2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benimde yokmus bi takim giyecek. Simdikiler sansli :) biz beykozdayiz. Ruzgarli bir bolge. Yazin da olsa ruzgar esti mi mubarek siddetli esiyor o yuzden uzun kollu alıyorum. Kisa kollu olarak citcitli kisa kollu badiler aldim. Onu birde altina esofmani giydiririrm diye dusundum. Cok kalinlar 3.6 aylik digerleri 0.3

Bende öyleyim canım hatta belki daha kötü 18+2 yim 5 kilo almışım hiç kısmıyorum yiyebildiğim herşeyi yiyorum

Kızlar hastaneden geldik biz Allaha sukur herşey iyi cıktı detaylıda canım kızımın. Bu arada küçükyalı delta hospitalde 175 tl ye detaylı ultrasonu çektiler normali 230 tl sanirim

Oo süper, gözünüz aydın cnm, çok sevindim, boyu kilosu nasıl hanın kızımızın :)

Ayrıntılılardan güzel haberler geliyor. İnşallah hep böyle devam eder

Bugün komşuya gittik ev sahibi arkadaşım seninki kıza benziyo dedi yayvan duruyomuş karnım erkekler daha göbeğin ortasında dik oluyor dedi çok kişiye tahmin yaptım hiç yanılmadım dedi.benim yapım öyle dedim yapın öyle olsada erkek sivri oluyo belli ediyo kendini dedi ama doktorum ilk tahmini erkeğe benzetti bakalım kadının tahmini çıkacakmı pekte inanmam ama öle şeklinden cinsiyetin erkek kız olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…