2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de cuma günü gidicem doktora inşallah görürüm :)

2. Lere daha geç alınıyor demek ki, ben de daha almadım :))

Ben de park yatak bakıyorum bu aralar. Arkadasım joie kullanıyor, tavsiye etti. Ona bakacağım.

Canım ben ilk oğluma aşmıştım sonra kardeşi kullandı maşallah dokuz senedir sapasağlam illaki bir yerleri yıprandı ama iskeleti sağlam benimki kapılardan geçiyor canım 70 e 120 ölçüleri ikinci oğlum 4,5 yaşına kadar kullandı kendim bile taşıdım odadan odaya kapatıp açabiliyorum pratik memlekete falan götürüyorduk tavsiye ederim

Anneler merhaba. Bebek bakımıyla ilgili özellikle ilk 6 ay için yazılmış bebeklerle ilgili kitap varmı? Alıp okumak istiyorum
Canim annelik yasayarak ogrenilir kitaplarr bence kaliplasmis bilgiler her bebek farkli Allah annelikle cogu bilgiyi bahsedio evlat sahibi olunca bunu 19 yasinda anne olmus ailen disarda baska bi ilde bebis buyutmus biri olarak soluorum hic bebek nasil tutulur bilmeyen ben oglum suan 3.5 yasinda cok sukur rahat ol cokta guzel bakar buyutursunn

Çok tesekkürler. Merak ediyorum ilk ne zaman yıkanır, ilk dişi ne zaman çıkar, göbeğine pansuman yapılırmı,göbek ne zaman düşer.. birde ben doğumu yurtdışı düşündüğüm için doktora ulaşmam daha zor olacak

Ben de bakmistim canim bir skc kitaba bunlar belki yardimci olur sana tekrar bulup foto aldim

Eklentiler

• Screenshot_20180211-225216.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 40
Bende aldıklarımı paylaşcam ne zamandır unutuyorum hep, alışverişe çıkınca bebeğe bir şey almayınca vicdan azabı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…