2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim dr nasil oldugunu bilmiorun uni hastanesinide aradim oda ucretsiz yarin gel randevu al dedi bilmiorum napsam
Eğer düşük riskiniz ve taramalar iyi çıktıysa araştırmaya gidebilirsiniz allah korusin kötü bişe derse özele gidersiniz. Benim düşük riskim var bide taramalara hiç gitmedimso yüzden iyi bi dr gitmek istedim yoksa bende bakmıştım devlete ama sevk istiyo o kadar şeyle uğraşamam zaten yatıştayım hep saten ist da kadın doğumdan randevu almak bile zor hep dolu diyo yada 15 gün sonraya veriyo

Hareket etmesi kötü bi şey miymiş cnm, neden şekere bağladı?
Bilmiyorum ki hiç sakin durmadı çok mu tatlı yedin yemekte dedi. halbuki hemşiresi çikolata ye demişti. Bence tüm belirtileri bir araya toplayınca öyle bı yorum yapti
Esas suyun fazla olması şeker düşündürüyor

Evet cinsiyet bir an önce belli olsa keşke hem kız hem erkek kıyafetlerine bakmaktan yoruldum çok güzelmiş canım güle güle giysin bebiş , Allah kendi çocuğuna da alıp giydirmeyi nasip etsin inşallah

nasıl beslenmiştiniz ilk gebeliğinizde önemli noktaları yazarmısnız
Belli bi program seklinde yemedim aslinda canim ne istiyorsa onu yedim sadece kahvaltida yumurta peynir hic eksik etmedim gun icinde de sut muz ceviz tukettim tek dikkat ettigim bunlar cok sukur oglum da 3200 gr dogdu

teyselerii buda benim minişim 16+5 di burda bi maşallahınızı alırız 19 +2 dede yani perşembe günüde benim ayrıltılı var 3lü test için kanda vermiştim 16+5 de oda perşembeye çıkar ikisine birden bakar drum.hayırlı sonuçlar alalım İnşallah

Eklentiler

• SI_20180219_170409.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 69
Evet cinsiyet bir an önce belli olsa keşke hem kız hem erkek kıyafetlerine bakmaktan yoruldum çok güzelmiş canım güle güle giysin bebiş , Allah kendi çocuğuna da alıp giydirmeyi nasip etsin inşallah
aynen aynenn bi ora bakıoz bi ora bakıoz boş boş Amin İnşallah hepimize canım ❤❤

Çok şükür canım , evet zor olmaz mı tahmin ede biliyorum , evet doğumda lokumdur baklavadir hazır kuru pastadir ve bir de şerbet oldu mu masaya koyarsın isteyen kendi alır yer içer sen bebeğinle ilgilenirsin o zaman inşallah

200 ml için fiyatı iyimiş canım sorunsuz gelirse yaz mutlaka ben de oradan alırım :)
şimdi sitesinden baktım 100ml fiyatı imiş ben 79a almıştım aynı boyunu :) almak isteyen varsa baya uygun fiyatlar
Fotoğraf ekleyemedim ama barkodunu tarattım. Gelen Lierac 200 ml orijinal. Fiyatı da 100 TL çok uygun bence. Bizim eczane 185 demişti.

Belli bi program seklinde yemedim aslinda canim ne istiyorsa onu yedim sadece kahvaltida yumurta peynir hic eksik etmedim gun icinde de sut muz ceviz tukettim tek dikkat ettigim bunlar cok sukur oglum da 3200 gr dogdu
bende bu şekil ilerliorum 2 kilo almıştım bakalım 1 hafta şimdi kaçım bilmiyorum Maşallah süper doğmuş yakışıklı

Maşallah canım takılma o kadar hepsi ihtimal strese girme takipte kal sadece Allah a emanetler

Masallahh hayirli haberler veririn ins

Bas agrisi ceken anneler cozum bulabildiniz mi, bu nasil bisey anlamadm hamileligin devamida bu bas agrilariyla devam ederse vay benim halime, birde sunizitimde var tetikliyor belkide, ilac parol ictm hala devam edior normalde ilacsiz birkac saate gecerdi bugun zirve yapti...

Kızlar, haftasonu 16+5 iken oğluşumuzun boyu (oğluşumuz olduğunu daha o gün öğrendik ama hemen de moda girdim ) ve kilosu 16 cm, 180 gram çıktı. Biz minik minik derken minik bir dev mi geliyor diye düşünmeye başladım. Bu ölçüler normal mi sizce? Buradaki hamilelik günlüğü daha küçük gösteriyor çünkü, 13 cm falan.

Canim tarama testleri yaptirmasam ayrintili usg yeter mi acabaa???

Kızlar bir bakar mısınız bu benimki kız göbeği mi erkek göbeği mi
Daha çok arkadan belli olur canım. Benim hemen her gören erkek olacağını tahmin etmişti. Yanlara doğru yayılma olmuyormuş erkek bebekte, arkadan bakınca hamile değilmişsin gibi oluyormuş. Senin sanki yanlarda da var bişeyler ama tam belli olmuyor. Tahminim kız yönünde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…