2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saol cnm sevindim o zaman, bu kadar erken almak istemiyorum garanti süresi olan ürünleri :)
Bir de dönüp dönüp ayni ürüne indirim yapip duruyorlar .Zaten bu indirim olayi hep katakulli. Fazla takilma buyuk bir indirim denk gelirse icine sindigi anda alirsin canim .

kızlar yeni doktoruma gidicem yarın, beğenirsem onunla devam ederim. bu da sezaryen derse bana benim 38. haftam bayrama denk geliyor ya... bayram çok büyük bir soru işareti aklımda. normal doğumda da aynı şekilde yine bayrama denk gelebilir. şimdiden doktora bayramda bu şehirde mi olacaksınız diye sorayım mı sizce?
sezaryan tarihi elbet ayarlanır ama yine erken sancım falan gelirse başka doktorun ameliyat etmesini istemiyorum. iç dikişin kötü olmasından falan korkuyorum ben.

Kızlar 0/3 aylık ne kadar kıyafet almak gerek?gereksiz bişey almak istemiyorum. Herkes çok alma büyüyor bebekler hemen diyo.mesela çıtçıtlı bady,alt üst takım,tulum vs ne kadar almalıyız ki?
Cnm citcitli body cok al derim cunku sık banyo ediyorlar yetmiyor bazen, birde yaz bebegi olacaklari icin bence oyle bile durabilirler ama her ihtimale karsi ince hafif takimlar epey kullanilir..

Bir de dönüp dönüp ayni ürüne indirim yapip duruyorlar .Zaten bu indirim olayi hep katakulli. Fazla takilma buyuk bir indirim denk gelirse icine sindigi anda alirsin canim .

E bebek indirimleri gerçekten indirim canım. N11 deki satıcılardan bile düşük fiyatlar şubat indirimleri.

benimde tek korkum ya bayramda doğum olursa

Kızlar erkek bebek isim önerileri istiyorum sizden :) ne düşündüysek içimize sindiremedik

Bugun randevumuz vardi kendi dr um ameliyati cikinca baska dr muayne oldum. Once tereddut ettim ama sonra ikinci bir dr gorusu neden olmasin dedim. Hic memnun kalmadim :)
Neyse kizimiz saglikla buyuyormus. Miyomda buyume veya kuculme olmamis. Multivitamin pregnacare kullaniyorum yanina demir takviye etti.

Nisan'da da indirime giriyormuş Joker ve e-bebek. Belirli bir tutar üstü alışveriş yapana 500 tl hediye çeki kampanyası falan oluyor, ben de Nisan'da başlayacağım, şu an erken diye düşünüyorum.

Bence sor bu senin doğal hakkın,ben de doktoruma sormuştum doğum haziran sonu gibi olduğunda izin zamanınız olur mu sizinle dogum yapmak istiyorum dedim o da ben okullar kapandı diye hemen tatile çıkmam ama 33.haftaya kadar da hiçbir gebemle bağ kurmam demişti ve bir hafta sonrasında hastaneden ayrıldığını ogrenmistim.

Pekmezi isitip ilik icirirsen boğazlarına fayda eder.
Ah icse kuzum icseee nelerr yapmadim balli limon tarhana corbasi ihlamur tarcin k.brnu kaynattim sade bal vereyim dedim yok bana igrenc seyler veriosun dio almio hicbirini yayla corbasi icti azda makarna yedi beynim kalmadi suan zonkluo resmen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…