2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok zor kilo alıp hemencecik veren bir insanım o yüzden fazladan kilo alayım da doğumdan sonra biraz bana kalsın istiyorum ama bebeğin zayıf olacağını ilk defa duydum biraz boğazımı kısayim o zaman 7 kilo aldım da :)

Nes en azında doyuyorsun ben hıc doymuyorum ustelik yemek yedikden sonra cok kotu oluyorum başım falan dönüyor keşke bende seningibi takmasam
Tansiyonun mu var acaba canım ? Uzanırken ve otururken de dönüyor mu başın eğer öyleyse tansiyon ola bilir canım doktora mutlaka şöyle tansiyon varsa perhizli gebelik geçirmek zorunda kalan bilirsin canım senin ve bebeğin sağlığı için gerçi Allah korusun insallah değildir ama mutlaka doktoruna soyle canım

Herkes kız istiyor gibi geldiği için de öyle gelmiş olabilir içimden. İnşallah gönlündeki olmuştur :)
İlk isteğim sağlıklı olsun tabi her ikisi evlat ayrım da yapmam hiç ikisi de benim canım ciğerim ama bir kızım var bir de oğlum olsun isterim ilerde kızım bana oğlum da babasına arkadaşlık etsin babası yalnız kalmasın diye ama nasip kısmet tabi :)

Herkes kız istiyor gibi geldiği için de öyle gelmiş olabilir içimden. İnşallah gönlündeki olmuştur :)
İlk isteğim sağlıklı olsun tabi her ikisi evlat ayrım da yapmam hiç ikisi de benim canım ciğerim ama bir kızım var bir de oğlum olsun isterim ilerde kızım bana oğlum da babasına arkadaşlık etsin babası yalnız kalmasın diye ama nasip kısmet tabi
Kızlar bugün merdivenden düştüm..
Kendimi kötü hissediyorum (
Eyvah eyvah nasılsın şimdi çok mu kötü düştün yere oturdun mu sertçe ne şekil düştün bebeğin nasıl doktora gittin mi

Kızlar bugün merdivenden düştüm..
Kendimi kötü hissediyorum (
Doktora görünseniz iyi olur içiniz rahatlar en azından.

Kızlar hastaneden geldik biz Allaha sukur herşey iyi cıktı detaylıda canım kızımın. Bu arada küçükyalı delta hospitalde 175 tl ye detaylı ultrasonu çektiler normali 230 tl sanirim

Oh çok güzel. Bu arada aynı hastaneye gidiyoruz benim doktorum Hakan Bey, sizin farklı bir doktor mu memnun musunuz? Ben de az önce hastaneyi aradım sonra vazgeçtim akşam akşam aramayayım boşver dedim kapattım. Detaylı ultrason daha öncede yaptırdık herhalde aynı fiyattır diye düşündüm, bu arada siz fiyatı yazdınız şaka gibi oldu :))

sonsuzzz canım kırdım galiba kusuruma bakma bende hassas bir insanım ,yok yere moral bozmak istemem.

Sorun değil cnm, hepimiz hassas dönemden geçiyoruz. Bende fazla alınmış olabilirim. Teşekkür ederim

Benim doktorum Tahir tosyalı çok memnunum. Ama nedense fiyatları tutturamiyorlar ben 2 defa sordum 230 deiler bide muayene dediler bugün 175 tl ödedim.

Kızlar doktora gitmedim karnıma gelmesin diye dizlerim ve ellerim harap oldu

Kanamam yok çok şükür...
Ama ağrım var

ne yeriysem çıkardım.
Gözlerimin şakak kısmında kırmızı minik noktalar oluşmuş...
Niye oldu bilmiyorum

Iyiyim sukur bebis de iyidir herhalde .Sadece yatinca 2 3 kez hareketini hissedebiliyorum henuz .Cinsiyet ogrendin mi ,hangi dr lasin.
Daha ogrenemedim canim persembe randevum var ins bi tahminde bulunur gerci ayrintiliya kadar emin olamam bisey soylerse de... ilcedeki dr gidiyorum ama ayrintili icin merkezde dr arayisindayim

Daha ogrenemedim canim persembe randevum var ins bi tahminde bulunur gerci ayrintiliya kadar emin olamam bisey soylerse de... ilcedeki dr gidiyorum ama ayrintili icin merkezde dr arayisindayim
Benim dr ayrintili icin ya Doç Ahmet Basaran ya Prof Ali Acar dedi . Ali Acar i yakin tanıyorum ama ulasmak zor ki ulasamadim .Digerine randevu aldim .Bir de ilceden gelceksen Ali Acar in saati yok cok bekletiyor .Sen de Ahmet Bey i araştırabilirsin .Cd filan veriyorlarmis .Cok guzel ilgileniyormus

Canim sen yine de bir görün karnin darbe almamis olabilir ama belki vucudunda zedelenme oluşmuştur. En azindan icin rahat eder .

Canim iyi vermissin de pesine hamile kalinca almaya baslamissin sknti yapma 26 kiloda ben almistim fazlasiyla verdim saglikli dogsunlarda iki bebis pesinde kosturmaktan kalmaz kilo filan :)
Cok haklısın bide benim kızım kadar huysuz gezmeyı seven yorucu bir cocük daha olsa herhalda tukenırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…