2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy gule gule giysin cok tatli o ebebek indirimine benim de elim gidip geliyo. Kiyafet icin erken gibime geliyo ama bi yandan da cok guzel seyler var indirimde. Napcam bilemedim
Benmde elim gitti geldi bidefa cinsiyet degisti bidaha degisrmi onuda bilemiom persembe baska doktora gitcem netlesir sanrm cinsiyet

Canım orası belli olmaz.
Benimde bölgesel olarak tüylerin uzama süresi farklılaşıyor.
Bende ekşi acı ve tuzlu
Bazende tatlı yerdim.
Oğlum olacakmis.

Bende hayırlısı olsun..
Bende kız evladı isterdim.
Herşeyi cici cici kokos kokoş..
Ama olsun evlat sonuçta o da can bu da can..

Aynen öyle.
Onlar kendilerini masum göstermek için sende alia diyorlar..
Dun evime üç çocuklu hanımlar geldi..
Maşallah baya ilgilendiler.
Bende söyledim herkes sizin gibi değil evladına sahip çıkmıyor...
Diye kuralları öğrenmesi çok güzel dedkm

Ayyy gule gule giysin cok tatli o ebebek indirimine benim de elim gidip geliyo. Kiyafet icin erken gibime geliyo ama bi yandan da cok guzel seyler var indirimde. Napcam bilemedim

Ben daha bebisime1 hiç kıyafet almadim.
Anneannem ve annem almış bir valiz..
Halası almış üç beş parca..
Şuan çorabı eksik.
Askılı zibini eksik ama daha gelir..
Eşime bir arkadaşı hiç elbise almayın zaten çok geliyor kullanılmaz demiş..
Bizde şimdilik acele etmiyoruz

Ben daha bebisime1 hiç kıyafet almadim.
Anneannem ve annem almış bir valiz..
Halası almış üç beş parca..
Şuan çorabı eksik.
Askılı zibini eksik ama daha gelir..
Eşime bir arkadaşı hiç elbise almayın zaten çok geliyor kullanılmaz demiş..
Bizde şimdilik acele etmiyoruz

Kızlar bu gün park yataklara baktım netten. Kraft,kanz ve Pierre Cardin arasında seçim yapıyım diyorum. Tabi renk ve boyut da önemli. Kapılardan geçmesi için.

Park yatak kullanan ya da gören var mı tavsiyede bulunacak?
Kanz ın gövdesi Çelik diyo bi tanıtım videosunda,diğerleri alüminyum sanırım. Emin değilim.

ya ben hala olduğum günü dün gibi hatırlarım ne çok sevinmiştim,tüm varımı yoğumu ona harcamıştım hatta abim kızmıştı bu kadar alıştırma diye insanda azıcık heves olur :)))
heves değil kıskançlık var onda kardeşini kıskanıo 27 yaşında kadın her türlü kıskanıo acayip biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…