2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bella b mükemmel ilk gebeliğimde kullandım. Sabah uyandığımda hala nemliydi sürdüğüm yerler. Ama Türkiye satışı kalktı dedi eczacı bulamadım
İnternetten bulursun dedi doktorum eczane de bulamassin demişti bende daha almadım

Bende aynı durumdayım canım yaa vitaminler fln şişiriyor olabilir çok yemememe rağmen hamile kaldığım kiloya geldim şimdi erken mi acaba asıl son aylar alınıyor diyor herkes

O herkeste öyle olmuyor ben ilk gebeliğimde 4 ila 7. Aylar kilo aldıma 7 den sonra midemin hacmi küçüldüğü için mide yanmasından çokçyiyemedim ve 7 den sonra almadım. Lale devri 2. Trimestre dönemi.dBenim şimdiki gebeliğimde bebek biraz aşağıda kasıklarım çok ağrıyor lale devrini yaşayamadım o yüzden. Hareketleri bile aşağıdaahissediyorum var mı bebeği aşağı yerleşen

Konumu hakkında bilgim yok ama kese ve kalp duyamamıstık rahmim tersmiş.. bu yüzden sanrm bnm döllenmedn sonra hep oldu ztn kasık ağrısından dolayı şüphelendim ben... daha yeni yeni azalıyor kasık ağrısı ama şimdi de yukarda ağrı oluyor hareketlerden

Ben de lierac kullanıyorum aklıma geldikçe iki üç günde bir sürüyorum ama çok gergin hissediyorum göbeğimi. Kakao yağı da aklımda onu da almak istiyorum.

Benim 2 haftadır var. Senin ilk gebeliğin mi rahim ters olması nasıl oluyor bir zararı yok Di mi

Merhaba güzel anneler Miniğim için hastanedeydim bugünde . Ayrıntılı ultrason için randevu aldık 6 marta . Kontrole gittiğim doktorumun yönlendirdiği farklı bir doktora gittim . Beyninde kist var demişti kendi doktorum bundan dolayı çok endişeliydim . Hem farklı bir kadın doğumcu hem de farklı bir radyolog baktı ve bir sıkıntı olmadığını söylediler . 3lü taramamızda gayet güzel çıkmış . Sırtımda dünyayı taşıyormuşumda bir anda indirmişim gibi hafifledim . Rabbim tüm kuzularımıza sağlık versin

Evet mide yanması çok yok şükür bu aralar ilk zamanlar çok istifra ettiğim için oluyordu biraz 56 kiloyla hamile kalmıştım 50 kiloya kadar düştüm şimdi geri aldım hepsini çok hızlı oldu sanki daha 4 aydan fazla zaman var çok almasam bari. Benim bebeğim üstte ama kasık ağrıları bende de oluyor normal mi ki.

Darısı bizim de başımıza inşallah haftaya cuma benimde ayrıntılı ultrasonum var inşallah kaybolmuştur bebeğimin beynindeki kist. Aşırı tiksinmeme rağmen ceviz yiyorum beyin gelişiminde önemli dedikleri için belki yararı olur. Bize de dua edin ne olur.

Benim 2 haftadır var. Senin ilk gebeliğin mi rahim ters olması nasıl oluyor bir zararı yok Di mi
Ewt ilk gebelik benm.. bi zrarı yokmuş rahim büyüdükçe norml oluyormuş normal doğum biraz zot olabilir deniyor ama dr bişey demdi..

Gözün aydın geçmiş olsun cnm çok sevindim...

Bana toplamda 2 kadın doğumcu 2 radyolog bakmış oldu 3ü kist göremedik dediler . İçim ferahladı tabii ki ama yine de ayrıntılı ultrasonu iple çekeceğim . Ceviz beyin için önemli aynı zamanda doktorun tavsiye ederse balık yağı da iyi gelecektir . Tüm miniklerimiz şifa bulsun . Üzülme Miniğin için herşey güzel olacak annesi

İyi geceler kızlar uyumayan varmı??
Herkez çatlak kremi kullanıyor sanrım.. ben kullanmıyorum ztn karnımda bacaklarımda ve göğüslerimde var.. pekte takmıyorum açıkcası :) çok mu rahatım ne
bir rahatda ben varim hic orali degilim catlarsa catlasin kocaman gobisim olsun istiorummm hamile oldumu doyasiya yasayayim :)

Beni heyecanlandiriyorsunuz amaa
Bize de 12 de erkek gibi demisti dr gorcez bakalim ne cikcak sansimiza .Saglikla gelsin tosbikim de
12 cinsiyet söylemek için erken oluyor çünkü görüntü ikisindede aynı eğer kızsa cinsel organi 14 te geri çekiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…