- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.641
Youtube a burgulu bebek yelegi yazinca cikiyor canim.Maşallah canım.
Orgunun tarifi var mi
Sağol kuzumYoutube a burgulu bebek yelegi yazinca cikiyor canim.
Canım ben de yoyko almayı düşünüyorum. Ama çıkarıp döndürmeli olanından değil 360 derece döneninden. Yoyko 360 spin diye geçiyor onun da videosu var bak istersen
Canım benim çok yakın arkadaşım kraft on dönebilenini kullanıyor bir buçuk yıldır çok memnun hiçbirşey olmadı. Almayı düşünürsen aklında olsun. Ben yoykoyu da rose renginden dolayı istiyorum. Yoksa kraft ı tercih edeceğim.Canım gördüm yoyko nun o modelini gördüm nette baya güzel görünüyor. 360derece dönmesi güzel bişey. Bu gün gezerken Kraft ın da sanırım öyle dönen arabasını gösterdiler. Ama zamanla o dönme kısmındaki millerde sorun oluyor dediler. Yine sen de iyice sorarsın sıkıntı yaşayan oluyor mu diye.
Kraft ve kanz arasında kaldık resmen. Benzer özellikleri var zaten.
Kanz cameron ve Kraft leon.Bilgisi olan var mı bunlarla ilgili??
Canım gerçekten bütçe dayanmaz o fiyatlara. Sen tavsiye al çevrenden doktorundan memnun olan kişilerin doktorlarına muayeneye git. Aslında erkenden değiştirmek daha mantıklı. Fazla vakit geçirirsen doktoruna güvenebilirsin de.Kızlar bir şey danışacağım kafam çok karıştı. Ben 36 hatta 37 artık yaşında olduğum ve 4. Tüp bebek denemem olacağı için şehrin iyi bilinen ama pahalı bir doktoruyla başladım. Tüp bebek başarılı oluncada kendisi aynı zamanda riskli gebelik uzmanı olduğu için devam etmeye karar verdim. Ama muayenehanne ücreti 400 ama ailemin desteği ile devam ediyordum. Doğum ücretini sordum hastane ile 15bin dedi. Yani çok iyi doktor tamam ama artık bu rakam beni aşıyor. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ama sonra pişman olur muyum korkusu var. Bu haftalarda doktor değiştirilir mi bunu bile bilmiyorum.
Ben gecen hafta kraftinkine bakmistim sanirim o modeldi cok guzeldi ve cool duruyordu .Sürüşü ve kullanışı da iyi görünüyordu.Canım gördüm yoyko nun o modelini gördüm nette baya güzel görünüyor. 360derece dönmesi güzel bişey. Bu gün gezerken Kraft ın da sanırım öyle dönen arabasını gösterdiler. Ama zamanla o dönme kısmındaki millerde sorun oluyor dediler. Yine sen de iyice sorarsın sıkıntı yaşayan oluyor mu diye.
Kraft ve kanz arasında kaldık resmen. Benzer özellikleri var zaten.
Kanz cameron ve Kraft leon.Bilgisi olan var mı bunlarla ilgili??
Benim topigimde kizlar aldiklarini paylasiyorlar bir bak istersen hatta en son birisi next to almis paylasmisti.Kızlar anne yanı, küçük, en önemlisi sallanabilen beşik istiyorum ilk zamanlar için. Var mı bilen? Biraz araştırdım ama sepet beşikler genelde sallanıyor ama onda da anne her an bebeği görmek istediğinden dolayı tavsiye etmediler. Chicco Next to ya baktım ama o da sallanmıyor. Benim yatak odamda yer yok beşik koyamayacağım. O yüzden hem sallanır hem de ufak birşey arıyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Canım benim çok yakın arkadaşım kraft on dönebilenini kullanıyor bir buçuk yıldır çok memnun hiçbirşey olmadı. Almayı düşünürsen aklında olsun. Ben yoykoyu da rose renginden dolayı istiyorum. Yoksa kraft ı tercih edeceğim.
Ben gecen hafta kraftinkine bakmistim sanirim o modeldi cok guzeldi ve cool duruyordu .Sürüşü ve kullanışı da iyi görünüyordu.
Adam her seyini anlatti ama ben cok dinleyemedim esim merak etmisti sirf o yuzden baktik.Bir de E bebekte lelebaby nin arabasini sordum sadece internetten satiliyor dedi .Ama onermem dedi .Ben de kullanan herkes olumlu seyler yazmis cok şaşırdım dedim .Onun yerine baska bir marka gostermisti .Rengi hic guzel degildi.Ben de ilk defa bu gün gördüm leon modelini. Netten bakmamışım hiç. Hoşuma gitti aslında. Bide oturma ünitesi üstündeyken kapanabilir olsun istiyorum. Çoğu travel arabada bu özellik olmıyor. Kraft leon da vardı. Onun da ön taraftaki yaylar rahatsız etti beni orda fark edip sormamışım satıcıya. Eve gelince resimde fark ettim. Nedir o yaylar acaba canım bilgin var mı? Resmini attım aşağıya.
İnternet üzerinden satılıyor sanırım. Ben alan birinden fotoğraf rica etmiştim bir grupta. İstersen atayım sana da.Anladım canım. Ama yoyko e bebekte ve başka bebek mağazalarında hiç görmedim. Nerde satılıyor acaba?nette filan var ama gözümle görmeden almak istemem. Kraft ın dönen modelini bu gün gördüm güzel duruyordu cidden. İnş gönlümüze göre buluruz :)
İnternet üzerinden satılıyor sanırım. Ben alan birinden fotoğraf rica etmiştim bir grupta. İstersen atayım sana da.
Canım soo baby anne yanı beşiğne bak o sallanablyor fyatıda uygunKızlar anne yanı, küçük, en önemlisi sallanabilen beşik istiyorum ilk zamanlar için. Var mı bilen? Biraz araştırdım ama sepet beşikler genelde sallanıyor ama onda da anne her an bebeği görmek istediğinden dolayı tavsiye etmediler. Chicco Next to ya baktım ama o da sallanmıyor. Benim yatak odamda yer yok beşik koyamayacağım. O yüzden hem sallanır hem de ufak birşey arıyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Ayyy kizim olsaydi hayalimdeki isimdi Gokcen. Yazdigini gorunce bi kalbim pir pir etti.Tamam kızlar merhaba benim bir kızım olacakmış isim düşünüyorum bu isimlerden hangisi olsa coknkakarsizimm fikirlerinizi bekliyorum benim aklımdaki isimler:
Duru Hazel Alkım Yade Nisan Umay Burçak Gökçe yada Gökçen
Nette bnde gördüm o aranayı ama mağzada yokmuş bi yorumda okudm mağzaya çok geri dönüş oluyormuş şikayet fln o yuzdn yok sanrm..Neden mağaza satışı yok ki acaba ? Sağol canım bi arkadaşta varmış luxury modeli sanırım. Nette de baktım biraz da görmek istiyorum canlı canlı :)
Kızlar anne yanı, küçük, en önemlisi sallanabilen beşik istiyorum ilk zamanlar için. Var mı bilen? Biraz araştırdım ama sepet beşikler genelde sallanıyor ama onda da anne her an bebeği görmek istediğinden dolayı tavsiye etmediler. Chicco Next to ya baktım ama o da sallanmıyor. Benim yatak odamda yer yok beşik koyamayacağım. O yüzden hem sallanır hem de ufak birşey arıyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Güle güle kullanın :) ben söylediklerinize bir bakayım teşekkürlerCanım brevi nin var anne yanı beşiği sallanabilen ama pahalı biraz 1000 tl e bebekde.yalnız bide pregoda gordum oda sallanıo 550 tl gibiydi fiyatı.2 sinede bakabilirsin bence.ben next to me aldım cunku yatak yanına sabitlicem ben onu zaten, sabitlenince de sallanmaz zaten die, birde indirimi görünce aldım valla.
Özelliklerine baktım ama açıklamasında sallanabilir olmasıyla ilgili birşey yazmıyorduCanım soo baby anne yanı beşiğne bak o sallanablyor fyatıda uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?