2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok umudum var bide 15 haftatıl usg fotosundaki nub kız nubu gibi öne eğik erkek nubu yukarı dik oluyo bacakların ordaki nubu incelesene belki ben yanlış algılıyorum ama ne bilim kız nubu gibi kalçaya paralel
kuzu tam belirgin değilki... Rabbim inşallah 22 haftada netleştirir

Benim bildiğim kesin demesi için 17.haftayi geçmesi lazım canım ama bazi doktorlar benzetiyorlar ve doğru çıkıyor biraz da doktora bağlı canım inşallah senin Dr yanılmıştır :)
Doktorumun iyi bir doktor olduğunu biliyorum ama benzetme için 15 hafta yüksek gibi geldi arkadaşa 12 haftalıkken %100 erkek demiş tahmin bile değil kesin konuşmuş ne bilim belkide öyle inanmak istediğim için böyle düşünüyorum ama kız gibi hissediyorum nedense hayırlısı olsun erkekte olsa yabancı gelmicek nede olsa hazırda 2 oğlan var

Baana gore düşüncende haklisin cnm kendi annen gibi ilgilenebileceğini düşünmüyorum bende. Benim annem vefat edeli 14 yıl oldu ben şuan düşünüyorum o dönemde kim kalır kim ilgilenir diye eşim dışında hayirlisi tabiki.

ilk doğumumda bir odada 8 bayandık refaketçi kalamıyordu... tek kalmak zorunda kaldım... ilk bebişim herşeyde acemiyim ama bi şekilde hallettim.. normal doğumdu tabii onunda kolaylığı vardı...
ikinci doğumumda özelde normal yaptım yine bu sefer sadece eşimi istedim o kalsın dedim. çokta rahattım şimdi neler olacak bende bilemiyorum

bence annen ve eşin yeter o kadar kalabalık hastane kabul etmez zaten yada eşinle konuşacaksın konuyu gec saate kadar annesi ile kalır onu eve götürür sen arada kalmamış olursun şimdiden stres yapma o da gitsin eve yemek falan yapsın hastane cıkısına sizi evde beklesin :)

hadi gözünaydın... paşa da geliyo oohhh miis

Ooooo bak degismedi canim saglikla al pasani kucagina

Sağlıkla gelsin :) yaa bana tahmin bile etmedi doktorum. 25 ine kadar sabır

hadi gözünaydın sağlkla gelsin :)

Cok sagolun kizlar bebeklerimiz saglikla gelsin insallah .Artık alisveris yapabilirim. Yasasin
Dr a soyleyin hadi diyorum dur bekle diyor .Valla gördüm dedim .Neyi dedieee pipisini dedim Bu ne dikkat diyor .Dedim forumda arkadaslarimin bebekleri gore gore uzmanlastim koptuk

Ne bilim cnm ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizlik olacaktır tabiki bende herhalde eşimi isterim yanımda bilmiyorum belki kayın valide kalır ama sanmıyorum kalacağını da başından beri bi negatiflik var bizdede

:) valla ainnn yaaa

Gözün aydın cnm darisi cinsiyet ogrenememis benim ve diğer arkadaşların başına :)

Ben aslında kayın validem ve eşim kalsın istiyorum ama tabi o gün geldiğinde annem kalmak isteyecektir benim annem sarıyerde yaşıyor hastane kadıköyde bende kadıköyde oturuyorum o yüzden uzak diye kayın validemi düşündüm aslında ama bir gece biri bir gece diğeride olabilir. Ben kaynanamı annemden ayrı görmüyorum çok rahat ederim onun yanında.

eşinizin annesi bunu sorun yapmadı mı? bazı insanların annenin bu tercihine saygı duymayıp eş annesini dışlamakla ve saygısızlıkla suçlamasını anlamıyorum

Arkadaşlar tabiki anne kayınvalide gelebiliyorsa elinden geliyorsa yardım etmek gelmesi güzel ama ben her zaman eşimi istedim yanımda. Düğün alışverişimizi bile biz ikimiz yaptık me annem ne kayınvalide ve çok mutluyuz böyle olmasından. Yani benim eşim olsun yeter çok kalabalık istemem. Eğer isterlerse yanımızda olmak tabiki mutlulukla kabul ederiz ama gelemezlerse de biz sorun etmeyiz . Ailemde olsa kendi hayatları var.

ben hiç bir zaman eş annesine karşı yakınlık hissedemedim. sadece hatır için saygı çerçevesini bozmamaya çalışmak amacıyla ağzımdan çıkan her kelimeyi seçerek dikkatli oluyoryum yanında. e doğum öncesi doğuma giderken okuduklarımdan duyduklarımdan hep stresli olacağımızı tahmin ediyorum öyle bir ortamda yakın olamadığım olmak da istemeyeceğim eş annesinin dibimde olmasını istememem beni kötü bir insan yapmaz diye düşünüyorum ama bunu nasıl anlatacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…