2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnn bugün cumaaaaa
evde temizlik vaaaarrr çok mutluyummmmm...

Afilim92 kuzu güzel haberlerle gel
CansuErhan52 canım çok sevindim gözünaydın
ayprensesii Karpatya0180 bende hiçbirşey sürmedim sürmeyi de düşünmüyorum.. zaten 3. çatlayacağı kadar çatladı artık bi yer kalmadı diye düşünüyorum

Ve 12.haftada erkek denmisken 18'de kızımiz olacağını öğrenmiş bulunuyoruz! Ne diyeyim.. Hayırlısı.. Ama eğer siz de erken ogrendiyseniz, bı bekleyin derim:)
15 erken sayılır mı kesin demedi ama 15 hafta kesin demek için yeterli değilmi neden demedi 22 haftada netleştiririz henüz alışveriş yapma dedi.bende o haftadan sonra da değişebilir diye o yüzden kesin demedi diye düşündüm çğnkü aynı doktor arkadaşıma 3 aylıkken %100 erkek demiş ve oğlu oldu kızındada 12 haftada %30 kız demiş ve 6 ayda kesinleştirmiş sağlıklı olsun önemli olan o ama allahın bildiği kuldan saklanmazmış içimde yine bir kız olma ümidi var

bir rahatda ben varim hic orali degilim catlarsa catlasin kocaman gobisim olsun istiorummm hamile oldumu doyasiya yasayayim :)
Bende ilkteee epeyyy catladimmmm o yuzden bende cok takmiorum kullanmuorum bise kakao yagi ile susam yagi bebe yagi surmustum sonrasinda kar etmedi oda

Degisebilir canim demekki net olarak algilayamadi ki kesin demedi banada 13 te kesin dedi ama benimde aklim karisio doktoruma inansammi bilemiorum burda yazilanlari okuyunca

Degisebilir canim demekki net olarak algilayamadi ki kesin demedi banada 13 te kesin dedi ama benimde aklim karisio doktoruma inansammi bilemiorum burda yazilanlari okuyunca
O haftalarda doktorlar kesin demiyorlar genelde kesin dediyse tamamdir canım )

Bende ilkteee epeyyy catladimmmm o yuzden bende cok takmiorum kullanmuorum bise kakao yagi ile susam yagi bebe yagi surmustum sonrasinda kar etmedi oda
dimi cnm bunyeye gore degisio catlayacagi varsa tutamiosun zaten onlemler kar etmio doğal akisina birakiyorum zaten yazin bikini giyrn biri degilim esimde umursamaz catlaklar var desem mercekle bakar o derece :) k yuzden kasmaya gerek tok

sen bekle kuzu 22 yi bakalım ne diyecek

dimi cnm bunyeye gore degisio catlayacagi varsa tutamiosun zaten onlemler kar etmio doğal akisina birakiyorum zaten yazin bikini giyrn biri degilim esimde umursamaz catlaklar var desem mercekle bakar o derece :) k yuzden kasmaya gerek tok
Ainn canimmm yaa valla engelleyemedim bendeee hani basit bi kilo alip vermede catliosun kalmisss bebislerimizde catlamayalim

Hahahah ay cok komik yaaa :))))))valla ben ilk wah tuh yaptim catladi. Filan ama sonra dedim oglumdan olmusss biseyy varsin olsunnn mutluyum catlaklarimla anneyizzz olucakkk mecbur
Bende hic çatlak olmadı şuana kadar hala aynı bakalim ne zaman çatlayacağım:)

Ben her duştan sonra lierac sürüyorum ve iki günde bir falan aklıma geldikçe palmers kakao yağı sürüyorum ama üşendiğimde oluyor yani arada sürmüyorum
İkiz gebelik sonuçta illaki çatlayacağım, zaten hem çok beyazım hem de kuru ciltliyim.

Yaaaa ikiz gebelikte ainn kacinilmazzz ben bide karma cilt yapim vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…