- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.701
Canım yarın üniversite randevum var rutin olarak zaten oraya gidiyorum sanırım yarının heyecanı ve merakı var ama artık umudum yok 2 oğlandan sonra çok kız isteğim var ama rabbim vermezse yapacak bişeyim hayırlısı sağlıklısı olsun artık ne çıkarsa bahtıma ya ilerde çok çekecem ya çok rahat edecem vardır Allah’ın bir bildiğiCanim kafana cok taktigin ve kurdugun icin bilinc altina yerlestirmis olabilirsin. Nolur bak doktorun 22yi bekle demis. Sen kafanda kurdukca kendi psikolojine zarar veriyosun. Lutfen yapma bunu erkekten kiza donmus bebek hikayeleri arama belki benim de basima gelir diye umutlanarak. Sen benden cok daha tecrubeli bir annesin ama ben de nacizane psikolojiyle ilgiliyimdir. Bi kac haftacik kalmis az daha sabret.
Canım ilk oğlumda çok çiğ köfte yemiştim ekşili ekşili eşim sürekli alıyordu ekşiyi kız derler ama alakası yok ama oğlumda çok acı yemiştim normalde yiyemediğim haldeBenden bir tane daha:) Ben de 17 haftalığım ve hala öğrenemedim cinsiyetini bebeğimin. Etrafımdakiler yediklerimden cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyor:) tatlı mı tuzlu mu yiyorsun diyorlar. Benim de canım sürekli acı istiyor:) Benim de çok uykum var ama bir tane oğlum olduğu için ve de çalıştığım için uyuyamıyorum:) Bu çarşamba günü doktora gidicem. Öğrenebilirsem cinsiyetini yazıcam burdan:) Siz ne zaman gidiceksiniz doktora?
Canım bende bunda çok ekşi tuzlu yedim ekmek arası tuzlu peynir ekşi mandalina ekşi portakal bol limonlu salata ama 15+0 da doktorum erkeğe benzetti.belirtilere takılma 2 oğlum var ikiside farklı geçti hamileliğim tatlıyla ekşiyle alakası yok ama erkek bebekte göğüs halkası daha koyu renk olur diye biliyorum kızlarda daha açık kahverengi bilmiyorum belki Buda herkeste farklıdır iki oğlumdada koyu renkti şimdide koyu renk göğüs halkası16.haftadayım cinsiyeti hala öğrenemedim , Allah’ım hayırlısını versin ama kız istiyorum aşırı derecedeanlamanın bi yolu yok mu sabredemiyorum artık sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum kıllarım geç uzuyor çok uyuyorum bunlar kız belirtisi mi bilmiyorum
Merhaba belirtiler kişiden kişiye değişir o yüzden belirtiler üzerinden gitmek yanlış olur Rabbim gonlunuzdekini nasip eylesin inşallah 12.haftada nubu görünüyorsa internetten araştırabilirsiniz16.haftadayım cinsiyeti hala öğrenemedim , Allah’ım hayırlısını versin ama kız istiyorum aşırı derecedeanlamanın bi yolu yok mu sabredemiyorum artık sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum kıllarım geç uzuyor çok uyuyorum bunlar kız belirtisi mi bilmiyorum
Güle güle kullansın miniğin :) Zevkli şeyler almışsın. İlk bebeğin değil mi? Burda görüyorum herkes bişiler alıyor:) Benim ikinci bebeğim olacak Allah kısmet ederse. ben daha bişi almadım. Kendimi suçlu hissetmeye başladım.Eki Görüntüle 2109659 Eki Görüntüle 2109660 Eki Görüntüle 2109663 Eki Görüntüle 2109662 Eki Görüntüle 2109663
Kızlar bizde bunları aldık imdirim vardı. beşiğin boyu 70*110 3 4 yaşa kadar kullanılıyor ve anne yanı bir tarafı tamamen aşağıya iniyor.o yüzden takımın büyüyen beişiğini almayıp onun yerine yavrulu baza aldık annemler uzun kalırsa rahat yatsınlar istedik. Bebek arabası da casual cadillac air alacağız. Bir de cinsiyetini öğrenince kışlık sezon sonu indiriminden 6 9 aylık kışlıklarını almayı düşünüuorkm mont ve tulum gibi şeyleri. Hala öğrenemedik cinsiyet göstermedi bizimki bu ay sonu detaylıda inş :)
evet benim kizlarimda açık renkti bu erkek koyulasti ama 15-16 da koyulasmaya başladıCanım bende bunda çok ekşi tuzlu yedim ekmek arası tuzlu peynir ekşi mandalina ekşi portakal bol limonlu salata ama 15+0 da doktorum erkeğe benzetti.belirtilere takılma 2 oğlum var ikiside farklı geçti hamileliğim tatlıyla ekşiyle alakası yok ama erkek bebekte göğüs halkası daha koyu renk olur diye biliyorum kızlarda daha açık kahverengi bilmiyorum belki Buda herkeste farklıdır iki oğlumdada koyu renkti şimdide koyu renk göğüs halkası
Hamilelikte kilo almak kadar doğal birsey yok ama konuşanlar heves kırmaya çalışanlar maalesef kötü niyetli ne kadarda niyetlerini belli ediyorlar değilmi Allah ıslah etsin bebek sahibi olmak kadar güzel birsey yokHerkese tekrar merhaba! Sizde de "Mahvolacaksin kulübü" üyeleri başladı mı konuşmaya? Evime gelen çok sevdigim bir ablamız,ki beni ilk defa görüyor aylardır," İyi ..k yedin de hamile kaldın,gor şimdi gununu,asıl dertler şimdi başlıyor,bu başka dertlere benzemez,çok zor,çok para lazım,sen mi bakacaksın çocuğa yalnız,e nasıl çalışacaksın,vs.. " başladı ilk cümlelerine... ben de susup sadece şunu sordum: " Sen pişman mısın cocuk sahibi olduğuna?" Yanıt: "Yok canım asla!" Peki,dedim... bu süreçte en çok korktuğum şey bosbogazlik eden çevremiz... Kilo mu aldın sen, diyen görümceme de selamlar.. Yani 18 hafta bitiyor,bı zahmet 2 kilo alayım.. imdatt... neyse.. Bu hikayelere gülüp geçiyorum da hormonlarım alttan alta 'tak bunları kafayaaa,sinirlenen,kaygilannnn,uykularin kaçsin' diyor:))) Direniyorum:) Kimbilir daha ne abuk laflar olacak değil mi? Hazırlanalim diye yazıyorum sizlere de.. Bu daha başlangıç:) Bu arada yuzum döktü,egzama gibi parça parça kıpkırmızı ve kasiniyo, yanıyor. Ne tetikliyor hiç bilmiyorum.. Belki de gizli kaygı,stres,belki tatlılar,belki sürdüğüm yağlar.. Şimdi buna da başlar o kulüp .." Aaa yüzün cook kötü!!" Yes lady,evde de ayna var,diyeceğim artık!
Evet ilk bebeğim ve ilk torun babam beşiği daha öğrenir öğrenmez almış. Biraz heveslendik birazda hamileliğim bulantılı falan geçiyor son günlere kalmak istemedik. Daha gelmedi mobilyalar zaten 1 2 aya anca getiriyorlar. Sen tecrübelisindir canım kısa sürede halledersin biz daha acemiyiz:)Güle güle kullansın miniğin :) Zevkli şeyler almışsın. İlk bebeğin değil mi? Burda görüyorum herkes bişiler alıyor:) Benim ikinci bebeğim olacak Allah kısmet ederse. ben daha bişi almadım. Kendimi suçlu hissetmeye başladım.
Herkese tekrar merhaba! Sizde de "Mahvolacaksin kulübü" üyeleri başladı mı konuşmaya? Evime gelen çok sevdigim bir ablamız,ki beni ilk defa görüyor aylardır," İyi ..k yedin de hamile kaldın,gor şimdi gununu,asıl dertler şimdi başlıyor,bu başka dertlere benzemez,çok zor,çok para lazım,sen mi bakacaksın çocuğa yalnız,e nasıl çalışacaksın,vs.. " başladı ilk cümlelerine... ben de susup sadece şunu sordum: " Sen pişman mısın cocuk sahibi olduğuna?" Yanıt: "Yok canım asla!" Peki,dedim... bu süreçte en çok korktuğum şey bosbogazlik eden çevremiz... Kilo mu aldın sen, diyen görümceme de selamlar.. Yani 18 hafta bitiyor,bı zahmet 2 kilo alayım.. imdatt... neyse.. Bu hikayelere gülüp geçiyorum da hormonlarım alttan alta 'tak bunları kafayaaa,sinirlenen,kaygilannnn,uykularin kaçsin' diyor:))) Direniyorum:) Kimbilir daha ne abuk laflar olacak değil mi? Hazırlanalim diye yazıyorum sizlere de.. Bu daha başlangıç:) Bu arada yuzum döktü,egzama gibi parça parça kıpkırmızı ve kasiniyo, yanıyor. Ne tetikliyor hiç bilmiyorum.. Belki de gizli kaygı,stres,belki tatlılar,belki sürdüğüm yağlar.. Şimdi buna da başlar o kulüp .." Aaa yüzün cook kötü!!" Yes lady,evde de ayna var,diyeceğim artık!
Canım tiny love çok kullanışlı bi ana kucağı oğlumda almıştım hala duruyor bundada kullanırım. Diğer kırıldı kırılacak gibi duran ana kucakları gibi değil ben gündüz salonda içinde uyuttum bile. Güle güle kullanınEki Görüntüle 2109659 Eki Görüntüle 2109660 Eki Görüntüle 2109663 Eki Görüntüle 2109662 Eki Görüntüle 2109663
Kızlar bizde bunları aldık imdirim vardı. beşiğin boyu 70*110 3 4 yaşa kadar kullanılıyor ve anne yanı bir tarafı tamamen aşağıya iniyor.o yüzden takımın büyüyen beişiğini almayıp onun yerine yavrulu baza aldık annemler uzun kalırsa rahat yatsınlar istedik. Bebek arabası da casual cadillac air alacağız. Bir de cinsiyetini öğrenince kışlık sezon sonu indiriminden 6 9 aylık kışlıklarını almayı düşünüuorkm mont ve tulum gibi şeyleri. Hala öğrenemedik cinsiyet göstermedi bizimki bu ay sonu detaylıda inş :)
Çok teşekkürler. Aslında ben çok düşündüm kararsızdım ama aldım kullanan birinden memnuniyet duymak iyi oldu. İnş sağlıkla gelirler, bekliyoruz hepimiz sabırla...Canım tiny love çok kullanışlı bi ana kucağı oğlumda almıştım hala duruyor bundada kullanırım. Diğer kırıldı kırılacak gibi duran ana kucakları gibi değil ben gündüz salonda içinde uyuttum bile. Güle güle kullanın
Of ya insanı anne likten suyutuyorlar resmen benim 2 bebeğim ve 2 cocuklu napıcaksı nasıl bakıcaksın falanda filan of.Herkese tekrar merhaba! Sizde de "Mahvolacaksin kulübü" üyeleri başladı mı konuşmaya? Evime gelen çok sevdigim bir ablamız,ki beni ilk defa görüyor aylardır," İyi ..k yedin de hamile kaldın,gor şimdi gununu,asıl dertler şimdi başlıyor,bu başka dertlere benzemez,çok zor,çok para lazım,sen mi bakacaksın çocuğa yalnız,e nasıl çalışacaksın,vs.. " başladı ilk cümlelerine... ben de susup sadece şunu sordum: " Sen pişman mısın cocuk sahibi olduğuna?" Yanıt: "Yok canım asla!" Peki,dedim... bu süreçte en çok korktuğum şey bosbogazlik eden çevremiz... Kilo mu aldın sen, diyen görümceme de selamlar.. Yani 18 hafta bitiyor,bı zahmet 2 kilo alayım.. imdatt... neyse.. Bu hikayelere gülüp geçiyorum da hormonlarım alttan alta 'tak bunları kafayaaa,sinirlenen,kaygilannnn,uykularin kaçsin' diyor:))) Direniyorum:) Kimbilir daha ne abuk laflar olacak değil mi? Hazırlanalim diye yazıyorum sizlere de.. Bu daha başlangıç:) Bu arada yuzum döktü,egzama gibi parça parça kıpkırmızı ve kasiniyo, yanıyor. Ne tetikliyor hiç bilmiyorum.. Belki de gizli kaygı,stres,belki tatlılar,belki sürdüğüm yağlar.. Şimdi buna da başlar o kulüp .." Aaa yüzün cook kötü!!" Yes lady,evde de ayna var,diyeceğim artık!
Bende hala net öğrenemedim 13 haftada kız dedi ama kesin değil dedi, aynı dr ilk bebeğimde kıza benzıyor demişdi yine 13 haftada kızımda oldu.16.haftadayım cinsiyeti hala öğrenemedim , Allah’ım hayırlısını versin ama kız istiyorum aşırı derecedeanlamanın bi yolu yok mu sabredemiyorum artık sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum kıllarım geç uzuyor çok uyuyorum bunlar kız belirtisi mi bilmiyorum
Zaten hemen büyüyolar annelik cok cabuk öğreniliyor ve bunu kendi bebeğin sana öğretiyor ve bir o kadar cabuk unutuluyor.Cok güldüm okurken :) valla insanları anlamak çok zor.benim de bi tanıdıgın 1 yasında oğlu var onlara sorsan cok yaramaz bana sorsan cocuk bakmak karıstırmak istio merak edio.nese giderken bana dioki arrtık sende alış bole seylere.yok hiç bişey ortada durmazmıs vs vs.heryeri dağıtırmış vs.yani öncelikle alışacaksamda kendi çocuğumla alışayım mumkunse.bizede gelsen kendi cocuguna kendin bak.ayrıca dagıtırsada dagıtır yani napalım ev dagılacak die cocuk sahibi olmayalım mı?yani boş konuşalımda ne konusursak konusalım diolar.
Ayyy gule gule giysin cok tatliKızlar dayanamadım bunları aldım biraz önce ebebek in internet sitesinden perşembe doktora gidicem inşallah yine cinsiyet değişmez yoksa bunları olduğu gibi gelince geri yollarım:))
Benimde ayni belirtiler ama erkek canim benimki16.haftadayım cinsiyeti hala öğrenemedim , Allah’ım hayırlısını versin ama kız istiyorum aşırı derecedeanlamanın bi yolu yok mu sabredemiyorum artık sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum kıllarım geç uzuyor çok uyuyorum bunlar kız belirtisi mi bilmiyorum
Rabbim büyüktür canım hepimizin gönlünde birşeyler var ama Rabbimin verdiğine şükür diyip kabullenicez bende oğlum olsun diye yanıyorum ama kız 2.kizim hayırlı ve sağlıklı sihatli olsunlar daCanım yarın üniversite randevum var rutin olarak zaten oraya gidiyorum sanırım yarının heyecanı ve merakı var ama artık umudum yok 2 oğlandan sonra çok kız isteğim var ama rabbim vermezse yapacak bişeyim hayırlısı sağlıklısı olsun artık ne çıkarsa bahtıma ya ilerde çok çekecem ya çok rahat edecem vardır Allah’ın bir bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?