- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.681
Günaydın kızlar.. şu tarz beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kullanan ya da duyum alan var mı
Biz de oto koltuguna taktik .Kirmizi olcak koltuklarimiz bordo esimin oyle bir takintisi var .Bakalim .Ben de bebek arabasini gold veya gümüş istiyorum
Ben kanguru düşünmüyordum aslında.ama arkadaşlar çok rahat olduğunu,bi yere giderken rahat edeceğimi söylediler. Şimdi bakıyorum öyle modellere filan ama. Ergo baby ve babyjörn fiyatları baya yüksek. Chicco olabilir belki. Bebek arabalarından da memnun olan çok. Hem öne hem sırta takılır olması iyi olur bence.
Hayırlı pazarlar kızlar çok kötüyüm dünden beri öksürmekten bi hal oldum afedersiniz artık öksürürken altıma kaçırıyorum varmı bildiğiniz bir bitkisel yöntem artık karınım açıyor öksürmekten
Bu benim paylaştığım markanın maxi modeli büyük o yüzden 2-3 yaşına kadar kullanılıyormuş. Önce anne yanı sonra normal beşik oluyor. Bir de ahşap sağlıklı olduğu için cazip geldi bana.Ay canım ne guselmiş ama ben internette bu model gormedim hiç.benzerleri var ama tabi.chicco next to me, brevi, soo baby ve prego da var bunlardan bazısı sallanıo bazısı sallanmıo.6 ay kullanılıo bunlar ama cunku bebek tutunup kalkmayı öğrenince tehlikeli olmaya baslıo.ama bence 6 ayda olsa cok kullanışlı.surekli kalkıp bakma derdi yok
Travel alcaz ama oto koltuğuna ayri bir onem veriyoruz.Tak çıkar yapmak istemiyoruz .Arabada surekli sabit durmali .Ana kucağı 6aya kadar oto koltuğu oluyor zaten canım. Travel sistem düşünmüyor musunuz bebek arabasını? Ben travel istiyorum. Ama oturma ünitesi ile katlanan model olsun. Kraft leon,Pierre Cardin trendy çok güzeldi. Pierre Cardin krafttan daha küçük katlandı hatta. Biraz daha gidip canlı canlı görüp sürmem gerek :)
Gittiğim özel hastane 92 lira dedi, ben bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum haftaya ya da sonraki hafta gideceğim insallahNe zman gidiosun canim 3luye ucret hakkinda bi bilgin varmi
Canım benim de aklımda sepet beşik vardı ama çocuklu arkadaşlarım vazgeçirdi biraz da. Yan tarafı yüksek olduğundan kolayca alamazsın dediler. Gece uyku haliyle en kolay şekilde emzirmek istiyormuş insan. Bir de kenarları kapalı olduğundan yatarken bebeği göremezsin, yüzüne birşey örtüldü mü vs diye merak ediliyormuş ilk zamanlarda. Sen de benzer şeyler olmadı mı :)canm bnm oglum 22 aylik simdiye kadar bu anne yani besigi kullandim cok rahst tekerlekli istedigin yere goturebilirsin sallamasi cok cok kolay dokunmanla kendisi sallaniyo allah kismet ederse artik bebisime kullancam oglusumda odasindaki buyuk besigine gecti artik bn cok memnun kaldim Eki Görüntüle 2109582
Bende bundan aldım . Memnun kalmanıza çok sevindim . 22 aya kadar bunu mu kullandınız ? Benimkinin iç kısmı küçük gibi geliyor max 9 ay falan kullanabilirim sanıyordumcanm bnm oglum 22 aylik simdiye kadar bu anne yani besigi kullandim cok rahst tekerlekli istedigin yere goturebilirsin sallamasi cok cok kolay dokunmanla kendisi sallaniyo allah kismet ederse artik bebisime kullancam oglusumda odasindaki buyuk besigine gecti artik bn cok memnun kaldim Eki Görüntüle 2109582
Herkese tekrar merhaba! Sizde de "Mahvolacaksin kulübü" üyeleri başladı mı konuşmaya? Evime gelen çok sevdigim bir ablamız,ki beni ilk defa görüyor aylardır," İyi ..k yedin de hamile kaldın,gor şimdi gununu,asıl dertler şimdi başlıyor,bu başka dertlere benzemez,çok zor,çok para lazım,sen mi bakacaksın çocuğa yalnız,e nasıl çalışacaksın,vs.. " başladı ilk cümlelerine... ben de susup sadece şunu sordum: " Sen pişman mısın cocuk sahibi olduğuna?" Yanıt: "Yok canım asla!" Peki,dedim... bu süreçte en çok korktuğum şey bosbogazlik eden çevremiz... Kilo mu aldın sen, diyen görümceme de selamlar.. Yani 18 hafta bitiyor,bı zahmet 2 kilo alayım.. imdatt... neyse.. Bu hikayelere gülüp geçiyorum da hormonlarım alttan alta 'tak bunları kafayaaa,sinirlenen,kaygilannnn,uykularin kaçsin' diyor:))) Direniyorum:) Kimbilir daha ne abuk laflar olacak değil mi? Hazırlanalim diye yazıyorum sizlere de.. Bu daha başlangıç:) Bu arada yuzum döktü,egzama gibi parça parça kıpkırmızı ve kasiniyo, yanıyor. Ne tetikliyor hiç bilmiyorum.. Belki de gizli kaygı,stres,belki tatlılar,belki sürdüğüm yağlar.. Şimdi buna da başlar o kulüp .." Aaa yüzün cook kötü!!" Yes lady,evde de ayna var,diyeceğim artık!
Ebebekte bugun kiyafetlerde indirim var ondan site cokmus olabilirkızlar günaydn 2de uyudum 4 bçukta uyandım 6buçukta eşimde uyandı ben uyanık olunca acıktım kahvaltı yaptık yattık ama uyuyamadım halen..e bebeğe giriyim dedim error verior
Canım milletin ne dediğini bakmıcaksın yoksa nasrettin hocanın eşek hikayesine döner olay çocuğun olmasa niye olmuyo yapsan niye yaptın vs vs sen tadını çıkar güle seven.. bendede eğzema gibi şeyler çıktı vücudumda öncedende vardı ama ilaç sürünce geçiyodu şimdi süremiyorum ama dr sormak lazımHerkese tekrar merhaba! Sizde de "Mahvolacaksin kulübü" üyeleri başladı mı konuşmaya? Evime gelen çok sevdigim bir ablamız,ki beni ilk defa görüyor aylardır," İyi ..k yedin de hamile kaldın,gor şimdi gununu,asıl dertler şimdi başlıyor,bu başka dertlere benzemez,çok zor,çok para lazım,sen mi bakacaksın çocuğa yalnız,e nasıl çalışacaksın,vs.. " başladı ilk cümlelerine... ben de susup sadece şunu sordum: " Sen pişman mısın cocuk sahibi olduğuna?" Yanıt: "Yok canım asla!" Peki,dedim... bu süreçte en çok korktuğum şey bosbogazlik eden çevremiz... Kilo mu aldın sen, diyen görümceme de selamlar.. Yani 18 hafta bitiyor,bı zahmet 2 kilo alayım.. imdatt... neyse.. Bu hikayelere gülüp geçiyorum da hormonlarım alttan alta 'tak bunları kafayaaa,sinirlenen,kaygilannnn,uykularin kaçsin' diyor:))) Direniyorum:) Kimbilir daha ne abuk laflar olacak değil mi? Hazırlanalim diye yazıyorum sizlere de.. Bu daha başlangıç:) Bu arada yuzum döktü,egzama gibi parça parça kıpkırmızı ve kasiniyo, yanıyor. Ne tetikliyor hiç bilmiyorum.. Belki de gizli kaygı,stres,belki tatlılar,belki sürdüğüm yağlar.. Şimdi buna da başlar o kulüp .." Aaa yüzün cook kötü!!" Yes lady,evde de ayna var,diyeceğim artık!
Geçen karşılaştığım bir arkadaşım solomom marka kullanıyordu. Ve 194 tl ye mi ne almış. Gayet de kullanışlı ve güzeldi. Bir bakın isterseniz. Ben ondan alıcam.Ben kanguru düşünmüyordum aslında.ama arkadaşlar çok rahat olduğunu,bi yere giderken rahat edeceğimi söylediler. Şimdi bakıyorum öyle modellere filan ama. Ergo baby ve babyjörn fiyatları baya yüksek. Chicco olabilir belki. Bebek arabalarından da memnun olan çok. Hem öne hem sırta takılır olması iyi olur bence.
Canim kafana cok taktigin ve kurdugun icin bilinc altina yerlestirmis olabilirsin. Nolur bak doktorun 22yi bekle demis. Sen kafanda kurdukca kendi psikolojine zarar veriyosun. Lutfen yapma bunu erkekten kiza donmus bebek hikayeleri arama belki benim de basima gelir diye umutlanarak. Sen benden cok daha tecrubeli bir annesin ama ben de nacizane psikolojiyle ilgiliyimdir. Bi kac haftacik kalmis az daha sabret.Kafayı iyice sıyırdım heralde yine kız bebekle ilgili rüya gördüm.hayır olsun inşallah .ultrasona giriyormuşum ama ultrason ekranı gibi değil baya çıplak gözle görür gibi görünüyo ekrandan şaşırıyoruz aa inanmıyorum doktorun o gördüğü çıkıntı yerine oturmuş klitorisi yerine yerleşmiş diyorum kızım olacak zaten hissediyordum diyorum sonra tabi uyanıyorum herşey rüyadan ibaretmiş.artık tamamen eminim bilinç altı olarak görüyorum kabullenmek istemiyorum sanırım baya bi uzun süre kız hasretiyle yanıcam rabbim bu oğlumada sağlıklı uzun ömürler versin.hepimizin yavrularına
Canım bunu 22 aylık olana kadar mı kullandncanm bnm oglum 22 aylik simdiye kadar bu anne yani besigi kullandim cok rahst tekerlekli istedigin yere goturebilirsin sallamasi cok cok kolay dokunmanla kendisi sallaniyo allah kismet ederse artik bebisime kullancam oglusumda odasindaki buyuk besigine gecti artik bn cok memnun kaldim Eki Görüntüle 2109582
Benden bir tane daha:) Ben de 17 haftalığım ve hala öğrenemedim cinsiyetini bebeğimin. Etrafımdakiler yediklerimden cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyor:) tatlı mı tuzlu mu yiyorsun diyorlar. Benim de canım sürekli acı istiyor:) Benim de çok uykum var ama bir tane oğlum olduğu için ve de çalıştığım için uyuyamıyorum:) Bu çarşamba günü doktora gidicem. Öğrenebilirsem cinsiyetini yazıcam burdan:) Siz ne zaman gidiceksiniz doktora?16.haftadayım cinsiyeti hala öğrenemedim , Allah’ım hayırlısını versin ama kız istiyorum aşırı derecedeanlamanın bi yolu yok mu sabredemiyorum artık sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum kıllarım geç uzuyor çok uyuyorum bunlar kız belirtisi mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?