2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de anne yani besigini letgodan almayi planliyorum tahtasini iyice temizlerim minderini fln da kendim yaptiririm diyorum. Odasina mobilya takimi almak istedigim icin bi de kucucuk 5 ay kullanilcak besige o kadar para vermek istemiyorum.
aynen nende aynı şekilde sepet beşik nevresim takımları var çok güzel onlardan alıp takıcam tamamdır.ya kime yazsam eşime sorana kadar hemen satıldı işaretliyor herkesde alıyor bildiğin

Maşallah diyelim de sen gerçekten k.v ve k.p ile bayağı samimi ve sıcak bir ilişki yaşıyorsun kıymetini bil.nazar değmesin herkes senin gibi şanslı değil maalesef bu konuda canim.
Doğrudur ne diyeyim çok şükür ben eşimin bütün sülalesiyle iyiyim. Olmasaydı da sadece saygı için kişiliğimden, hayat tarzımdan ödün vermek benim yapabileceğim birşey değil yani ben onlarla iyi anlaşmasaydım da dayatma birşey yapabilecek bir yapım yok.

Arkadaşıöm çerkez ve o babasının yanında çok çekinirdi. Bence gereksiz çocuk bu anne babaya muhtaç ne zaman ihtiyacı varsa alırsın kucağına

Bi tani yer buldum dışardan geliyo dr perinatolog 335₺ 1 saat inçeliyomŞ rasim cd falan veriyomuş iyi bi dr muş bende risk olduğu için endişeliyim dr murat göksu iyi yorumlarda okudum ora gidicam inşş
Benim ikili taramamda yaş riskim çıkmıştı genetik testide yaptırmamıştım. Bu yüzden istda iyi bir perinatologdan randevu aldım 8 mart. Tek bebek muayene 700 ikiz 900tl

Iyi akşamlar kızlar bugün cerrahpaşaya muayeneye gittim uzman Dr du sansima ben muayene olurken Prof öğrencileriyle geldi bebeğimin de her yeri incelendi iç organları dudak yarığı var mı yok mu diye ilk defa bebeğimin heryerini gördüm şükür herseyi iyi çıktı muayene eden Dr a 2 li testi mi de gösterdim yaş yüzünden risk varmış şok oldum halbuki kendi Dr um , ve başka 2 hastanedeki dr lar sonucumun iyi olduğunu söylemişti aminosentez yaptıracak misin diye sordu Hayır dedim 3 hastane ıyi derken bu dr risk olduğunu söylemesi canımı sıktı eşime de söylemedim

Kızlar 4-6. Aylar hamileliğin balayı ayları demişlerdi. 2 haftadır çok kötüyüm. Vücudum çok ağırlaştı ve her gece çarpıntım oluyor. Birkaç gün daha sürerse kardiyologa gidicem. Derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum hep. Benzer belirti yaşıyormusunuz. Daha 17. Haftamdayım

Dr bana da %90 kız dedi ama iki hafta sonra detaylıda değişir mi diye düşünmeden edemiyorum birşey alacaksam unisex olsun diyorum.

Bende öyle bir şey yok. Ağırlaşma da yok ama bende merdiven çıkınca sanki km’lerde koşmuş gibi nefes nefese kalıyorum. Merdivende iş yerinde 1 kat sadece. Ama doktorum hem kansız olduğum hem de ikiz olduğu için böyle olacağını söylemişti. Sende bir doktoruna danış o seni yönlendirir.

bende aynıyım canım tansiyonum heycandan sanırım yüksek çıktı birde.drum bi kardiyologa görün sağlama alalım dedi

Benim ikili taramamda yaş riskim çıkmıştı genetik testide yaptırmamıştım. Bu yüzden istda iyi bir perinatologdan randevu aldım 8 mart. Tek bebek muayene 700 ikiz 900tl
İnşş bişe çıkmaz fiyat baya pahalıymış. Benim kanamam olduğu için pern. Gitmek istedim sonuçlan iyi olur umarım335₺ benimkide normal sanırım

Selam Kızlar:) baya konuşmalar olmuş. Cinsiyet öğrenenler var sanırım. Hayırlı olsun hepsine inş :) ben de deli gibi bebek Arabası arayışındayım. Koldan çift yönlü olanların kullanımı zor bunu deneyip gördüm. O yüzden travel almaya karar verdim. Oturma ünitesi çift yönlü takılıyor çünkü. 2model inceledim bu gün nette.

1-sunny baby Satürn -videosuna bi bakar mısınız?kapanışı çok kolay geldi bana. Ama kalitesiz bi ürün mü bilemedim?

2-Yoyko luxury - ürün güzel kaliteli duruyor
https://www.hepsiburada.com/yoyko-l...bek-arabasi-3-in-1-kahve-rose-p-AILEALTTKY053 Burda baya indirimli. Ve özellikleri ayrıntılı görselli yazıyor.

Bilgisi tavsiyesi olanlardan yardım istiyorummm

Ben mağazada sunny baby - hummer markasını denemiştim . Çok çok kolay kullanımı var . Hafifliği , çift yönlülüğü vs . Burda sormuştum ama kullanan yoktu sanırım geri dönüş alamadım . Kalitesinden de çok emin olamadım ama gayet iyi malzeme gibi duruyordu . 800 liraydı indirimli fiyatı . Aklımda hala . Bende bilemedim

Bnde bebek arabasında kararsızım ne alırsam alayım pişman olcakmışım gibi hissediyorum..
Bncede 2.daha dayanıklı gibi duruyor..
1.olan sanki heran kırılacak gibi geldi bna

Bebek arabası konusunda bende kararsızım hem kullanışlı hem konforlu ama hantal olmıcak kalitali olucak hepsi bir arada olcak:)) daha zamanım var nasılsa yerimden kalkamıyorum

Kızlar bide benim gibi siyaha yakın kahve akıntısı olup progestan kullanan var mı

Magnezyum kullanıyormusun? İnternette okudum magneZyum kullananlarda bacak ve vücut ağrısı daha az oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…