2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bildiğim kesin demesi için 17.haftayi geçmesi lazım canım ama bazi doktorlar benzetiyorlar ve doğru çıkıyor biraz da doktora bağlı canım inşallah senin Dr yanılmıştır :)

Hala bekliyorum yaa randevular sarkmis heyecandan suracikta bayilcam tansiyonum düştü
Dur canım panik yapma ne gelirse Allah'tan saglıklı olsun da gerçi ben de senin gibiyim ama yine de biraz sakinleş çikolatanı yemeye devam bir de istiğfar çek muayeneye kadar, guzel haberini bekliyoruz :)

Günaydın kızlar 1aydan beri miniğimi görmüyorum 1de randevum var cinsiyet öğrenicem inş bu sefer gösterir kendini çook heyecanlıyım saya saya günleri bitirdim şu saatler geçmiyo.

kızlar günaydın..sizlerin fikrini almak istiyorum:

doğum yaptığınız gece hastanede eşinizin annesinin yanınızda kalmasını nasıl karşılarsınız? ben şahsen doğal olarak her yerim meydanda kanamalar şunlar bunlar derken o medikal ve özel ortamda sadece kendi annemi ve eşimi istiyorum refakatçi olarak tabi o günleri görmek nasip olursa..ama şehir dışından gelen eş annesine de sen evde dur gelme hastaneye denmez. bu çok saçma bir durum değil mi? bazıları öbür anneyi dışlayamazsın kendi annen gibi onun da hakkı var diyorlar ama ben katılmıyorum buna. tabi ki doğumdan sonra bebeği sever ilgilenir o ayrı ama ben doğum öncesi ve doğumun hemen sonrasında kadının mahremiyete ihtiyacı olacağı için geceyi en fazla kendi annesi ve eşiyle geçirebileceğini düşünüyorum. bu diğer anneye saygısızlık veya vicdansızlık değildir. bir de doğum şekli ne olursa olsun doğumdan önceki süreçte insan inanılmaz gerilir diye tahmin ediyorum o anlarda insanın nazı bi tek kendi annesine geçer. malum eş anneleri her şeyi yanlış anlamaya meyilliler. ben o streste bi de aman eş annesi neden diye düşünmek istemem doğrusu..

sizler ne düşünüyorsunuz?

Canım şöyle 20-32 haftalar arası çok rahat oluyor. Ben oğlumda o haftalar arasında 10 kaplan gücündeydim. Şimdide zaman yaklaştıkça kendime geldiğimi hissediyorum biraz daha sabır
aynen bende ilk hamileliğimde aynı oldu ama yaş cok farkediyormuş cok cabuk yoruluyorum akşamları pilim bitiyor resmen

Degisebilir canim demekki net olarak algilayamadi ki kesin demedi banada 13 te kesin dedi ama benimde aklim karisio doktoruma inansammi bilemiorum burda yazilanlari okuyunca
Canım benim neler okudum nette pipi resmî alıp kız doğuranlar var hiç görmeyip erkek doğuran artık valla doktor kesin bişi söylese bile Doğuma kadar inanmıcam

Canım benim neler okudum nette pipi resmî alıp kız doğuranlar var hiç görmeyip erkek doğuran artık valla doktor kesin bişi söylese bile Doğuma kadar inanmıcam
Tuhaffff yaaa nasil doktorlarrr varrr anlamiorum kiiii usg cihazi kalitesisizliginden kordonu pipi saniolarmis ama devlette var mi bilmiorum ama ozeldeki cihazlar kordonu ayirt ediorlar

sen bekle kuzu 22 yi bakalım ne diyecek
Çok umudum var bide 15 haftatıl usg fotosundaki nub kız nubu gibi öne eğik erkek nubu yukarı dik oluyo bacakların ordaki nubu incelesene belki ben yanlış algılıyorum ama ne bilim kız nubu gibi kalçaya paralel

Eklentiler

• FFFC427E-4E04-4315-9402-6FA15FC33314.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…