2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın. Kanguru seçerken nelere dikkat etmek lazım? marka öneriniz var mı? Bana baby björn önerdi bir arkadaşım. Nette bakınca ergo baby de mantıklı geldi. Fiyatlar yüksek, o ayrı.

canm bnm oglum 22 aylik simdiye kadar bu anne yani besigi kullandim cok rahst tekerlekli istedigin yere goturebilirsin sallamasi cok cok kolay dokunmanla kendisi sallaniyo allah kismet ederse artik bebisime kullancam oglusumda odasindaki buyuk besigine gecti artik bn cok memnun kaldim

kızlar günaydn 2de uyudum 4 bçukta uyandım 6buçukta eşimde uyandı ben uyanık olunca acıktım kahvaltı yaptık yattık ama uyuyamadım halen..e bebeğe giriyim dedim error verior

Nisan ve Duru isimleri güzel geliyor bana ...

kızlar günaydn 2de uyudum 4 bçukta uyandım 6buçukta eşimde uyandı ben uyanık olunca acıktım kahvaltı yaptık yattık ama uyuyamadım halen..e bebeğe giriyim dedim error verior
E bebek i açmamışlar daha pazar olunca
Siteyi yapılandırılıyor olabilirler .Ben de denedim acmadi canim .

Allah bilsin başka birşey söylemek istemiyorum böyle insanlara , ben tüp bebekle hamile kaldım onun dert gibi anlattığı şeyleri yaşayabilmek için çok göz yaşı döktüm ve tanıdığım birçok insan bu durumu yaşıyor .Yüce mevlam gerçekten isteyen herkese nasip etsin

aynen öyle anlamak için xeka gerek onlara.. hepsini geçtim senin ilk yiğenin olcak bu ne bçim bi saçma konuşma demi.hepsi hallolur vs dicene demoralize etmeye çalışıo tek benide değil biricik kardeşini o da verdi lafını

ya ben hala olduğum günü dün gibi hatırlarım ne çok sevinmiştim,tüm varımı yoğumu ona harcamıştım hatta abim kızmıştı bu kadar alıştırma diye insanda azıcık heves olur :)))

Kızlar günaydın. Kanguru seçerken nelere dikkat etmek lazım? marka öneriniz var mı? Bana baby björn önerdi bir arkadaşım. Nette bakınca ergo baby de mantıklı geldi. Fiyatlar yüksek, o ayrı.

Ben kanguru düşünmüyordum aslında.ama arkadaşlar çok rahat olduğunu,bi yere giderken rahat edeceğimi söylediler. Şimdi bakıyorum öyle modellere filan ama. Ergo baby ve babyjörn fiyatları baya yüksek. Chicco olabilir belki. Bebek arabalarından da memnun olan çok. Hem öne hem sırta takılır olması iyi olur bence.

Ben kanguru düşünmüyorum. Çünkü sirt çantası bile takınca sırtım agriyor .Esim alalim ben taşırım diyor ama zaten her yere arabayla gidiyoruz bir de bebeğin arabasi olcak.Kanguru takacak firsat bile olmaz bizim icin.

Şimdi almam zaten ben de. İlk 3ay bebeği o şeyin içine koymaya çekinirim. Baktım 3aydan sonra araba sıkıntı oluyor taşıması daha kolay bişey lazım olursa o zaman alırım. Bi de bebeği içine koymadan boş kanguru denemekle karar veremem ben. O sonraki aşama şu an benim için bebek Arabası ve park yatak öncelikli durumda :)

Biz de oto koltuguna taktik .Kirmizi olcak koltuklarimiz bordo esimin oyle bir takintisi var .Bakalim .Ben de bebek arabasini gold veya gümüş istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…