2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar size bir video linki atacağım çok sevdiğim bir makyöz onda doğuma hazırlanıyor ve hastane çantasına hem kendi h bebek için neler koymuş detaylıca anlatmış neyi nerden aldığına kadar linklerini de yazmış alış veriş yaptığı mağazaların ve ya internet sitelerinin inşallah işinize yarar

Kizlar babyjem anne baba yani yatagini gördünüz mü,eşim ondan alıp bebek aramizda yatsın istediğimiz yere de tasiriz bir de 6 ayliktay sonrası için park yatak alırız diyor,rahat olur mu nasil olur sizce bahsettiğim yatakla?

Şermin Çarkacı'ın Başlarım Şimdi Anneliğe adlı kitabını okudum bir solukta bitti. Kendi tecrübelerini aktarıp çeşitli tavsiyelerde bulunmuş 3 çocuk annesi bir yazar. Çok da keyif alarak okudum dediğin tüm konulara değinmiş tavsiye edebilirim

Ohoooo siz bizim evi görün 3 yaşında kızım var maşallah o kadar meraklı ki ama bu merakı sayesinde herşeyi kendi başına öğreniyor yeri gelse döküyor saçıyor yeri gelse götürüp yerine koyuyor sadece daha küçük zamanlarda yürüteçte gezdiği ve ya emekleyerek gittiği zamanlarda elinin ulaştığı yerlere zararlı maddeler deterjan falan gibi ve ya kesici aletler bıçak falan herhangi tehlikeli bir şeyleri kaldiracaksiniz yani bunları dememe bile gerek yok yaşadıkça hepsini kendi duzeninize göre ve bebeğin hareketi ve merakına göre ayarlayacaksiniz inşallah kısacası hepsi hallolur yeterki sağ salim doğsunlar inşallah hem o zaman geldiğinde bile burdan yardim ederiz birbirimize

Kizlar merhaba. Bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz? Ve yanılma olduysa kaçıncı haftada oldu? Bende 12. Haftafa kız dediler, 14. Haftada oğlan, 19. Haftada tekrar kız dediler. Artık değişmez heralde sizce? Ben de kiyafet almaya başlamak istiyorum artık çok heyecanlı

Göbeği düştükten sonra yikarsin canım göbeği düşene kadar da vücudunu ıslak bezlerle silersin , göbeği genelde 1haftaya kadar düşüyor canım evet her gün pansuman yapıyorsun sana bir tane sprey bir tane gazlı bez ve bir tane yapıştırıcı bant lazım oluyor Dr yazacak onları sana gazlı bezin üstüne spreyi sikip göbeğine koyacaksın üstüne de banti yapıştıracaksin bitti gitti , yıkama da küvete file takıyorsun bebeği üstüne uzatiyorsun kovada su koyup maşrabayla yavaş yavaş dökuyorsun severek hafif hafif süngerle gezdiriyorsun vücudunda çok zevkli bir şey , hem biz de burda olcaz inşallah bir birimize yardım edicez inşallah

kızlarr günaydın ben bugün kardiyologa gitcem bakalım çarpıntım oldugu için dr um gitmemi istedi

Evet neden kültaj olmadın yada burda bi hastanede para karşiliği ilacla düşük yaptıroyorla cok berbat yani o yuzden 13 hafta bitene hadar annemlerden sakladım
kendimi tutamâdim cvp yazdicam. mehaba canim. neden insanlar boyle oluyor anlamiyorum. arka arkaya 7-8 erkek dogursan bir kere aldir demezlzler,ucuncu kiz olacagini bildiklerinde neden sakladin aldirsaydin erkek olunca dogursun diyor herkes anne babadan ote konum konwu bile,ya size ne arkadim. ben doguruyorum iwte. bana kabul. hem sanki kendileri kadin degil?hepsi gelecegin anneleri. hem uc kizinmi var ay mutlaka bi erkek olmali yapman wart sanki,ama uc oglun varsa kimse kiz yap soylemez. kendi cinslerine saygi duymedikdan sonra kadinlar,erkeklerden ne beklemeli.

Son düzenleme:
Gece uyku haline ben güvenip de yanıma koyabilir miyim bilemedim canım :) bir de yatağınızda yatmaya alışırsa yanınızdan ayırmak zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…