2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de haftasonu ciktim.AVM ustume yıkılacak gibi hissettim bir yere girdim 10 dk da kasiklarim batti .Dinlene dinlene en fazla 1 saat durabildim.

Benmde kız ismi yok aklmda düşünemk lazm anca buluruz :) şimdilik aklmda derin,aslı,aylin var aklmda

Bana yaptırma dedi ve bende çok üstelemedim etrafımda özellikle yaptırma diyen doktora çokça rastladığım için normal geldi.

Ayy canım daha kaç ay var onumuzde napicaz biz
Gezmek hic onemli degil benim icin internetten de hallederim yeter ki evimin icini idare edebileyim canim burda ailem yok .Isten geliyorum yemek yapmak o kadar zor geliyor ki .

kizlar ya gece kramplarim devam edio sol tarafimda birden agri grio rahmimr kasigimin altina napcam odum patlio dunde oglusumu gordum iyiydi sukur bitek plesanta rahim agzina yakin dediler.
ondanda kramp olmaz yazior internette nedendir ki acaba

Sabah uyandığımda bende de oluyor gaz sıkışması olabilir belki

Kızlar merhaba ben 6 kilo vermiştim bulantı döneminde ama şu iki hafta içinde 5 kilosunu birden aldm bu normal mi moralim bozuldu yahuçokta yemiyorum aslında​

Bende aynı durumdayım canım yaa vitaminler fln şişiriyor olabilir çok yemememe rağmen hamile kaldığım kiloya geldim şimdi erken mi acaba asıl son aylar alınıyor diyor herkes

Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Gebelik şekeri çıkarsa ve bunu bilmezsek Allah korusun hem bebek tehlikeye giriyor hem de biz. Ben bu riske giremem sanırım. Yaptiricam. Bir de herkes açlık tokluk şekeri olcturur öyle hallederim diyor ama aynı şey değil sanirim

Son düzenleme:
Canım şöyle 20-32 haftalar arası çok rahat oluyor. Ben oğlumda o haftalar arasında 10 kaplan gücündeydim. Şimdide zaman yaklaştıkça kendime geldiğimi hissediyorum biraz daha sabır
canım benim sadece rahim kısmımda küçük bi tümsek var aynı haftayız sendemi öyle.birde koku hassasiyetim azaldı.3 haftadır da görmedim bebeğimi aynıyız die sormak istedim

Iyi aksamlar kizlarrr napiosunuz bugun oglumla gezdik tozduk yoruldum valla yaaa sabahtan evi topladim islerimi halletim ciktik parka oynadi sonra mac yaptik koydu beni kaleye :) ordan geldik yikadimm aksam yemgini hazrla sora sofra kur topla suan pert bi halde size yaziorum :)

maşallah çok iyisin ya ben bi dışarı çıkmak için hazırlanınca yoruluyorum hemen

canım benim sadece rahim kısmımda küçük bi tümsek var aynı haftayız sendemi öyle.birde koku hassasiyetim azaldı.3 haftadır da görmedim bebeğimi aynıyız die sormak istedim
Canım benim bütün hassasiyetlerim çok çok azaldı. 16. Haftada azalır diyorlardı doğruymuş. Evet benimde hala dışardan bakan hamile olduğumu anlamıyor o küçük tümsek bendede var

Canım benim bütün hassasiyetlerim çok çok azaldı. 16. Haftada azalır diyorlardı doğruymuş. Evet benimde hala dışardan bakan hamile olduğumu anlamıyor o küçük tümsek bendede var
O zaman ben de gayet normalim .Is arkadadim aa 15 tatilde göbeğin cikar sanmistim niye cikmadi dedi bozuldum biraz .Sonra esime göbeğim var mi diye sormaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…