- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.201
Ben 3Günaydın kızlar. 16.haftasında olup hiç bebeğini hissetmeyen var mı
Ben 3Günaydın kızlar. 16.haftasında olup hiç bebeğini hissetmeyen var mı
Puff ben niye hissedemiyorum acabayavaş yavaş başlar canım benim.. benim 3. hamileliğim en net geçen hafta hissetmeye başladım.. Mükemmel birşey en kısa sürede herkes hissetsin inşallah
az kaldı annesi... hissettirecek sana kendiniPuff ben niye hissedemiyorum acaba
Ayy ins ya bide 10 gun once gordum yavrumu en son haftaya cumartesi randevum var merak ediyorum hatta bazen diyorum başka hastaneye gidip yine bi muayene olsammi aklımdan gecmiyor degilaz kaldı annesi... hissettirecek sana kendini
bende öyle göreli 2 hafta oldu... şimdi şubatın sonunu bekliyorum... zaman geçmiyorAyy ins ya bide 10 gun once gordum yavrumu en son haftaya cumartesi randevum var merak ediyorum hatta bazen diyorum başka hastaneye gidip yine bi muayene olsammi aklımdan gecmiyor degil
Ben veGunaydin kızlar oglumdan dolayi çok sık giremiyorum dun kontrolumuz wardi ikizlerin cinsiyetini ogrendik sonunda ikiside erkek ben Bitanesi olsun kiz olur diodum bi umut ama demek 10tane de dogursam Hepsi erkek olcak duyan herkesin sabir dilemesi de ayri bisi zaten. Warmi bmm gibi 3erkek Annesi olacak :)
Hamileliğin etkisidir o canım gevşemeye çalış güzelce çayını abur cuburunu ve ya meyveni yanına al güzel bir film aç izle ve ya müzik dinle sakinleş , çıka biliyorsan biraz dışarı çık yürüyüş yap , mağazalara bak bebiş kıyafetlerine bak , bir kaç bir şey al kendine ve ya bebişine , biraz bakım yap kendine ben öyle çok mutlu oluyorum , başka yapmaktan hoşlandığın bir şeyler yap eve kapanma ve vaktini internette geçirme daha da bunaltiyor insanı , bebeğin geldikten sonra neler yapacaksın onları düşün sahip olduklarını düşün Allah'ın sana verdiği bu mucize için insanlar yıllarca nasıl uğraşıyor onu düşün böyle böyle motive et kendini canım o durumlar geçicidir emin olKızlar ben de kız bebek bekliyorum. Ama bende çok yoğun bşr depresyon baş gösterdi. Sürekli ağlıyorum ve iştahsızım. 1 kilo bile alamadım. Hiç böyle hayal etmemiştim. Üstelik 1 saat bile gece uykum yok.
Sagol canim .Evet 8 e tamamlayabilsem daha rahat olcaktim aslinda .Simdi bile cok iyi durumdayim.Geçmiş olsun canım. Hamilelikten sonra 4 seans kalması güzel olmuş gebelik hormonları ile tekrar çıkabiliyormuş.
Aynen cnm geçmek bilmiyor bir türlü sağlıkla kucagimiza alsaydık bir içimiz rahat etseydibende öyle göreli 2 hafta oldu... şimdi şubatın sonunu bekliyorum... zaman geçmiyor
inşallah yolu yarıladık sayılır devamı da çabuk gelir artıkAynen cnm geçmek bilmiyor bir türlü sağlıkla kucagimiza alsaydık bir içimiz rahat etseydi
Ben de 3 kg aldım toplamda yani ikiz olduğu için normal bence doktorum da gayet iyi gidiyorsun diyor.Canım bende 3 kilo almışım bende hep dışarıda yiyorum tabi çalıştığım için çoğunlukla akşamları bile dışarıdan söylüyoruz, bu haftadan sonra kayınvalidemden yemek isteyeceğim bende. Normal ev yemeği ile bu kadar kilo almayız herhalde.
Ben 18. hafta olmasına rağmen hala hiç bir şey hissetmedim. 2 gün önce doktordaydım. Karın kaslarıyla alakalıymış 22-23'e kadar hissetmeyebilirsin dedi.Hayırlısıyla bir hissetsek valla başta kalp atışları duyulcak mı telaşı şimdi hareket hissetme telaşı
ŞahanesinŞŞŞHamileliğin etkisidir o canım gevşemeye çalış güzelce çayını abur cuburunu ve ya meyveni yanına al güzel bir film aç izle ve ya müzik dinle sakinleş , çıka biliyorsan biraz dışarı çık yürüyüş yap , mağazalara bak bebiş kıyafetlerine bak , bir kaç bir şey al kendine ve ya bebişine , biraz bakım yap kendine ben öyle çok mutlu oluyorum , başka yapmaktan hoşlandığın bir şeyler yap eve kapanma ve vaktini internette geçirme daha da bunaltiyor insanı , bebeğin geldikten sonra neler yapacaksın onları düşün sahip olduklarını düşün Allah'ın sana verdiği bu mucize için insanlar yıllarca nasıl uğraşıyor onu düşün böyle böyle motive et kendini canım o durumlar geçicidir emin ol
Amin canım inşallah ya hissetmedikçe korkuyorum bir şey mi oldu acaba diye şuan hiç hamile değilim sankiyavaş yavaş başlar canım benim.. benim 3. hamileliğim en net geçen hafta hissetmeye başladım.. Mükemmel birşey en kısa sürede herkes hissetsin inşallah
Doktorda 5.ayda demişti ama ben acele ediyorum biraz sanki akşama denicem çok sağol inşallah hareketlenirİlk bebeklerin çoğu 19-20.haftalarda hissedilir canım , bizim gelin de hamile Mayıs annesi olacak şu an 25-26 haftalarda sanırım o bile hissetmiyor üstelik 2.bebeği ama bebek sapasağlam maşallahyani hissetmemen senin ve ya bebeğinin sorunu olduğu anlamına gelmez rahat ol stres yapma akşamları ılık süt iç hatta ballı süt daha iyi olur içtikten sonra sol tarafına yat hemen o zaman daha çok kipirdiyor bebişler bir kaç gün dene ama hissetmezsen de hemen üzülme ben ilk hamileliğimde 20.haftada hissettim şimdi 2.hamileligim bunda da 16-17 gibi hissettim canım
Benim ilk gebeliğim biraz da kilo var o da etkiliyodur ondan hissedemedim heraldeBen 3
Gebeligim ama net olarak hichissetmedim henuz
Çok rahatladım bana da doktor 5.ayda dedi ama ben acele davranıyorım galiba biraz bir an önce hissetmek istiyorum bemde kiloda varda o da etkiler heraldeBen 18. hafta olmasına rağmen hala hiç bir şey hissetmedim. 2 gün önce doktordaydım. Karın kaslarıyla alakalıymış 22-23'e kadar hissetmeyebilirsin dedi.
Enfeksiyon mu var canin acaba oda agri yaparmsi idrar enfeksiyonukizlar ya gece kramplarim devam edio sol tarafimda birden agri grio rahmimr kasigimin altina napcam odum patlio dunde oglusumu gordum iyiydi sukur bitek plesanta rahim agzina yakin dediler.
ondanda kramp olmaz yazior internette nedendir ki acaba
Teşekkür ederim :) Cinsiyet için önümüzdeki çarşamba bir daha gideceğim. Geçen sefer gittiğimde (bundan 1 hafta önce) doktor bebeğin hala küçük olduğunu ve cinsiyetin belli olmayacağını söyleyip moralimi bozmuştu. Kendisine, aynı haftalarda hamile olan bayanların çoğunun bebeğinin cinsiyetini öğrendiğini söylediğimde ise, bebeğin sağlığı yerinde en önemlisi o, niçin cinsiyet öğrenmek istiyorsun dedi. Bu çarşamba da göremedim daha küçük derse doktor değiştiricem. BEn zaten CEzayir gibi imkanları kısıtlı bir ülkedeyim. Sanırım cihazlardan ve doktorların yeteneklerinden kaynaklı. Cinsiyet tahmini yapıcam diye gezmediğim takvim kalmadı internetteTansiyondan korkuyorum düşük şimdilik 9/6 - 10/6 çıkıyor kontrollerde. Güle güle büyüt iki evladınıda .
Tabi doktorumuz ne derse o ama normal doğumu zorlarım başta elimden geldiği kadar. Daha yolun yarısındayız ama şimdiden derdine düştüm. Cinsiyeti belli oldu mu?
Ben 13 haftada ogrendim caninTeşekkür ederim :) Cinsiyet için önümüzdeki çarşamba bir daha gideceğim. Geçen sefer gittiğimde (bundan 1 hafta önce) doktor bebeğin hala küçük olduğunu ve cinsiyetin belli olmayacağını söyleyip moralimi bozmuştu. Kendisine, aynı haftalarda hamile olan bayanların çoğunun bebeğinin cinsiyetini öğrendiğini söylediğimde ise, bebeğin sağlığı yerinde en önemlisi o, niçin cinsiyet öğrenmek istiyorsun dedi. Bu çarşamba da göremedim daha küçük derse doktor değiştiricem. BEn zaten CEzayir gibi imkanları kısıtlı bir ülkedeyim. Sanırım cihazlardan ve doktorların yeteneklerinden kaynaklı. Cinsiyet tahmini yapıcam diye gezmediğim takvim kalmadı internetteSiz öğrenebildiniz mi cinsiyeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?