- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.361
kuzu tam belirgin değilki... Rabbim inşallah 22 haftada netleştirirÇok umudum var bide 15 haftatıl usg fotosundaki nub kız nubu gibi öne eğik erkek nubu yukarı dik oluyo bacakların ordaki nubu incelesene belki ben yanlış algılıyorum ama ne bilim kız nubu gibi kalçaya paralel
Sağlıkla gelsin :) yaa bana tahmin bile etmedi doktorum. 25 ine kadar sabırOğluşum geliyoooor
kız ismimi Asel ben erkek sanıyordumAsel de guzel . Canim cennette akan bal irmagi demekmis anlamida guzel
hadi gözünaydın sağlkla gelsin :)Oğluşum geliyoooor
Doktorumun iyi bir doktor olduğunu biliyorum ama benzetme için 15 hafta yüksek gibi geldi arkadaşa 12 haftalıkken %100 erkek demiş tahmin bile değil kesin konuşmuş ne bilim belkide öyle inanmak istediğim için böyle düşünüyorum ama kız gibi hissediyorum nedense hayırlısı olsun erkekte olsa yabancı gelmicek nede olsa hazırda 2 oğlan varBenim bildiğim kesin demesi için 17.haftayi geçmesi lazım canım ama bazi doktorlar benzetiyorlar ve doğru çıkıyor biraz da doktora bağlı canım inşallah senin Dr yanılmıştır :)
Baana gore düşüncende haklisin cnm kendi annen gibi ilgilenebileceğini düşünmüyorum bende. Benim annem vefat edeli 14 yıl oldu ben şuan düşünüyorum o dönemde kim kalır kim ilgilenir diye eşim dışında hayirlisi tabiki.kızlar günaydın..sizlerin fikrini almak istiyorum:
doğum yaptığınız gece hastanede eşinizin annesinin yanınızda kalmasını nasıl karşılarsınız? ben şahsen doğal olarak her yerim meydanda kanamalar şunlar bunlar derken o medikal ve özel ortamda sadece kendi annemi ve eşimi istiyorum refakatçi olarak tabi o günleri görmek nasip olursa..ama şehir dışından gelen eş annesine de sen evde dur gelme hastaneye denmez. bu çok saçma bir durum değil mi? bazıları öbür anneyi dışlayamazsın kendi annen gibi onun da hakkı var diyorlar ama ben katılmıyorum buna. tabi ki doğumdan sonra bebeği sever ilgilenir o ayrı ama ben doğum öncesi ve doğumun hemen sonrasında kadının mahremiyete ihtiyacı olacağı için geceyi en fazla kendi annesi ve eşiyle geçirebileceğini düşünüyorum. bu diğer anneye saygısızlık veya vicdansızlık değildir. bir de doğum şekli ne olursa olsun doğumdan önceki süreçte insan inanılmaz gerilir diye tahmin ediyorum o anlarda insanın nazı bi tek kendi annesine geçer. malum eş anneleri her şeyi yanlış anlamaya meyilliler. ben o streste bi de aman eş annesi neden diye düşünmek istemem doğrusu..
sizler ne düşünüyorsunuz?
ilk doğumumda bir odada 8 bayandık refaketçi kalamıyordu... tek kalmak zorunda kaldım... ilk bebişim herşeyde acemiyim ama bi şekilde hallettim.. normal doğumdu tabii onunda kolaylığı vardı...Baana gore düşüncende haklisin cnm kendi annen gibi ilgilenebileceğini düşünmüyorum bende. Benim annem vefat edeli 14 yıl oldu ben şuan düşünüyorum o dönemde kim kalır kim ilgilenir diye eşim dışında hayirlisi tabiki.
Evet canim genelde kizlarda duydumkız ismimi Asel ben erkek sanıyordum
Gözün aydın cnmGünaydın kızlar :) biz bugün cinsiyet öğrendik kızım olacakmış
kızlar günaydın..sizlerin fikrini almak istiyorum:
doğum yaptığınız gece hastanede eşinizin annesinin yanınızda kalmasını nasıl karşılarsınız? ben şahsen doğal olarak her yerim meydanda kanamalar şunlar bunlar derken o medikal ve özel ortamda sadece kendi annemi ve eşimi istiyorum refakatçi olarak tabi o günleri görmek nasip olursa..ama şehir dışından gelen eş annesine de sen evde dur gelme hastaneye denmez. bu çok saçma bir durum değil mi? bazıları öbür anneyi dışlayamazsın kendi annen gibi onun da hakkı var diyorlar ama ben katılmıyorum buna. tabi ki doğumdan sonra bebeği sever ilgilenir o ayrı ama ben doğum öncesi ve doğumun hemen sonrasında kadının mahremiyete ihtiyacı olacağı için geceyi en fazla kendi annesi ve eşiyle geçirebileceğini düşünüyorum. bu diğer anneye saygısızlık veya vicdansızlık değildir. bir de doğum şekli ne olursa olsun doğumdan önceki süreçte insan inanılmaz gerilir diye tahmin ediyorum o anlarda insanın nazı bi tek kendi annesine geçer. malum eş anneleri her şeyi yanlış anlamaya meyilliler. ben o streste bi de aman eş annesi neden diye düşünmek istemem doğrusu..
hadi gözünaydın... paşa da geliyo oohhh miis
Ooooo bak degismedi canim saglikla al pasani kucagina
Sağlıkla gelsin :) yaa bana tahmin bile etmedi doktorum. 25 ine kadar sabır
hadi gözünaydın sağlkla gelsin :)
Ne bilim cnm ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizlik olacaktır tabiki bende herhalde eşimi isterim yanımda bilmiyorum belki kayın valide kalır ama sanmıyorum kalacağını da başından beri bi negatiflik var bizdedeilk doğumumda bir odada 8 bayandık refaketçi kalamıyordu... tek kalmak zorunda kaldım... ilk bebişim herşeyde acemiyim ama bi şekilde hallettim.. normal doğumdu tabii onunda kolaylığı vardı...
ikinci doğumumda özelde normal yaptım yine bu sefer sadece eşimi istedim o kalsın dedim. çokta rahattım şimdi neler olacak bende bilemiyorum
:) valla ainnn yaaaCok sagolun kizlar bebeklerimiz saglikla gelsin insallah .Artık alisveris yapabilirim. Yasasin
Dr a soyleyin hadi diyorum dur bekle diyor .Valla gördüm dedim .Neyi dedieee pipisini dedim Bu ne dikkat diyor .Dedim forumda arkadaslarimin bebekleri gore gore uzmanlastim koptuk
Gözün aydın cnm darisi cinsiyet ogrenememis benim ve diğer arkadaşların başına :)Cok sagolun kizlar bebeklerimiz saglikla gelsin insallah .Artık alisveris yapabilirim. Yasasin
Dr a soyleyin hadi diyorum dur bekle diyor .Valla gördüm dedim .Neyi dedieee pipisini dedim Bu ne dikkat diyor .Dedim forumda arkadaslarimin bebekleri gore gore uzmanlastim koptuk
Ben aslında kayın validem ve eşim kalsın istiyorum ama tabi o gün geldiğinde annem kalmak isteyecektir benim annem sarıyerde yaşıyor hastane kadıköyde bende kadıköyde oturuyorum o yüzden uzak diye kayın validemi düşündüm aslında ama bir gece biri bir gece diğeride olabilir. Ben kaynanamı annemden ayrı görmüyorum çok rahat ederim onun yanında.kızlar günaydın..sizlerin fikrini almak istiyorum:
eşinizin annesi bunu sorun yapmadı mı? bazı insanların annenin bu tercihine saygı duymayıp eş annesini dışlamakla ve saygısızlıkla suçlamasını anlamıyorumilk doğumumda bir odada 8 bayandık refaketçi kalamıyordu... tek kalmak zorunda kaldım... ilk bebişim herşeyde acemiyim ama bi şekilde hallettim.. normal doğumdu tabii onunda kolaylığı vardı...
ikinci doğumumda özelde normal yaptım yine bu sefer sadece eşimi istedim o kalsın dedim. çokta rahattım şimdi neler olacak bende bilemiyorum
ben hiç bir zaman eş annesine karşı yakınlık hissedemedim. sadece hatır için saygı çerçevesini bozmamaya çalışmak amacıyla ağzımdan çıkan her kelimeyi seçerek dikkatli oluyoryum yanında. e doğum öncesi doğuma giderken okuduklarımdan duyduklarımdan hep stresli olacağımızı tahmin ediyorum öyle bir ortamda yakın olamadığım olmak da istemeyeceğim eş annesinin dibimde olmasını istememem beni kötü bir insan yapmaz diye düşünüyorum ama bunu nasıl anlatacağızBen aslında kayın validem ve eşim kalsın istiyorum ama tabi o gün geldiğinde annem kalmak isteyecektir benim annem sarıyerde yaşıyor hastane kadıköyde bende kadıköyde oturuyorum o yüzden uzak diye kayın validemi düşündüm aslında ama bir gece biri bir gece diğeride olabilir. Ben kaynanamı annemden ayrı görmüyorum çok rahat ederim onun yanında.
Annenle aynı şehirde yaşıyorsan bence kendi annenin kalmasını istemen çok normal.eşinizin annesi bunu sorun yapmadı mı? bazı insanların annenin bu tercihine saygı duymayıp eş annesini dışlamakla ve saygısızlıkla suçlamasını anlamıyorum
Cok yemisim çikolatayı hic görüntü yakalayamadiGözün aydın cnm darisi cinsiyet ogrenememis benim ve diğer arkadaşların başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?