2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tup bebek doktorumu degistim dogum yapmadigi icinn. Baska doktora gitmeye basladm onuda sevemedm nedense. Simdiki kontrole hem evime yakin hem de iyi bir doktor oldugunu duydugum baska bir doktora randevu aldm. Demem o ki eger ozel bir sorunun vs yoksa iyi olan baska bir doktora gecebilitsin tabi sonucta sezeryen olucak hem senin dogumunda ikizdi yanlis hatrlamiosam. 15bin cok para. Zaten tup bebek sureci maddi manevi yoruo

Hayır ikinci. bir kızım var kv bi kenara dursun annem 2 ci kızı doğurucam diye her gordüğünde demediğni burakmiyo sankı suc işlemişim. :)

Canım madem suclayacak birilerini arıolar eşine solesinler dertlerini sonucta cinsiyetin erkekten gelen kromozomla olustugu artık herkesce biliniyor.ama sana solenmek kolay geliodur kayınvaliden zaten oğluna konduramaz.elbette insan hem kız hem erkek ikisinide tatmak ister ama Allah önce sağlık versin.abimin 2 kızı var valla onları yere goge koyamıo.valla onları gördükce bende hep kıza özendim ama Allahda bana oğluşumu nasip etti.Allaha binlerce kere sukurler olsun ama ole uzun bekledik ki onu.inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza alalım hepimiz.

kızarım böyle şeylere hele şımartılmış erkeklere çok kızarım iş sana düşüyor tabi senin yerinde olsam eşime şimdiden antrenman yaptırırdım.

Rahatsız olan gelmesin.
Sanki kendi çiş kaka yapmadı.

Yapmabcek resti .Onemsemiyorlar herhalde aman buna bisey olmasin diye .
Nerde canım...
Düşünseler böyle bir sei ben yokken konuşup sonradan gelecek kadınlara arattirarak emri vaki yaptirmaz.
Sağolsun geldi evi toparladı.
Ama arkasından bende geçtim içime sinmedi.

Sürekli laf soktu.
Bende altta kalmadım zaten sürekli baskı moral bozukluğu bebeğim kötü etkileniyor.

Bişey deyişeceğni bilsen saat lerce bende anlatırım ama ne yazıkkı deyişmiyor

Canım senin kentte olacağı için mi o kadar pahalı acaba ? Birde ikiz olunca farklı fiyat çıkarıyorlar galiba. Bir araba parası nerdeyse çok yüksek benimde tüp bebekti kendi doktorumla devam ediyorum ama senin gibi sorun çıksa değiştirirdim hemen. İkizlerinde olacak masrafını zaten artacak. Doktorun cebi dolacağına evlatlarına harcarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…