2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ç
Canım benim bütün hassasiyetlerim çok çok azaldı. 16. Haftada azalır diyorlardı doğruymuş. Evet benimde hala dışardan bakan hamile olduğumu anlamıyor o küçük tümsek bendede var
çok sevindim sağolun cevap verdidginiz için.ilk onuca bişi anlayamıyoruz :) Sağlık alalım kucaklarımıza İnşallah

Olabilir canim valla yavrum benim skılıo evde oyun oynamak istio yorgunum halim yok diemiorum kiyamiorum Allahta o gucu verio galiba
Allah gercekten guc veriyor .Ben evde ölü balik gibi oluyorum okulda cocuklarla ilgilenirken ağrılarım geciyor eve gelince basliyor .Calisirken anlamiyorum

Hayırlı akşamlar hanımlar çatlak kremi ne kullaniyorsunuz

Birde kasik kismimda ara sıra gidiklanma oluyor bebeğim olabilirmi

Nazar edeceksin kendine maşallah subhanallah :) ben bi alisverise çıktım resmen pert oldum ; ( ama ya ben hep hamileliklerimde agirim niye acaba

Allah gercekten guc veriyor .Ben evde ölü balik gibi oluyorum okulda cocuklarla ilgilenirken ağrılarım geciyor eve gelince basliyor .Calisirken anlamiyorum
Birazda kendimizi dinledigimiz zamanlarda oluo yaaa mesguliyet iyidir ama bazi bunyelerde hamilelik yoruo hormonlar filan

Lierac aldım banyodan banyoya kullanıyorum. Doktorum her gün kullan yoksa üzülürsün dedi ama aklıma gelmiyor. Hindistan cevizi yağı ve kakao yağını da çok duydum. Sanırım elimdeki lierac bitince daha doğal yağlarla devam edeceğim. Bu arada karnım 2 haftada çok büyüdü ama kaşıntı ve gerilme hissi daha yok.

Ben akşam zeytinyağ sabahda kakao badem susam kayısı yağı karışımı sürüyorum ama zeytinyağ uzun süre cildi yağlı bırakıyor

benim iki haftadır kaşınıo deli gibi sabah akşam yağ karışımı sürüorum klasik arko sürüorum yağlı kalması gerekliymiş derinin çatlak önleyici falan para tuzağıymış.daha bişi olmadı şükür

Kızlar benim içimde durdurulamayan bir canavar var sürekli açım ama midem dolu zaten gece 10 kere tuvalet icin 5 kere de açlıktan uyanıyorum. Reflü sürekli. rennie şurup da gecirmiyor pek artık. Hofff

Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama doktorum bella b tummy honey diye bir krem önerdi 20. haftamda başlamayı düşünüyorum
Bella b mükemmel ilk gebeliğimde kullandım. Sabah uyandığımda hala nemliydi sürdüğüm yerler. Ama Türkiye satışı kalktı dedi eczacı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…