kızlar günaydın..sizlerin fikrini almak istiyorum:
doğum yaptığınız gece hastanede eşinizin annesinin yanınızda kalmasını nasıl karşılarsınız? ben şahsen doğal olarak her yerim meydanda kanamalar şunlar bunlar derken o medikal ve özel ortamda sadece kendi annemi ve eşimi istiyorum refakatçi olarak tabi o günleri görmek nasip olursa..ama şehir dışından gelen eş annesine de sen evde dur gelme hastaneye denmez. bu çok saçma bir durum değil mi? bazıları öbür anneyi dışlayamazsın kendi annen gibi onun da hakkı var diyorlar ama ben katılmıyorum buna. tabi ki doğumdan sonra bebeği sever ilgilenir o ayrı ama ben doğum öncesi ve doğumun hemen sonrasında kadının mahremiyete ihtiyacı olacağı için geceyi en fazla kendi annesi ve eşiyle geçirebileceğini düşünüyorum. bu diğer anneye saygısızlık veya vicdansızlık değildir. bir de doğum şekli ne olursa olsun doğumdan önceki süreçte insan inanılmaz gerilir diye tahmin ediyorum o anlarda insanın nazı bi tek kendi annesine geçer. malum eş anneleri her şeyi yanlış anlamaya meyilliler. ben o streste bi de aman eş annesi neden diye düşünmek istemem doğrusu..
sizler ne düşünüyorsunuz?