- 21 Mart 2012
- 436
- 436
- 103
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.241
Benim açlık biraz yüksek çıkmıştı endokriniye gitmem gerekiyodu çok kötü olduğum için gitmedim. Haftaya doktorumla konuşucam. Kardeşim doktor önermiyor yapılmasını. Onun yerine zaten her gebenin uyması gereken bir diyet ve yürüyüşle varsa bile dengeleneceğim söylüyor. Çok ileri durumda zaten kendini belli ediyormuş. Doktorumda hemfikir ise yaptırmayacamKizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Yukleme yapilinca 1 porsiyon serbetli tatli yemeye es deger dedi bu bahsettigim dr .Benim açlık biraz yüksek çıkmıştı endokriniye gitmem gerekiyodu çok kötü olduğum için gitmedim. Haftaya doktorumla konuşucam. Kardeşim doktor önermiyor yapılmasını. Onun yerine zaten her gebenin uyması gereken bir diyet ve yürüyüşle varsa bile dengeleneceğim söylüyor. Çok ileri durumda zaten kendini belli ediyormuş. Doktorumda hemfikir ise yaptırmayacam
Ailede varsa risk grubunda oldugun icin yaptirmani isteyebilir canim.Bende şeker mevzusunu naparım bilmiyorum ama doktorum yaptır derse yaparım heralde. Benim şeker sorunum yok. Zaten tatlı yiyen biri de değilim ama ailemde şeker hastası çok var.
Seninki yukleme degilmis o zaman ac tok diye bakmislar canim .Gazoza benzer bir icecek veriyorlar .Ben kızımda saglık ocagında ki doktorumuz Bı ac karnına kan aldı sonra dedı kı eve gıt normal kahvaltını yap ne yiyorsan ye ıkı saat sonra gel dedı tekrar kan aldı oyle bakıldı şekere yine oyle olur sanırım
Evet bazen bulamadığı oluyor eşimin ama buna da şükür :) dışarı gezmeye ve ya kıyafet falan almaya çıkınca dönüşte markete uğruyoruz alinacakları alıyoruz çok seviyorum eşimle alış veriş yapmayı :) yok ben başkasının temizliğine pek yanaşmam icime de sinmez hele yatak odama hic sokmam (yatak odasi takintim var kimsenin girmesinden hoslanmam bir tek annem ve kayinvalidem baska hic bir akrabamin girmesine izin vermiyorum hele yardimci kadin hiiiiiiç ) ustelik yardimci kadina vereceğim parayı kendime harcarim ya da biriktiririm para konusunda biraz cimriyim sanki :)
Evet cnm doktor gerek görmedi o yüzden böyle yaptıAilede varsa risk grubunda oldugun icin yaptirmani isteyebilir canim.
Seninki yukleme degilmis o zaman ac tok diye bakmislar canim .Gazoza benzer bir icecek veriyorlar .
Insallah yine cikmaz.Evet cnm doktor gerek görmedi o yüzden böyle yaptı
İnşallah cnm kimsede çıkmaz umarım 5 martta detaylı var şimdi onu beklıyorum onuda atlatsak ınş yolun yarısı oluyor :) :)Insallah yine cikmaz.
Benim doktorumda kesinlikle yaptırma dedi ve zaten riskli bir gebesin ateşlenmeye müsait bir yapın var dedi yeni bir risk almaya gerek yok dedi.Kızlar yarın tetanoz aşısı için gelmemi söyledi aile sağlığı. Doktoruma yazdım ben de tetanoz yaptırma dedi. Var mı aranızda yaptırmayacak olan?nedenini yazmadı henüz sordum ben de.
Neden bazı doktor yaptır bazısı yaptırma diyor ???
Benim doktorumda kesinlikle yaptırma dedi ve zaten riskli bir gebesin ateşlenmeye müsait bir yapın var dedi yeni bir risk almaya gerek yok dedi.
Benim dr un soyledigini soyleyim canim belki fikir olur.Yaptir dedi .Sebebi eger sezeryan olursan dogum esnasında kullanilan malzemelerin riskli olduğunu soyledi.Her türlü sterillik saglansa da bu riskin hep olabileceğini soyledi.Kızlar yarın tetanoz aşısı için gelmemi söyledi aile sağlığı. Doktoruma yazdım ben de tetanoz yaptırma dedi. Var mı aranızda yaptırmayacak olan?nedenini yazmadı henüz sordum ben de.
Neden bazı doktor yaptır bazısı yaptırma diyor ???
Haa bir de sunu soyledi bazi plasentalar güçlü olurken bazilari riskli olup bebegi gerektigi gibi tehlikelerden koruyamiyormus .Bebekte oluşacak tetanozu önlüyormuş aşı nette öyle okumuştum. Hamilelikte ve sonrasında bebek için sıkıntı olursa diye tedirgin oldum. Çevremde kime sorsam 2,3doz yaptırmış. Şaşırdım ben de. Onların doktoru neden yaptır dedi benimki yaptırma dedi anlamadın. Senin doktorun herhangi bi sorun olur demedi öyle mi canım?
Yani ben zaten o tatlı şeyi içer içmez çıkarabilirim doktorum illa yapalım diye ısrar eder ise o zaman ayrıntılı konuşurum. Yoksa benim için zaten çok zor olacak. Hala meyve dışında şekerli birşey tüketemiyorum.Yukleme yapilinca 1 porsiyon serbetli tatli yemeye es deger dedi bu bahsettigim dr .
Ben de yemiyorum canim yarin cinsiyet icin çikolata yiyecegim o kadar :))Yani ben zaten o tatlı şeyi içer içmez çıkarabilirim doktorum illa yapalım diye ısrar eder ise o zaman ayrıntılı konuşurum. Yoksa benim için zaten çok zor olacak. Hala meyve dışında şekerli birşey tüketemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?