- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.501
aynen nende aynı şekilde sepet beşik nevresim takımları var çok güzel onlardan alıp takıcam tamamdır.ya kime yazsam eşime sorana kadar hemen satıldı işaretliyor herkesde alıyor bildiğinBen de anne yani besigini letgodan almayi planliyorum tahtasini iyice temizlerim minderini fln da kendim yaptiririm diyorum. Odasina mobilya takimi almak istedigim icin bi de kucucuk 5 ay kullanilcak besige o kadar para vermek istemiyorum.
Doğrudur ne diyeyim çok şükür ben eşimin bütün sülalesiyle iyiyim. Olmasaydı da sadece saygı için kişiliğimden, hayat tarzımdan ödün vermek benim yapabileceğim birşey değil yani ben onlarla iyi anlaşmasaydım da dayatma birşey yapabilecek bir yapım yok.Maşallah diyelim de sen gerçekten k.v ve k.p ile bayağı samimi ve sıcak bir ilişki yaşıyorsun kıymetini bil.nazar değmesin herkes senin gibi şanslı değil maalesef bu konuda canim.
Arkadaşıöm çerkez ve o babasının yanında çok çekinirdi. Bence gereksiz çocuk bu anne babaya muhtaç ne zaman ihtiyacı varsa alırsın kucağınaBugün hep sosyolojik konulardan gidiyorum ama eşin babasının yanında çocuk kucağa alınmaz sevilmez adı söylenmez gibi gelenekleri olanlar var mı ? Varsa nasıl tepki gösteriyorsunuz ? Bana anormal mantıksız geldiği için kabul etmek istemiyorum ama bu sefer de ne var canım biraz idare etsen moduna giriyor çevremdekiler
Benim ikili taramamda yaş riskim çıkmıştı genetik testide yaptırmamıştım. Bu yüzden istda iyi bir perinatologdan randevu aldım 8 mart. Tek bebek muayene 700 ikiz 900tlBi tani yer buldum dışardan geliyo dr perinatolog 335₺ 1 saat inçeliyomŞ rasim cd falan veriyomuş iyi bi dr muş bende risk olduğu için endişeliyim dr murat göksu iyi yorumlarda okudum ora gidicam inşş
Ne kadara aldın canım?Kızlarrr bir internet sitesinde beğendiğim beşik indirimdeydi fırsatı kaçırmak istemedk, biraz erken oldu ama beşiğimizi aldıkmavili mavili aldık inşallah cinsiyetimiz değişmez
Bende öyle bir şey yok. Ağırlaşma da yok ama bende merdiven çıkınca sanki km’lerde koşmuş gibi nefes nefese kalıyorum. Merdivende iş yerinde 1 kat sadece. Ama doktorum hem kansız olduğum hem de ikiz olduğu için böyle olacağını söylemişti. Sende bir doktoruna danış o seni yönlendirir.Kızlar 4-6. Aylar hamileliğin balayı ayları demişlerdi. 2 haftadır çok kötüyüm. Vücudum çok ağırlaştı ve her gece çarpıntım oluyor. Birkaç gün daha sürerse kardiyologa gidicem. Derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum hep. Benzer belirti yaşıyormusunuz. Daha 17. Haftamdayım
615 e denk geldi indirimle canmNe kadara aldın canım?
bende aynıyım canım tansiyonum heycandan sanırım yüksek çıktı birde.drum bi kardiyologa görün sağlama alalım dediKızlar 4-6. Aylar hamileliğin balayı ayları demişlerdi. 2 haftadır çok kötüyüm. Vücudum çok ağırlaştı ve her gece çarpıntım oluyor. Birkaç gün daha sürerse kardiyologa gidicem. Derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum hep. Benzer belirti yaşıyormusunuz. Daha 17. Haftamdayım
İnşş bişe çıkmaz fiyat baya pahalıymış. Benim kanamam olduğu için pern. Gitmek istedim sonuçlan iyi olur umarım335₺ benimkide normal sanırımBenim ikili taramamda yaş riskim çıkmıştı genetik testide yaptırmamıştım. Bu yüzden istda iyi bir perinatologdan randevu aldım 8 mart. Tek bebek muayene 700 ikiz 900tl
Çok uyguna almışsın canım güle güle kullanın inşallah :)615 e denk geldi indirimle canm
Ben mağazada sunny baby - hummer markasını denemiştim . Çok çok kolay kullanımı var . Hafifliği , çift yönlülüğü vs . Burda sormuştum ama kullanan yoktu sanırım geri dönüş alamadım . Kalitesinden de çok emin olamadım ama gayet iyi malzeme gibi duruyordu . 800 liraydı indirimli fiyatı . Aklımda hala . Bende bilemedimSelam Kızlar:) baya konuşmalar olmuş. Cinsiyet öğrenenler var sanırım. Hayırlı olsun hepsine inş :) ben de deli gibi bebek Arabası arayışındayım. Koldan çift yönlü olanların kullanımı zor bunu deneyip gördüm. O yüzden travel almaya karar verdim. Oturma ünitesi çift yönlü takılıyor çünkü. 2model inceledim bu gün nette.
1-sunny baby Satürn -videosuna bi bakar mısınız?kapanışı çok kolay geldi bana. Ama kalitesiz bi ürün mü bilemedim?
2-Yoyko luxury - ürün güzel kaliteli duruyor
https://www.hepsiburada.com/yoyko-l...bek-arabasi-3-in-1-kahve-rose-p-AILEALTTKY053 Burda baya indirimli. Ve özellikleri ayrıntılı görselli yazıyor.
Bilgisi tavsiyesi olanlardan yardım istiyorummm
Bnde bebek arabasında kararsızım ne alırsam alayım pişman olcakmışım gibi hissediyorum..Selam Kızlar:) baya konuşmalar olmuş. Cinsiyet öğrenenler var sanırım. Hayırlı olsun hepsine inş :) ben de deli gibi bebek Arabası arayışındayım. Koldan çift yönlü olanların kullanımı zor bunu deneyip gördüm. O yüzden travel almaya karar verdim. Oturma ünitesi çift yönlü takılıyor çünkü. 2model inceledim bu gün nette.
1-sunny baby Satürn -videosuna bi bakar mısınız?kapanışı çok kolay geldi bana. Ama kalitesiz bi ürün mü bilemedim?
2-Yoyko luxury - ürün güzel kaliteli duruyor
https://www.hepsiburada.com/yoyko-l...bek-arabasi-3-in-1-kahve-rose-p-AILEALTTKY053 Burda baya indirimli. Ve özellikleri ayrıntılı görselli yazıyor.
Bilgisi tavsiyesi olanlardan yardım istiyorummm
Hakkaten nasıl hissediyorsunuz ya ben hala hissedemedim hep uyuyor sanirim bişey olmamıştır degilmi bebeğime aklım hep onda
Bende öyle bir şey yok. Ağırlaşma da yok ama bende merdiven çıkınca sanki km’lerde koşmuş gibi nefes nefese kalıyorum. Merdivende iş yerinde 1 kat sadece. Ama doktorum hem kansız olduğum hem de ikiz olduğu için böyle olacağını söylemişti. Sende bir doktoruna danış o seni yönlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?