2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yarın üniversite randevum var rutin olarak zaten oraya gidiyorum sanırım yarının heyecanı ve merakı var ama artık umudum yok 2 oğlandan sonra çok kız isteğim var ama rabbim vermezse yapacak bişeyim hayırlısı sağlıklısı olsun artık ne çıkarsa bahtıma ya ilerde çok çekecem ya çok rahat edecem vardır Allah’ın bir bildiği

Canım ilk oğlumda çok çiğ köfte yemiştim ekşili ekşili eşim sürekli alıyordu ekşiyi kız derler ama alakası yok ama oğlumda çok acı yemiştim normalde yiyemediğim halde

Canım bende bunda çok ekşi tuzlu yedim ekmek arası tuzlu peynir ekşi mandalina ekşi portakal bol limonlu salata ama 15+0 da doktorum erkeğe benzetti.belirtilere takılma 2 oğlum var ikiside farklı geçti hamileliğim tatlıyla ekşiyle alakası yok ama erkek bebekte göğüs halkası daha koyu renk olur diye biliyorum kızlarda daha açık kahverengi bilmiyorum belki Buda herkeste farklıdır iki oğlumdada koyu renkti şimdide koyu renk göğüs halkası

Kızlar bizde bunları aldık imdirim vardı. beşiğin boyu 70*110 3 4 yaşa kadar kullanılıyor ve anne yanı bir tarafı tamamen aşağıya iniyor.o yüzden takımın büyüyen beişiğini almayıp onun yerine yavrulu baza aldık annemler uzun kalırsa rahat yatsınlar istedik. Bebek arabası da casual cadillac air alacağız. Bir de cinsiyetini öğrenince kışlık sezon sonu indiriminden 6 9 aylık kışlıklarını almayı düşünüuorkm mont ve tulum gibi şeyleri. Hala öğrenemedik cinsiyet göstermedi bizimki bu ay sonu detaylıda inş :)

Eklentiler

• BB7BEA1E-8472-43D2-A336-4EF68B7F4FBE.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba belirtiler kişiden kişiye değişir o yüzden belirtiler üzerinden gitmek yanlış olur Rabbim gonlunuzdekini nasip eylesin inşallah 12.haftada nubu görünüyorsa internetten araştırabilirsiniz

Güle güle kullansın miniğin :) Zevkli şeyler almışsın. İlk bebeğin değil mi? Burda görüyorum herkes bişiler alıyor:) Benim ikinci bebeğim olacak Allah kısmet ederse. ben daha bişi almadım. Kendimi suçlu hissetmeye başladım.

evet benim kizlarimda açık renkti bu erkek koyulasti ama 15-16 da koyulasmaya başladı

Hamilelikte kilo almak kadar doğal birsey yok ama konuşanlar heves kırmaya çalışanlar maalesef kötü niyetli ne kadarda niyetlerini belli ediyorlar değilmi Allah ıslah etsin bebek sahibi olmak kadar güzel birsey yok

Evet ilk bebeğim ve ilk torun babam beşiği daha öğrenir öğrenmez almış. Biraz heveslendik birazda hamileliğim bulantılı falan geçiyor son günlere kalmak istemedik. Daha gelmedi mobilyalar zaten 1 2 aya anca getiriyorlar. Sen tecrübelisindir canım kısa sürede halledersin biz daha acemiyiz:)

Cok güldüm okurken :) valla insanları anlamak çok zor.benim de bi tanıdıgın 1 yasında oğlu var onlara sorsan cok yaramaz bana sorsan cocuk bakmak karıstırmak istio merak edio.nese giderken bana dioki arrtık sende alış bole seylere.yok hiç bişey ortada durmazmıs vs vs.heryeri dağıtırmış vs.yani öncelikle alışacaksamda kendi çocuğumla alışayım mumkunse.bizede gelsen kendi cocuguna kendin bak.ayrıca dagıtırsada dagıtır yani napalım ev dagılacak die cocuk sahibi olmayalım mı?yani boş konuşalımda ne konusursak konusalım diolar.

Canım tiny love çok kullanışlı bi ana kucağı oğlumda almıştım hala duruyor bundada kullanırım. Diğer kırıldı kırılacak gibi duran ana kucakları gibi değil ben gündüz salonda içinde uyuttum bile. Güle güle kullanın

Çok teşekkürler. Aslında ben çok düşündüm kararsızdım ama aldım kullanan birinden memnuniyet duymak iyi oldu. İnş sağlıkla gelirler, bekliyoruz hepimiz sabırla...

Kızlar dayanamadım bunları aldım biraz önce ebebek in internet sitesinden perşembe doktora gidicem inşallah yine cinsiyet değişmez yoksa bunları olduğu gibi gelince geri yollarım:))

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-11-15-49-51.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2018-02-11-15-49-12.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2018-02-11-15-48-47.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2018-02-11-15-45-13.webp
    7 KB · Görüntüleme: 75
Aldıklarınız çok güzel gülesgüle kullansın bebişleriniz bende daha hiç bişe almadım yavruma sanırım 7 ay olmadanda almıcam

Of ya insanı anne likten suyutuyorlar resmen benim 2 bebeğim ve 2 cocuklu napıcaksı nasıl bakıcaksın falanda filan of.
Ama takma zorda olsa annelik her kadının tatması gereken muhteşem bir duygu. ( ve cok tehlikeli, bir insanı nasıl olurda bu kadar seve bilirsiniz ya aşk filan yalan yanında asıl aşk annenin cocuğna olan aşkı. ) ve kımse bu duguyu tatdığı için pişman olmaz bence.

Bende hala net öğrenemedim 13 haftada kız dedi ama kesin değil dedi, aynı dr ilk bebeğimde kıza benzıyor demişdi yine 13 haftada kızımda oldu.

Zaten hemen büyüyolar annelik cok cabuk öğreniliyor ve bunu kendi bebeğin sana öğretiyor ve bir o kadar cabuk unutuluyor.
5 aylık bebeğin anesi olmayı öğreniyosun 1 ay sonra unutuyorsun cünki artik 6 aylik bebek annesi oluyorsun vs. boyle şeylerin seni sinirlendirip üzmesine izin verme.

Kızlar dayanamadım bunları aldım biraz önce ebebek in internet sitesinden perşembe doktora gidicem inşallah yine cinsiyet değişmez yoksa bunları olduğu gibi gelince geri yollarım:))
Ayyy gule gule giysin cok tatli o ebebek indirimine benim de elim gidip geliyo. Kiyafet icin erken gibime geliyo ama bi yandan da cok guzel seyler var indirimde. Napcam bilemedim

Benimde ayni belirtiler ama erkek canim benimki

Rabbim büyüktür canım hepimizin gönlünde birşeyler var ama Rabbimin verdiğine şükür diyip kabullenicez bende oğlum olsun diye yanıyorum ama kız 2.kizim hayırlı ve sağlıklı sihatli olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…