareket hissetme telaşı
Ben 18. hafta olmasına rağmen hala hiç bir şey hissetmedim. 2 gün önce doktordaydım. Karın kaslarıyla alakalıymış 22-23'e kadar hissetmeyebilirsin dedi.

kizlar ya gece kramplarim devam edio sol tarafimda birden agri grio rahmimr kasigimin altina napcam odum patlio dunde oglusumu gordum iyiydi sukur bitek plesanta rahim agzina yakin dediler.
ondanda kramp olmaz yazior internette nedendir ki acaba

ŞahanesinŞŞŞ

yavaş yavaş başlar canım benim.. benim 3. hamileliğim en net geçen hafta hissetmeye başladım.. Mükemmel birşey en kısa sürede herkes hissetsin inşallah
Amin canım inşallah ya hissetmedikçe korkuyorum bir şey mi oldu acaba diye şuan hiç hamile değilim sanki
Doktorda 5.ayda demişti ama ben acele ediyorum biraz sanki akşama denicem çok sağol inşallah hareketlenir
Ben 3
Gebeligim ama net olarak hichissetmedim henuz
Benim ilk gebeliğim biraz da kilo var o da etkiliyodur ondan hissedemedim heralde
Ben 18. hafta olmasına rağmen hala hiç bir şey hissetmedim. 2 gün önce doktordaydım. Karın kaslarıyla alakalıymış 22-23'e kadar hissetmeyebilirsin dedi.
Çok rahatladım bana da doktor 5.ayda dedi ama ben acele davranıyorım galiba biraz bir an önce hissetmek istiyorum bemde kiloda varda o da etkiler heralde

kizlar ya gece kramplarim devam edio sol tarafimda birden agri grio rahmimr kasigimin altina napcam odum patlio dunde oglusumu gordum iyiydi sukur bitek plesanta rahim agzina yakin dediler.
ondanda kramp olmaz yazior internette nedendir ki acaba
Enfeksiyon mu var canin acaba oda agri yaparmsi idrar enfeksiyonu

Teşekkür ederim :) Cinsiyet için önümüzdeki çarşamba bir daha gideceğim. Geçen sefer gittiğimde (bundan 1 hafta önce) doktor bebeğin hala küçük olduğunu ve cinsiyetin belli olmayacağını söyleyip moralimi bozmuştu. Kendisine, aynı haftalarda hamile olan bayanların çoğunun bebeğinin cinsiyetini öğrendiğini söylediğimde ise, bebeğin sağlığı yerinde en önemlisi o, niçin cinsiyet öğrenmek istiyorsun dedi. Bu çarşamba da göremedim daha küçük derse doktor değiştiricem. BEn zaten CEzayir gibi imkanları kısıtlı bir ülkedeyim. Sanırım cihazlardan ve doktorların yeteneklerinden kaynaklı. Cinsiyet tahmini yapıcam diye gezmediğim takvim kalmadı internette Siz öğrenebildiniz mi cinsiyeti?

Ben 13 haftada ogrendim canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…