2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende 3 kilo almışım bende hep dışarıda yiyorum tabi çalıştığım için çoğunlukla akşamları bile dışarıdan söylüyoruz, bu haftadan sonra kayınvalidemden yemek isteyeceğim bende. Normal ev yemeği ile bu kadar kilo almayız herhalde.

Evet gercekten de oyle ilk oglumda tedaviyle zor hamile kaldim cok ugrastim ikizlerin kendiliginden olmasi bi mucize gibi geliyor :)

maşallah ne güzel kendiliğinden hamile kalabilmek :) bu arada Allah sağlıkla sihatle kucağınıza almak nasip etsin oğullarınızı

Günaydın kızlar. 16.haftasında olup hiç bebeğini hissetmeyen var mı
İlk bebeklerin çoğu 19-20.haftalarda hissedilir canım , bizim gelin de hamile Mayıs annesi olacak şu an 25-26 haftalarda sanırım o bile hissetmiyor üstelik 2.bebeği ama bebek sapasağlam maşallah yani hissetmemen senin ve ya bebeğinin sorunu olduğu anlamına gelmez rahat ol stres yapma akşamları ılık süt iç hatta ballı süt daha iyi olur içtikten sonra sol tarafına yat hemen o zaman daha çok kipirdiyor bebişler bir kaç gün dene ama hissetmezsen de hemen üzülme ben ilk hamileliğimde 20.haftada hissettim şimdi 2.hamileligim bunda da 16-17 gibi hissettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…