2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canım doktorun ne dedi önemli bişey mi
Eş önde olduğu zaman ayakta durunca ağırziş yapınca kanama yapıyo. Doğuma yakın üste çıkmazsa normal doğum olmuyormuş kanamadan gidermişiz alllah korusn benimde eş öndeymiş bugün öğrendim

Kısa kollu çıtçıtlı body çok lazım oluyor yaz bebekleri olacaklar kusması falan derken bol bol kıyafet değiştirmek gerekiyor..arabamız sallanan elektrikli beşiğimiz pusetimiz abiden kaldı mavi falan idare edicez artık bu da kız olacağını öğrendiğim günden prensesime aldığım ilk çorap aşk yaşıyoruz kendisiyle

Eklentiler

• IMG_20180206_200413_773.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 81
Ben hemen hemen büyük her şeyi aldım sayılır. Bebekler gelmeden taksitleri bitsin diye. Bir de son aylarda dolaşması zor olur. Ufak şeyleri sona bırakıyorum. Giysi hiç almadım. Hediye şimdiden gelmeye başladı en son bakıcam ne eksik varsa alırım.

E bebekte ciddi indirim görünce aldım güzel fırsatlar oldu.

Selam kızlar ben dayanamdım calısmalara başladım 2.5 ay oldu bebegımı kaybedelı hepınızden rivam bana dua edin lütfen ve benım nıyetıme ayetel kürsi okumusunuz
Canım hemen okudum yine okurum inşallah Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere..

İnşallah üste çıkar canım yaa. Benimde hemen ağrım oluyo ayakta durunca biraz iş yapinca ama geçen hafta kontrole gittim öyle bişey demedi. Ama bi daha ki gittigimde özellikle soracam

Dogum gununuz kutlu olsun Yeni yaşınızla beraber Rabbim gonlunuzden geçen butun guzel duaları kabul etsin. Daha gün yeni başlıyor gun icinde kutlarlar
cok tewekkur ederim Allah razi olsun. Allah babynizi kucaginiza almayi nasib etsin inwLlah. ya o degil de 14 yillik arkadawim hep 12 gecince yazardi arardi. ne kadar bekledim sms ama gelmedi.((( en cok ona uzuldum. ben kimsenin dogum gununu unutmam. hep kutlarim. )))) bilmem belki de bu kadar alinmam hormonlarim alin diyor qaliba

Büyük şeyler hangileri peki? Ben arabayı aldım, park yatağı da sanırım e bebeğin kraft indiriminde alıcam. Başka büyük kalemler ne var? Bende borç bitsin mantığındayım.

Günaydın kızlar
Bizim isminiz hazırdı.
Büyük oğlum Demirhan
Ortanca oğlum Selimhan
Minik oğlum Metehan

Bizim isim listemiz fikir olsun.
Analiz olarak sorarsanız, demirhan hareketli bir çocuktu bebekken halada hareketlidir ama asla çevresine zarar vermez ve çok merhametli dır çok da zekidir sınıf birincisi. Aileye çok düşkündür.
Selimhan çok sakin büyüdü çok uysal bir çocuk. Lakin elinden oyuncağının alır onu sinirlendirir deniz bir anda panter olur saman alevi gibi soner. Anne aşığıdır. Uyandığında ilk isi koynuna girip sarılıp seni seviyom anne der öper.
Metehani da göreceğiz doğunca bakalım. İnşallah o da büyük abisine benzer çünkü oda aslan burcu.

Günaydın kızlar
Bizim isminiz hazırdı.
Büyük oğlum Demirhan
Ortanca oğlum Selimhan
Minik oğlum Metehan

Bizim isim listemiz fikir olsun.
Analiz olarak sorarsanız, demirhan hareketli bir çocuktu bebekken halada hareketlidir ama asla çevresine zarar vermez ve çok merhametli dır çok da zekidir sınıf birincisi. Aileye çok düşkündür.
Selimhan çok sakin büyüdü çok uysal bir çocuk. Lakin elinden oyuncağının alır onu sinirlendirir deniz bir anda panter olur saman alevi gibi soner. Anne aşığıdır. Uyandığında ilk isi koynuna girip sarılıp seni seviyom anne der öper.
Metehani da göreceğiz doğunca bakalım. İnşallah o da büyük abisine benzer çünkü oda aslan burcu.

Selam kızlar ben dayanamdım calısmalara başladım 2.5 ay oldu bebegımı kaybedelı hepınızden ricam bana dua edin lütfen ve benım nıyetıme ayetel kürsi okurmusunuz

Bende okudum canım. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin, bize de bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sada ile ilgili duydukların ne canım çok kararsızım doktorumu da değiştirmek istemiyorum off eskiler ne rahatmış alternatif çok olunca böyle kafalar karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…