- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.621
Ben tup bebek doktorumu degistim dogum yapmadigi icinn. Baska doktora gitmeye basladm onuda sevemedm nedense. Simdiki kontrole hem evime yakin hem de iyi bir doktor oldugunu duydugum baska bir doktora randevu aldm. Demem o ki eger ozel bir sorunun vs yoksa iyi olan baska bir doktora gecebilitsin tabi sonucta sezeryen olucak hem senin dogumunda ikizdi yanlis hatrlamiosam. 15bin cok para. Zaten tup bebek sureci maddi manevi yoruoBu hafta başka bir doktor bulup gidicem. Bir kaç kişi başladığın doktoru değiştirme falan dedi ama yok yani o rakamı veremem. Aylar öncede sormuştum kem küm edip söylememişti bilsem çok daha önce değiştirebilirdim.
Evet cnm özele gidiyorum,esentepe hastanesi 90 tl muayeneÖzele mi gidiyosun cnm? Muayene ücretin ne kdr
Ewt cnm ilk bebeğim inşallah...Bebek hareketlerini his ediyormusun? Kacıncı cocuğun? ilkmi?
Hmm özele gidiyosan iyi gibi geldi bana.. bn medicabile gidiyorm ayrıntılı yapıyolarmı bilmiyorumEvet cnm özele gidiyorum,esentepe hastanesi 90 tl muayene
Hayır ikinci. bir kızım var kv bi kenara dursun annem 2 ci kızı doğurucam diye her gordüğünde demediğni burakmiyo sankı suc işlemişim. :)
Aynı ben.Evde bir iki kaldıracak şey vardı onları hallettim şu an belimin ağrıaını anlatamam
Yapmabcek resti .Onemsemiyorlar herhalde aman buna bisey olmasin diye .Aynı ben.
Kaynanam bana doktor yorulma dediği ve bunu bisligi halde misafir çağırdı.
Ebem ağlıyor şuan...
Eşimyanımda ama sağolsun kayınvalidem hala eliyle besleyip paşam paşamsen otur sen üzlme diyip boynunu boğazını öpüp vs diye sürekli pohpohladığı için eşim elini sıcak sudan soğuksuya koymaz. Gece 1de patates istese kalkıp yapar kadın. Annesinin davranışlarını normal görüyor böyle alışmış ve herkesin annesi gibi olmasını bekliyor. Bu yüzden ondan bana fayda yok oda bir çocuk çünkü ☺
onların hepsi fesat insanlar.bana görümcem saçmaşayıo duruo yok ev kusmuk kokacak ciş kokacak.eşimde dedi temizlersen kokmaz benim karım temiz dedibende en son dayanamadım amma motive edion dedim bozuldu. hiç umrumda değil herşeyin zorluğu var bu hayatta.eminim onların kokularını içimize çektikçe hiç bişi zor gelmicek evimize şenlik olcaklar. bilmiş bilmiş konuşan hünersizler onlar öle düşün
Nerde canım...Yapmabcek resti .Onemsemiyorlar herhalde aman buna bisey olmasin diye .
Hayır zaten heniz 2 bebek isdemiyordüm ama biz pilan yaparken yaşadıklarmizdir hayat.Ozel bise yapti. Mi erkek bebek olsun die yumurtlama gununu filan ayarlamak vb.
Bişey deyişeceğni bilsen saat lerce bende anlatırım ama ne yazıkkı deyişmiyorYazık ne cahil insanlar varçocuk oluyor ve beğenmiyorlar bide.. burda çocuğum olsun diye yıllarını verene insanlar var hiç zahmet etmeden hamile kalanlarda cinsiyet seçme hakkına sahip olduklarını sanıyorlar aslında diycek çok şey var ama anlatsamda değişen bişey olmayacak
Canım senin kentte olacağı için mi o kadar pahalı acaba ? Birde ikiz olunca farklı fiyat çıkarıyorlar galiba. Bir araba parası nerdeyse çok yüksekBu hafta başka bir doktor bulup gidicem. Bir kaç kişi başladığın doktoru değiştirme falan dedi ama yok yani o rakamı veremem. Aylar öncede sormuştum kem küm edip söylememişti bilsem çok daha önce değiştirebilirdim.
14 haftalıkken tam canımCanim
Kac haftada ogrendin
Masallhh cnm saglikla alalim bebislerimizi14 haftalıkken tam canım
Amin inşallah =) kesin dedi ama ben üçlü tarama testinde emin olacağımMasallhh cnm saglikla alalim bebislerimizi
Ne zman gidiosun canim 3luye ucret hakkinda bi bilgin varmiAmin inşallah =) kesin dedi ama ben üçlü tarama testinde emin olacağım
Hangi medicale gidiyosun. Nekadar muayene ucreti ben izmir medikale gitcem artk 115 tl imis burda muayeneEwt cnm ilk bebeğim inşallah...
Hmm özele gidiyosan iyi gibi geldi bana.. bn medicabile gidiyorm ayrıntılı yapıyolarmı bilmiyorum
Maşallah canım.Bu da yeni calismam kizlar .Mavinin aynisini yapiyorum becerebilirsem basladimEki Görüntüle 2109398
Devlet hastanelerinde ayrintiki yok canim varsada bir kac hastanedeKızlar merhaba ayrıntılı ultrason için hastane 300 tl civarı dediler bana pahalı geldi,devlette yaptırsam acaba yeterince ilgilenirler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?