2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde eş aşağıda çocuğun önündeymiş canım içerde kanama bölgesi oluşmuş ama dışarda kanamam yok. Ama dikkat etmem gerektiğini söyledi. Fazla ayakta kalma, ağır kaldırma kesinlikle ilişki olmasın dedi doktor. Osteocare banada verdi doktor magnezyum ve d3 vitamini canım.

Evat canım aynılarını söyledi inşş plasenta geriye gider yoksa normal doğum olmazmış

O zaman mecbur üniversitede yaptır canım CD vermeseler bile çıktı gibi bir sonuç veriyorlar bir de USG hem önemli olan sana detaylı şekilde bebeginle alakalı nevar neyok hepsini anlatmaları CD varmis yokmuş önemli değil ki , Allah korusun eğer bir sorun olsa ister devlet ister özel hepsi anlar canım adı üstünde ayrıntılı muayene

Aynı doktora giden bi arkadaşa sordum özelde yaptırıp memleketteki doktoruna göstermiş bende öyle yapıcam sanırım bakalım daha bir ay var

Kızlar yaa tecrübeli annelerden yardım bekliyorum.

Bebek mağazaları özellikle e-bebek güzel indirime giriyor şubatta. Şu an için bize erken gibi geliyor, garanti süreleri 5 ay boşa gidecek falan filan pek almak istemiyorum ama daha sonra, mesela 23 nisan da, anneler gününde yada haziran da okullar kapanınca falan da indirime giriyor mu?

Kızlar çok merak ediyorum bebişleriniz hareketleri nasil. Yoğun mu seyrek mi nasil hissediyosunuz. Benim ki çok hareketli değil şimdilik. Bazen hissediyorum pıt pıt atiyo. karın guruldamisi gibi hareketleri oluyo. Sizlerde nasıl? Ben bu haftalarda daha yoğun hissederim saniyordum

Canim aylara göre liste olusturabilirsin .Mesela ben simdi kiyafetleri aliyorum .Önümüzdeki ay kundak battaniye kiyafet isini bitirip büyük parcalara gecmeyi düşünüyorum. Banyo seti,bakim urunleri ,bebek arabasi,oda gibi .Zamana yaymak daha guzel nerdeyse yolun yarisina geldik e bu sure zaten cinsiyet belli olana kadar verimli gecirilmedi ,alış-veriş yapılmadi.Illa ki indirim olur .E bebekte ocakta da 29 unda %29 30 unda %30 diye indirimler vardi .Bir de su an bebek magazalarinda kışlık urunler sezon sonu indirimde .Bizim bebeklerin 6 _9 una denk geliyor .O urunlere bakabilirsin .Tulum ,mont vs

Kıyafet, biberon vs gibi nispeten ucuz şeyleri her daim alabilirim gibi de, hazır indirimdeyken büyük şeyleri alsam mı diyorum. Bebek arabasını hallettim de, park yatak, şilte, çanta falan nisan da indirime girmezse üzülürüm. Nisan da indirime girer mi sence cnm?

Kızlar 0/3 aylık ne kadar kıyafet almak gerek?gereksiz bişey almak istemiyorum. Herkes çok alma büyüyor bebekler hemen diyo.mesela çıtçıtlı bady,alt üst takım,tulum vs ne kadar almalıyız ki?

Bence girer .Istersen yolun düşünce sor .Mesela e bebekte bir marka indirimdeydi esim sordu bir sonraki indirim ne zaman diye 2 3 ay sonrasi bir tarihi soylemisti .

Kızlar 0/3 aylık ne kadar kıyafet almak gerek?gereksiz bişey almak istemiyorum. Herkes çok alma büyüyor bebekler hemen diyo.mesela çıtçıtlı bady,alt üst takım,tulum vs ne kadar almalıyız ki?
Ilk basta cok kusup cis yaptıkları icin kararinca almak lazim .Bir arkadas yazmisti herkes az al az al dedi aldiklarim yetmedi 1haftalik dikislerimle kendimi e bebekte buldum diye . 2 hastane çıkışı 6 7 tane citcitli badi 5 6 tane alt üst takim 2 tane pijama takimi 3 tane muslin kundak 6li muslin agiz bezi diye düşünüyorum ben .Bazilarini aldim .

Bence girer .Istersen yolun düşünce sor .Mesela e bebekte bir marka indirimdeydi esim sordu bir sonraki indirim ne zaman diye 2 3 ay sonrasi bir tarihi soylemisti .

Saol cnm sevindim o zaman, bu kadar erken almak istemiyorum garanti süresi olan ürünleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…