2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yemek ve kilo konusunu takmayan bir ben varım galiba o kadar sıklıkla acıkıyor ve yiyorum ki doğuma kadar kaç kilo alırım kim bilir ama pek de umrumda değil ben tok oldukça keyfim yerine geliyor ben keyifli olunca bebiş de keyifleniyor hareketleniyor çok mutlu oluyorum gerisini de düşünmüyorum :)

Yapma bunu bana erkek desen nolur sanki

anne çok kilo alınca bebek zayif olur derler.benim görğmcem öle oldu yinede sen dikkat et canım :) bebek doğduktab sonra vermeye uğraşıo her kadın şimdi salıyoruzda hamilelik rahatlılığı ama geriside muhim :)

Nes en azında doyuyorsun ben hıc doymuyorum ustelik yemek yedikden sonra cok kotu oluyorum başım falan dönüyor keşke bende seningibi takmasam

İkisi farklıs şeyler diye biliyorum ben yaptırmadıl ama ayrıntılıyı merak ediyorum taramalar zihinsel olaark bakıyo ayrıntılı ise sistemlere bakıyo kemik omurga beyin vs
Aahhhh sunlarin atlatalim rahat etcez bu bitsin hamileligin tadini cikarcaz die die hamileleik bitio yaa

Canim iyi vermissin de pesine hamile kalinca almaya baslamissin sknti yapma 26 kiloda ben almistim fazlasiyla verdim saglikli dogsunlarda iki bebis pesinde kosturmaktan kalmaz kilo filan :)

Benim 18+0 boyları 14cm çıktı. ama benimkiler ufakça

Cok güzel duygu diğimi ben daha kucuk seyırmeden baika bişey his etmedim ama his etmem gerekirdi nede olsa 2 gebeliğim haftaya kontrolum var dr sorucam.
Canım benimde seğirme şeklindeydi ama öyle şiddetli bi his değildi daha öncede damar atıyormuş gibi hissetmiştim 1-2 kere ams bu daha farklıydı sanki bide benim bebeğim 1 hafta önde gidiyor onunda etkisi olabilir mi bilmiorm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…